Bank Norwegian

Bank Norwegian on uuden sukupolven pankki, joka tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoja nopeasti tilille maksettuina. Se lainaa helposti 1 000 – 50 000 euroa ilman vakuuksia.

Bank Norwegianilla on valikoimissaan erilaisia lainatuotteita, joista jokainen löytää itselleen sopivimman. Bank Norwegian on Norwegian Finans Holding ASA:n omistama, norjalainen palvelu, joka on todettu useissa arvioissa luotettavaksi ja suositeltavaksi.

Voit hakea lainaa vaikka heti tältä istumalta, koska hakemuksen täyttöaikoja ei ole rajoitettu ajallisesti. Haet sitten mihin aikaan tahansa, saat vastauksen lainatarjouksen muodossa välittömästi.

Bank Norwegian lainan hakeminen on ilmaista ja päätät lainan ottamisesta vasta tarjouksen saatuasi. Et tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia, eikä lainasuhteeseen kuulu velvollisuutta ilmoittaa rahojen käyttötarkoitusta. Näppäile lainahakemus suoraan kotimikroltasi, tai käytä älypuhelintasi ja tunnistaudu näppärästi verkkopankkitunnuksin.

Hae Norwegian lainaa tästä!

Bank Norwegian lainaa kaikille suomalaisille yksinkertaisin ehdoin

Luoton saamiseksi on täytettävä muutamia minimivaatimuksia. Ensinnäkin Bank Norwegian vaatii lainaajan minimi-iäksi 23 vuotta, tämä on jonkin verran korkeampi ikävaatimus kuin monilla muilla lainapalveluilla. Tutusti myös maksuhäiriöitä ei saa olla muodostunut lainanhakijalle. Palvelu vaatii asiakkaalta myös tarkasti, että asiakkaan on ollut oltava viimeiset 36 kuukautta suomen valtion väestörekisterissä.

Tottakai näidenkään ehtojen täyttyminen ei vielä välttämättä johda hyväksyttyyn lainatarjoukseen. Nykypäivän lait vaativat vastuullisten lainapalveluiden selvittävän asiakkaidensa maksukyvyn, ennen lainan myöntämistä. Tähän selvitykseen kuuluu olennaisesti kuukausitulojen, velkojen ja menojen selvittäminen. Vasta kokonaistilanteen tarkastelu näyttää sen, onko hakijalla mahdollisuutta selvitä kuukausieristä. Pienituloisen ei kannata haaveilla 50 000 euron lainasta, kuukausierät asettavat haasteita, vaikka laina-ajaksi asettaisi maksimin, eli 15 vuotta.

Bank Norwegian lainan lyhennystapa on annuiteetti, eli toisin sanoen tasaerä. Tämä tarkoittaa kuukausittaisten takaisinmaksuerien olevan myöntämishetkellä yhtä suuret ja laina-ajan olevan ennalta määrätty. Jos korko muuttuu laina-aikana, se vaikuttaa maksuerien suuruuteen, muttei kuitenkaan laina-aikaan. Mikään ei estä asiakasta lyhentämään sovittua laina-aikaa nopeammin. Nopeampi lyhentäminen ei maksa mitään ylimääräistä.

Esimerkki Bank NNorwegianin myöntämistä lainoista:

10 000 euron laina 5 vuoden maksuajalla

 • Esimerkkikorko 13,99 %
 • Todellinen vuosikorko 16,51 %
 • Kokonaiskustannus 14 218 €
 • 238 € / kuukaudessa

Bank Norwegian yhdistää vanhat luottosi superedullisesti!

On myös tavallista että luottoa tarvitsee vanhojen lainojen yhdistämiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas kokoaa yhteen kaikki avoimet luottonsa (pikavipit & vipit, ostosrahat, kulutusluotot, osamaksut ja luottokorttilaskut). Tämän jälkeen hän hakee näiden lainojen kokonaissummalle uutta lainaa, jolla Bank Norwegian hoitaa vanhat luotot pois. Jäljelle jää vain yksi, Bank Norwegianin myöntämä laina. Järjestelyn kiistaton etu on se, ettei asiakas ole enää monien lainojen ja niiden kulujen vanki. Hän on yhdistänyt vanhat lainansa yhdeksi ja maksaa jatkossa ainoastaan tämän lainan korot ja muut kulut – eli asiakas siis säästää selvää rahaa!

