Easycredit

Eikö olisi mukava, jos sinulle olisi kertynyt säästöjä tilillesi pahan päivän varalle? Nykypäivän epävakaassa työtilanteessa tällainen kuitenkin jää vain haaveeksi useimmille suomalaisille. Onneksi on kuitenkin kehitetty erilaisia lainapalveluja, joita voi hakea ilmaiseksi lisärahoitusta yksinkertaisella verkkohakemuksella.

Nämä, pikavipeiksi ja kulutusluotoiksi kutsutut lainat on helppo saada käyttöön ja maksaa takaisin sovitussa maksuajassa. Korot ja muut kulut ovat tavallisesti jonkin verran korkeampia kuin esimerkiksi auto- tai asuntolainoissa. Tässä selitteenä on se, että kulutusluotot on mahdollista hankkia ilman vakuuksia ja takaajia, mitä mahdollisuutta ei esimerkiksi asuntolainassa ole milloinkaan.

Tarvitsetko pikavippiä? – Easycredit hoitaa homman

Yksi pikavippejä tarjoavista palveluista, on nimeltään Easycredit. Se on toiminut kulutusluotoissa suomen markkinoilla jo vuodesta 2006. Ehkä palvelu on sinulle jo tuttu? Voit siirtyä hakemaan sen tarjoamia, 100 – 5 000 euron pikavippejä tästä.

Hae Easycreditin lainaa tästä!

Ehkä haluat lukea asiasta vielä lisää? Siinä tapauksessa jatka artikkelin lukemista.

Easycreditin tarjoama pikavippi on helppo tapa saada apua äkillisiin menoihin. Se on maineeltaan tuttu ja turvallinen 100 – 5 000 euron kulutusluottojen hankintapaikka. Koko lainasumma on mahdollista saada käyttöön ilman takaajien tai muiden vakuuksien käyttöä.

Vippiä voi maksella kaikessa rauhassa takaisin, koska Easycredit myöntää jopa 86 kuukauden maksuajan.

Hae Easycreditin pikavippiä taloutesi hoitamiseen

Vipin hakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi meille jokaiselle. Ei tarvitse olla taloustiedon guru tai tietotekniikan ammattilainen, jotta voi saada itselleen Easycreditin pikavipin ja vielä, että pystyy toteamaan sen edulliseksi. Jokaiselle vipille ilmoitetaan sen todellinen vuosikorko, jolla voit vertailla Easycreditin kulutusluottoa minkä tahansa muun palvelun vastaavaan.

Lainahakemuksen täyttämisen voi suorittaa mihin kellon aikaan tahansa, miltä tietokoneelta tai mobiililaitteelta käsin. Voit ihan hyvin vaikka varata kirjaston yhteiskoneelta, toki välimuisti kannattaa asioinnin jälkeen tyhjentää. Lainahakemusta tehdessä, tulee olla käytössä verkkopankkitunnukset tai vaihtoehtoisesti mobiilioperaattorin myöntämä mobiilivarmenne. Henkilötietojen varmentamisella pyritään estämään pikavipin hankintaan liittyvät väärinkäytökset.

Sen sijaan luotonmyöntämisen esteeksi ei enää tänä päivänä muodostu salainen puhelinnumero tai prepaid-numeron omistaminen.

Hakemuksen täyttäminen koostuu kolmesta helposta vaiheesta.

 1. Valitse Easycreditin lainalaskurin avulla sopiva lainasumma 100 – 5 000 euron väliltä ja täytä yksinkertainen lainahakemus
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella
 3. Saat lainapäätöksen välittömästi ja Easycredit maksaa rahat suoraan tilillesi 15 minuutin kuluessa
 4. Hae Easycreditin lainaa tästä!

Pikavipin kuluerät on pyritty pitämään asiakasystävällisinä ja selkeinä

Koska lainanmyöntäjä tavoittelee aina voittoa vipillään palvelun pyörittämiseksi, peritään pikavipeistä erinäisiä kuluja. Kulujen maksaminen on sinulta ikään kuin korvaus Easycreditille siitä hyvästä, että se lainaa sinulle rahaa. Kulut toimivat myös vakuutena lainan hoitamiselle.

