Etua

Etua on täysin uudenlainen palvelu Suomen lainamarkkinoilla. Se tarjoaa useita, vain edullisimpia lainavaihtoehtoja yhdellä lainahakemuksella, haet sitten kulutusluottoa, luottokorttia tai jopa asuntolainaa. Etua nimittäin kilpailuttaa lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi.

Palvelua voit käyttää, mikäli olet täysi-ikäinen. Vaikka tekisitkin lainahakemuksen Etuan kautta, et ole missään vaiheessa velvoitettu ottamaan lainaa, mikäli et sitä haluakaan. Etua tarjoaa sinulle vain eri lainavaihtoehdot, joista valitset itsellesi mieluisimman, jos haluat.

Hae Etua lainaa tästä!

Etuan lainatarjouksia voit hakea heidän nettisivujensa kautta. Sivustolla on myös käteviä lainalaskureita ja muuta hyödyllistä tietoa. Tutustu nyt!

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • lainaa24100 1Lainaa24 Lainaa24 etsii parhaat ja edullisimmat lainat useiden pankkien valikoimista. Vain yhden luottohakemuksen täyttämällä tavoitat useita luotonmyöntäjiä jotka antavat juuri sinun tarpeisiin […]
  • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos tarjoaa aina edullisimmat lainat ja pikavipit. Rahoituslaitos kilpailuttaa lainat useiden eri lainapalveluiden välillä.
  • LendoLendo Uusi lainapalvelu Lendo on aloittanut Suomessa. Huippuedullisen lainatarjouksen saaminen ja parhaiden tarjousten kilpailuttaminen 500-20000€ summille on nyt entistä helpompaa.
  • JoustolainaJoustolaina Collector-palvelun Joustolaina on nyt entistä suurempi, sillä lainaa voi hakea jopa 10 000 euroa. Minimilaina on 2000 euroa.
  • surimo logo small 2Surimo Surimo Finance on tyydyttänyt kertaluotoillaan jo 50 000 asiakkaan lainatarpeen. Se on järkevä valinta keskisuurten, eli 500 – 4 000 euron vakuudettomissa luotoissa.