Bigbank

Bigbank tarjoaa asiakkailleen lainaa luotettavasti ja nopeasti. Lainaa on tarjolla 2000 – 20 000 euroa jonka avulla voit tehdä tarvittavat hankinnat pikaisesti.

Yksin hakiessa on lainattava summa korkeintaan 10 000 euroa, tätä suurempiin luottoihin vaaditaan yhteishakija joka asuu samassa taloudessa. Yhteishakija voi olla avo- tai aviopuoliso.

Bigbankin tarjoamat lainat ovat markkinoiden edullisimmasta päästä ja ne ovat kuluiltaan kilpailukykyisiä verrattuna mihin tahansa toiseen samankokoisia lainoja tarjoavaan yritykseen.

Asiakkaille on tarjolla myös ensimmäisenä lainapalveluna suomessa erityinen tyytyväisyystakuu. Tyytyväisyystakuun puitteissa koko lainasumman voi palauttaa 60 päivän kuluessa lainan myöntämisestä –ilman kuluja.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ellet ole tyytyväinen ottamaasi lainaan syystä riippumatta, on sinulla oikeus palauttaa koko summa ilman kuluja. Tällaisessa tapauksessa ole yhteydessä asiakaspalveluun sopiaksesi asiasta tarkemmin. Tyytyväisyystakuu ei maksa asiakkaalle mitään ylimääräistä ja sen saa automaattisesti käyttöön luottosopimuksen myötä.

Hae Bigbank tästä!

Lainan perustiedot lyhyesti:

 • Lainasummat 2000 – 20 000 euroa
 • Maksuaika 6 – 120 kuukautta
 • Ikävaatimus 22 vuotta
 • Ilmainen hakemus
 • 60 vuorokauden tyytyväisyystakuu
 • Edullinen korko
 • Ei takaajia tai vakuuksia
 • Yhdistä pienet lainat yhdeksi

Lainanottajalle asetetut vaatimukset

Voit hakea Bigbankin luottoa siinä tapauksessa jos:

 • Olet täyttänyt 22 vuotta
 • Sinulla ei ole luottotiedoissa merkintää
 • Sinulla vakituinen asuinpaikka Suomessa
 • Sinulla riittävät säännölliset nettotulot – 1200€/kk
 • Sinulla pankkitili kotimaisessa pankissa

Vakuudeton laina Bigbankilta

Saat lainaa aina ilman takaajia tai vakuuksia. Tämä mahdollistaa nopean ja sujuvan hakuprosessiin, sillä sen voi tehdä yksin 10 000 euroon saakka ilman ulkopuolisia henkilöitä.
Koska lainaan ei tarvitse vakuuksia minkäänlaisia henkilö- tai maksullisia takauksia, pysyvät lainan kulut maltillisena koko lainan maksukauden ajan.

Lainasummat hakijan maksukyvyn mukaisesti

Vastuullisuudestaan tunnettu Bigbank myöntää lainat aina asiakkaan oman maksukyvyn ja taloudellisen tilanteen mukaan. Jos haet lainaa esimerkiksi 5000 euro, voi Bigbank tarjota sinulle 3000 euron lainaa mikäli tilanteesi näin vaatii.

Vastuullisen lainan myöntämisen vuoksi ei pääse syntymään tilanteita, jossa lainan takaisinmaksukyky heikkenee tai huonoimmassa tapauksessa koko laina jää hoitamatta. Liian suuri laina voi aiheuttaa liian suuret kustannukset ja laina-asiantuntija osaa neuvoa sopivan kokoisen lainan ja maksuajan pituuden kullekin asiakkaalle sopivaksi.

Yksin hakiessa vaaditaan kuukausittaisia nettotuloja vähintään 1200 euroa kolmelta lainaa edeltävältä kuukaudelta. Myönnettävät lainasummat ovat 2000 – 10 000 euroa joille saa maksuaikaa valinnan mukaan 7 – 72 kuukautta.

Yhteishakijoilta vaaditaan kuukausittaisia nettotuloja vähintään 1600 euroa kuukaudessa kolmelta lainaa edeltävältä kuukaudelta. Yhteishakijan kanssa voi hakea lainaa 2000 – 20 000 euroa ja maksuaikaa saa 6 – 120 kuukautta.

Lainojen yhdistäminen edulliseksi Bigbank luotoksi

Aikaisempien lainojen yhdistäminen on kannattavaa ja voit korvata kalliit pikavipit ja kulutusluotot yhdellä Bigbankin tarjoamalla lainalla. Yhdiställä vanhat lainat säästät kuukausikuluissa ja hoidat lainan yhdellä maksulla. Näin toimimalla jää rahaa huomattavasti enemmän käyttöön normaaliin elämiseen.

Bigbankin lainoihin saa pitkän maksuajan, mikä tarkoittaa sitä että kuukausikuluja saa pienennettyä huomattavastikin.

Lainatarjouksen voit pyytää vaikka heti

Voit pyytää itsellesi lainatarjouksen kätevään tapaan suoraan netistä juuri silloin kuin se sinulle parhaiten sopii, vaikka keskellä yötä. Lainatarjouksia otetaan vastaan kellon ympäri joka päivä.
Saa lainapäätöksen nopeasti ja pian päätöksen jälkeen laina-asiantuntija ottaa yhteyttä jolloin sovitaan tarkka lainasumma ja maksuaikataulu.

Nopeuttaaksesi rahan saantia, täytä hakulomake huolellisesti ja liitä jo hakemusvaiheessa mukaan liitteet palkkakuiteista tai tiliotteista viimeisen kolmen kuukauden ajalta. Liitteet on toimitettava joka tapauksessa ennen myönteisen luottopäätöksen saantia, joten ne kannattaa ehdottomasti toimittaa jo lainaa hakiessa.

Joustavat maksuajat

Antaakseen parhaan mahdollisen lainatarjouksen kaikille rahaa tarvitseville, on Bigbankilla tarjolla todella monipuoliset maksuajat. Maksuajan voi valita itse sopivaksi mikä parhaiten omaan kuukausibudjettiin sopii.

Mikäli luottosopimuksessa on valittu liian pitkä maksuaika ja lainaa haluaisi lyhentää nopeammalla tahdilla, kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun uuden aikataulun sopimiseksi. Jos taasen eteen tulee kuukausia jolloin rahaa on vähän käytettävissä, voi maksuun saada lykkäystä tai tarvittaessa jopa kokonaan lyhennysvapaan kuukauden.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

 • lainaamo 1Lainaamo Lainaamon kautta saat kulutusluottoa jopa 20 000 euroa, mutta tarjolla on myös minimissään 500 euron pikavippejä ja muita pienempiä summia. Voit hakea lainaa verkkohakemuksella, kunhan […]
 • FixuraFixura Fixura on Suomen ensimmäinen henkilöltä henkilölle lainoja välittävä palvelu. Se aloitti toimintansa vuonna 2009 ja se asiakaskunta on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana.
 • LainarahoitusLainarahoitus Lainarahoitus on palvelu, jonka avulla asiakas pystyy kilpailuttamaan itselleen parhaiten sopivan lainan. Lainahakemus on nopea täyttää ja lainatarjoukset saa välittömästi nähtäväkseen.
 • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi:ssä saat valita sopivan luottosumman 2000 ja 3000 euron väliltä ja maksuajaksi 12-24 kuukautta mielesi mukaan. Onnen.fi on tämänhetken suosituin kulutusluotto.
 • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina on vuodesta 2011 saakka toiminut kulutusluottopalvelu, josta voit hakea 1500-6000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Lisäksi myönnetään lainoja jopa 15 000 euroon asti. […]