Vanhoja lainoja voi olla reilustikin, koska vippiä on tarjolla 50 000 euroon saakka. Yhdistelmälainan hakemista rajaa kuitenkin samat ehdot kuin muitakin lainoja kohtaan: jos taloudelliset mahdollisuudet eivät riitä luoton asianmukaiseen lyhentämiseen, ei yhdistelmälainaa voi saada. Silloin täytyy tyytyä makselemaan vanhoja luottoja sellaisenaan.

Kilpailuta ja vaihda lainasi halvempaan

Voit myös kilpailuttaa sinulla jo olevan, yksittäisen kulutusluoton uudestaan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit helposti katsoa, saisitko saman lainan Bank Norwegianilta edullisempaan hintaan. Hae uutta vippiä samalle summalle, kuin aiempi lainasi on ja katso saamasi tarjous. Lainan hakeminen on ilmaista, eikä saamasi tarjous vielä sido sinua vippaamaan. Jos tarjous ei miellytä, voit rauhassa jatkaa kumppanuutta vanhan luottosi kanssa. Kilpailutettavaksi käyvät kaikki vanhat luottosi, autolainasta remonttilainoihin. Jos uusi tarjous vaikuttaa paremmalle, lyhennä sillä vanha lainasi historiaan.

Bank Norwegianin edut ovat

 • Suuret lainasummat
 • Suosittu Norjassa ja Ruotsissa
 • Suosio kasvaa tasaisesti myös Suomessa
 • Mahdollisimman helpoksi suunnitellut digitaaliset palvelut
 • Korko alkaen vain 8,99 %

Onhan Bank Norwegianilla luottokorttikin

Bank Norwegianilla on nyt myös haettavissa heidän oma luottokortti, Norwegian-kortti. Kortti on vuosimaksuton ja ostosten tekeminen on täysin maksutonta. Lisäksi Norwegian kortilta ei veloiteta kuluja ulkomailla tapahtuvista käteisnostoista pankkiautomaateilla. Korttiin ei myöskään sisälly vuosimaksua.

Kortilla tehdyt ostot kerryttävät CashPoints pisteitä, 1% verran tehdyistä ostoista. CashPoints pisteitä voit käyttää maksaaksesi lentoja Norwegian lentoyhtiön lennoille. Luotto on koroton aina 45 päivään saakka ja luoton kokonaismäärä on jopa 10 000€. Luottokortteja myönnetään yli 18 – vuotiaille.

Bank Norwegian laajentaa: nyt voit myös tallettaa rahaa!

Uusimpana tuotteena Bank Norwegianilla on talletustili. Talletustilissä on yksi markkinoiden parhaimmista talletuskoroista. Talletuskorko on 1 – 200 000 euron talletuksissa huikeat 1,75 %. Tilin avaaminen on täysin ilmaista eikä tilin käyttöön liity minimitalletusta, saatikka nostorajoituksia. Talletustilin avaaminen on yhtä helppoa, kuin lainan hakeminen. Hakemuksen voi täyttää verkossa.

Lyhyesti Bank Norwegianista

 • Tarjoaa kulutusluottoa, luottokorttia ja talletustiliä
 • Lainaa jopa 50 000 euroa
 • Laina-aika 1 -15 vuotta
 • Henkilökohtainen korkoprosentti kulutusluotossa
 • Vuosimaksuton luottokortti
 • Suomen suosituin lainapalvelu vuonna 2018

Bank Norwegian on todettu useissa vertailuissa erittäin kilpailukykyiseksi pankiksi, josta saa helposti vipit, kulutusluotot ja muut lainatuotteet. Nyt kun palvelu tarjoaa jo talletustiliä hulppealla korolla, ei ole mitään syytä katsellakaan muita lainapalveluja. Hae sinäkin lainasi helposti tästä.