Voit hakea pikavippiä aina ilmaiseksi, itse hakeminen ei siis maksa mitään. Sinulle peritään kuitenkin hyväksytyn päätöksen jälkeen Vipin avausmaksuna n. 10 % haetun lainasumman pääomasta. Vipin toinen kuluerä on pikavipin korko, joka on riippuvainen lainasummasta. Easycredit pikavipin kuukausikorko asettuu välille 1,85 % – 2,98 %.

Easycredit on tunnettu siitä, ettei pikavipissä ole ikäviä yllätyksiä, kuten piilokuluja. Kaikki perittävä kulut todella muodostuvat edellä mainituista summista. Saamaasi laskuun ei siis yhtäkkiä leväytetä esimerkiksi laskutuslisää tai tilinhoitomaksuja.

Esimerkki pikavipin takaisinmaksusta

Vipin maksun voi suorittaa osissa ja laina-aika on Easycreditillä muotoiltu pitkäksi. Yksittäinen kuukausierä on pystytty näin höyläämään mahdollisimman alas. Jos haet esimerkiksi 1 000 euron vippiä, johon lätkäistään automaattisesti 60 kuukauden maksuaika: Kun maksat vipin suunnitellussa ajassa, kuukausikorko on 2,98 % ja todellinen vuosikorko 49,90 %. Maksat kuukausittain ainoastaan 40 euron lyhennyksiä, joka aiheuttaa vuositason kustannuksiksi rapiat 475 euroa.

Pikavipin takaisinmaksusuunnitelmaa ei kuitenkaan tarvitse noudattaa orjallisesti. Voit maksaa vippiä tarjottua minimierää korkeamman summan ja näin lyhentää vippiä myös nopeammin. Minimierää alittavia suorituksia ei kuitenkaan katsota hyvällä, ne tulkitaan sopimusrikkomukseksi. Voit myös lyhentää koko summan kerralla, jos saat yllättäen varoja esimerkiksi veronpalautuksista tai vaikka perintönä.

Lainata voi ilman vakuuksia tai takaajia

Easycredit pikavippeihin ei tarvitse hankkia vakuuksia, eikä Easycredit vaadi myöntämilleen vipeille takaajien valintaa. Pikavipin saamiseen vaikuttavat vain ja ainoastaan hakijan ominaisuudet. Perussääntöinä on, ettei vippiä voi hakea alle 20-vuotiaat tai yli 75 vuotiaat. Asiakkaalla tulee olla riittävät, säännölliset tulot, eikä maksuhäiriömerkintöjä. Jokaisen lainasumman kohdalla katsotaan erikseen, minkälaiset tulot arvioidaan riittäväksi lainasumman lunastamiseen.

Asiakkaalla täytyy myös olla pankkitili jossain suomalaisessa pankissa, johon haettu vippi voidaan maksaa. Pikavipin takaisinmaksua varmistellaan myös sillä, että asiakas asuu vakituisesti suomessa ja tällä on vakituinen osoite suomessa. Jos asiakkaan tulojen ei katsota riittävän tietyn suuruisen vipin hoitamiseen, voidaan tälle tarjota pienempää lainasummaa. Koko pikavippi myönnetään ja maksetaan kerralla, eikä lisänostoja ole mahdollista tehdä.

Tätä on Easycredit

 • Myöntää pikavippiä ja kulutusluottoa
 • Lainasummat jopa 5 000 euroon saakka
 • Myönnetään asiakkaan tulotietojen perusteella
 • Takaisinmaksuaikaa reippaasti
 • Luotettava ja suosittu palveluista
 • Hae Easycreditin lainaa tästä!

Easycredit asiakaspalvelusta kysyttyä

Miten nopeasti rahat saa tilille hakemuksen täyttämisestä?

