Aasa

Aasa Oy on luotettava kotimainen luotontarjoaja, joka tarjoaa suomalaisille mahdolliseen nopeaan ja edulliseen rahoitukseen tilapäisten rahahuolien nujertamiseksi. Aasa tarjoaa 2000-5000 euron suuruisia kulutusluottoja, joille annetaan takaisinmaksuaikaa kuudesta kuukaudesta aina jopa kahteen vuoteen saakka. Kaikki tarjolla olevat lainasummat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainoja voi hakea joko erittäin helposti verkkohakemuksella tai vaihtoehtoisesti soittamalla Aasan asiakaspalveluun sen aukioloaikoina, eli arkisin kello 9-17 välisenä aikana. Saamastasi luottopäätöksestä ilmoitetaan sinulle henkilökohtaisesti. Jos saamasi luottopäätös on myönteinen, lähetetään kotiisi lainasopimus joka sinun tulee lähettää allekirjoitettuna takaisin Aasalle. Kun Aasa saa allekirjoittamasi luottosopimuksen, maksetaan kulutusluotto tilillesi.

Myönteisen lainapäätöksen Aasalta voivat saada vähintään 20 vuotta täyttäneet, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt joiden luottotiedot ovat moitteettomassa kunnossa. Maksuhäiriömerkintöjä ei siis saa löytyä. Aasa voi myös jättää myöntämättä lainan oman riskianalyysinsä perusteella, vaikka hakija täyttäisikin kaikki vaatimukset. Aasa ei ole velvoitettu perustelemaan antamaansa lainapäätöstä millään tavalla.

Hae Aasan luotto tästä!

Aasalta lainaa hakiessa saat turvaa peruuttamisoikeudesta. Saat lainallesi 18 vuorokauden peruuttamisoikeuden, jos muutatkin mielesi lainaa haettuasi. Voit peruuttaa lainasi helposti ottamalla yhteyttä Aasan asiakaspalveluun ja ilmoittamalla päivän, jolloin palautat lainaamasi rahat.

Jos etsit kulutusluottoa edullisesti ja turvallisesti, tutustu Aasaan!

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • YleislainaYleislaina Voit kasvattaa pankkitilisi saldoa Yleislainan avulla 2000-5000 euron verran, ja saat lainallesi takaisinmaksuaikaa alkaen kuudesta kuukaudesta aina jopa 24 kuukauteen saakka.
  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi:ssä saat valita sopivan luottosumman 2000 ja 3000 euron väliltä ja maksuajaksi 12-24 kuukautta mielesi mukaan. Onnen.fi on tämänhetken suosituin kulutusluotto.
  • OstosrahaOstosraha Ostosraha on kulutusluottoja tarjoava lainapalvelu, josta saat 400-3000 euron lainat tilillesi jopa alle 15 minuutissa. Maksuaikaa lainoille on tarjolla 12-60 kuukautta.
  • rahapalvelu 1Rahapalvelu Vastikään avattu uusi lainapalvelu, Rahapalvelu myöntää edullista kulutusluottoa aina 4 000 euroon saakka. Lainanhaku tapahtuu nopeasti sähköisessä palvelussa ja hakuprosessi on täysin […]
  • lhv 2LHV LHV on virolainen pankki, joka tarjoaa 1000-6000 euron kulutusluotot 12-36 kuukauden takaisinmaksuajoilla 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Lainaa saa tilille nopeasti, sillä lainaamisen […]