Bank Norwegian UKK

Miten kulutusluotto maksetaan takaisin?

Kulutusluotto maksetaan kuukausierissä. Maksua varten asiakkaalle toimitetaan lasku n. Kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Eräpäivä on aina jokaisen kuun 15. päivä. Lyhennys on joko laskussa mainittu summa tai sitten asiakkaan valitsema, tätä suurempi erä.

Voinko todella käyttää rahat mihin vain?

Kyllä voit. Et ole velvollinen ilmoittamaan rahojen käyttökohdetta Bank Norwegianille. Harkitse kuitenkin aina tarkkaan lainatarpeesi ja se, kannattaako ko. Tarvetta lähteä rahoittamaan lainarahalla. Tämän jälkeen tee oma suunnitelmasi lainan takaisinmaksusta ja katso riittäväkö rahasi siihen.

Mitä ”henkilökohtainen korko” tarkoittaa?

Tämä tarkoittaa sitä, että Bank Norwegian muodostaa lainallesi koron sinun henkilökohtaisen taloustilanteesi perusteella. Jos tilanteesi näyttää vakavaraiselle, voit saada lainan edullisemmin kuin huonompituloinen toverisi. Vakavaraisuus tarkoittaa näet luotettavuutta. Lainan maksussa pienemmät tulot tarkoittavat pienempää luotettavuutta ja sitä taas tulee kompensoida suuremmalla korolla. Muista siis kirjata kaikki tulosi säntillisesti hakemukseen.

Voinko hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa?

Kyllä voit. Rinnakkaishakijan kanssa hakeminen parantaa kulutusluoton saannin mahdollisuuksia ja mahdollisesti myös auttaa saamaan luoton paremmalla korolla. Valitse vakavarainen rinnakkaishakija lähipiiristäsi ja täytä myös hänen tietonsa hakemukseen. Vastaatte jatkossa yhdessä teille myönnettävästä lainasta.

Kauanko lainaprosessi kestää?

Prosessi on markkinoiden lyhimpiä. Sinun tarvitsee varata lainahakemuksen täyttämiseen ja tarjouksen vastaanottamiseen vain vaivaiset 5 – 10 minuuttia. Koko homma hoituu puhtaasti verkossa ja voit tehdä sen vaikka älypuhelimellasi. Muista pitää verkkopankkitunnukset lähelläsi tunnistautumista varten.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

 • wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs= 1Komplett Bank Oletko jo pidempään etsinyt kulutusluottoa, joka takaa joustavan takaisinmaksun ja mahdollistaa lyhennysvapaiden kuukausien ottamisen silloin kuin sinulle sopii? Norjalainen Komplett bank […]
 • InstabankInstabank Edullinen netistä haettava pankkilaina löytyy InstabankiltaMonipuolisia käyttövaihtoehtoja löytyy Instabankin 500 – 50 000 euron vakuudettomasta kulutusluotosta. Käyttömahdollisuudet […]
 • wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs= 3Lainaamo Lainaamon kautta saat kulutusluottoa jopa 20 000 euroa, mutta tarjolla on myös minimissään 500 euron pikavippejä ja muita pienempiä summia. Voit hakea lainaa verkkohakemuksella, kunhan […]
 • LainarahoitusLainarahoitus Lainarahoitus on palvelu, jonka avulla asiakas pystyy kilpailuttamaan itselleen parhaiten sopivan lainan. Lainahakemus on nopea täyttää ja lainatarjoukset saa välittömästi nähtäväkseen.
 • wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs= 5Rahapalvelu Vastikään avattu uusi lainapalvelu, Rahapalvelu myöntää edullista kulutusluottoa aina 4 000 euroon saakka. Lainanhaku tapahtuu nopeasti sähköisessä palvelussa ja hakuprosessi on täysin […]