Cashbuddy

CashBuddy tarjoaa matalakorkoista vakuudetonta luottoa. Luottoa voi hakea 22 -vuotias henkilö. Hänellä tulee olla tuloja kuukausittain yli 1200€ eikä hänellä ole maksuhäiriömerkintää luottotiedoissa.

Lainan maksimimäärä on 3000€. Korkoprosenttiin vaikuttaa lainan määrä ja takaisinmaksuaika, joka pisimmillään voi olla jopa viisi vuotta. Lainattavasta summasta maksettava vuotuisen koron määrä on 15-25% välillä. Muihin lainasta mahdollisesti asiakkaalta veloitettaviin maksuihin on mahdollista tutustua CashBuddyn sivustolla netissä.

Lainaa on mahdollista hakea nettisivuilta. Sieltä löytyy sähköinen kaavake. Kun se on täytetty ja lähetetty liitteineen (palkka- ja muut tulotodistukset), päätös lainan myöntämisestä saapuu heti asiakkaan sähköpostiin. Lainahakemuksen allekirjoittamiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset, joilla asiakakkaan henkilöllisyys varmennetaan. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen on asiakkaalla vielä mahdollisuus peruuttaa laina eikä nostaa sitä.

Hae Cashbuddy tästä!

Laina maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat kotiin postilla ja sähköpostilla lainanlyhennysohjelman. Erillisiä laskuja CashBuddystä ei lähetetä.

CashBuddyn nettisivustolta löytyvät lainaehdot ja muut lisätiedot sekä CashBuddyn asiakaspalvelun yhteystiedot. Sivustolta voi kirjautua myös OmaBuddy -palveluun, jossa on mahdollista seurata kuukausittaisia maksueriä, lainan määrää ja myös tehdä muutoksia lainanlyhennysohjelmaan ennen eräpäivää. Myöhästyneet maksusuoritukset menevät automaattisesti perintätoimiston perittäviksi.

CashBuddyllä asiakaspalveluun voi lähettää sähköpostia. Asiakaspalvelun puhelinpalvelu on arkipäivisin ja siihen on mahdollista soittaa hätätapauksessa.

Cashbuddy pähkinänkuoressa

  • Lainaa jopa 3000 euroa
  • Maksuaika 12 – 60 kuukautta
  • Alhaiset kulut
  • Luottopäätös nopeasti
  • Ikäraja 22 vuotta

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi:ssä saat valita sopivan luottosumman 2000 ja 3000 euron väliltä ja maksuajaksi 12-24 kuukautta mielesi mukaan. Onnen.fi on tämänhetken suosituin kulutusluotto.
  • BigbankBigbank Bigbankin lainatarjonnasta löytyvät 2000-20000€ lainat pitkällä maksuajalla. Lisäksi tyytyväisyystakuu on asiakkaan turvana. Tutustu lainatuotteisiin nyt.
  • HalinoHalino Halino on erittäin edullinen kulutusluottopalvelu, josta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 100-6000 euroa. Saat lainallesi takaisinmaksuaikaa aina yhdestä vuodesta jopa viiteen vuoteen […]
  • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina on vuodesta 2011 saakka toiminut kulutusluottopalvelu, josta voit hakea 1500-6000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Lisäksi myönnetään lainoja jopa 15 000 euroon asti. […]
  • ZmartaZmarta Zmarta lainapalvelu tarjoaa asiakkailleen nopeaa apua rahapulaan. Lainaa on tarjolla 500 – 30 000 euron verran, joten Zmartan lainatuotteet sopivat hieman suurempia summia tarvitseville.