Kun hakemus on täytetty ja lähetetty, saapuu lainapäätös välittömästi. Mikäli lainapäätös on myönteinen, saa rahat tavallisesti tililleen 15 minuutin kuluessa. Tämä edellyttää kuitenkin sitä, että hakemus on jätetty palvelun aukioloaikoina.

Mitä on ”vastuullinen lainanmyöntäminen”?

Tämä termi tarkoittaa monta asiaa, jotka ovat tärkeitä asiakkaan luottamuksen saamiseksi. Vastuullinen luotonmyöntäminen tarkoittaa muun muassa sitä, että Easycredit tarkastaa jokaisen hakijan lainanmaksukyvyn ennen kuin myöntää heille vippiä. Lisäksi Easycredit huolehtii lakien ja säädösten mukaan asiakkaan yksityisyydestä ja tietoturvallisuudesta, sekä pyrkii toiminnallaan minimoimaan erilaisten väärinkäytösten mahdollisuuden.

Veloitetaanko asiakaspalveluun yhteyden ottamisesta?

Ei veloiteta, kaikki yhteydenottotavat ovat sinulle täysin ilmaisia. Lisäksi palvelu toimii aukioloaikoinaan erittäin nopeaa, esimerkiksi sähköpostiin voi saada vastauksen jo muutamassa minuutissa. Ongelmien kanssa ei kannata jäädä yksin, vaan olla rohkeasti yhteydessä Easycreditin palveleviin työntekijöihin.

Millainen maksuaika luotossa on?

Easycredit pikavipissä on keskimääräisesti hyvin pitkät ajat takaisinmaksuun. Pikavippiin on mahdollista saada laina-aikaa 12 – 86 kuukautta. Tämä aika määräytyy täysin sen mukaan, paljonko olet vippiä hakemassa. Suurempaan kulutusluottoon liittyy aina pidempi maksuaika. Voit tarkastella eri summien maksuaikoja syöttämällä haluamasi lainasumman Easycreditin tarjoamaan lainalaskuriin. Lainalaskurin löydät kätevästi palvelun verkkosivujen etusivulta.

Olen maksuvaikeuksissa seuraavaa laskua koskien, mitä teen?

Talouden vaihtelut ovat tuttuja kenelle vain. Maksuvaikeuksien yllättäessä, ole välittömästi yhteydessä Easycreditin asiakaspalveluun. Saat apua vipin hoitamiseen ja tarvittaessa voit neuvotella maksuaikataulusta. Tärkeintä on, ettet vaan jätä laskua maksamatta, koska se johtaa sinut lisämaksuvelvollisuuksiin ja voit lopulta joutua ikävään velkakierteeseen.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

 • CredigoCredigo Credigo on yksi halvimmista pikalainaa tarjoavista laina-alan yrityksistä. Joustavaa luottoa on tarjolla 100 - 2500 euron väliltä pitkällä, jopa 5 vuoden maksuajalla varustettuna. Rahat […]
 • TrustBuddyTrustBuddy TrustBuddyn lainavalikoimassa on 100 - 600€ pikavippejä. 14 vuorokauden maksuajalla luotto on ilmainen, 30 vuorokauden maksuajalla maksat korko- ja käsittelykulut. Tarvittaessa voit vielä […]
 • Pikavippifi 1Pikavippi.fi Pikavippi.fi:n lainatarjonnasta löytyy 100, 200 ja 300 euron pikalainasummia, joille saa maksuaikaa puoli vuotta. Palvelussa voi myös hyödyntää monia käytännöllisiä etuja, joihin lukeutuu […]
 • BondoraBondora Oletko kiinnostunut vertaislainaamisesta? Kun otat vertaislainan, et lainaa rahoitusyhtiöltä, vaan toisilta yksityisiltä henkilöiltä. Sijoittajien ja lainaajien välissä toimii […]
 • rahapalvelu 2Rahapalvelu Vastikään avattu uusi lainapalvelu, Rahapalvelu myöntää edullista kulutusluottoa aina 4 000 euroon saakka. Lainanhaku tapahtuu nopeasti sähköisessä palvelussa ja hakuprosessi on täysin […]