Eurolimiitti

Eurolimiitti on joustavan luottolimiitin lainaksi antava yritys. Luottolimiitti on arvoltaan 3000 euroa. Luottoa voi käyttää tarpeen mukaan ja luottorajan puitteissa voi tehdä nostoja vaikka 10 euron erissä.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen lainan 500 euron nostoon saakka täysin ilmaiseksi. Ilmainen laina on voimassa ensimmäiseen mahdolliseen eräpäivään saakka. Jos nostat 500 euroa käyttöösi, maksat takaisin tasan 500 euroa. Tarjous kannattaa hyödyntää, ellet ole vielä Eurolimiitin asiakas.

Luottaraja voi nousta 4000 euroon vanhoilla asiakkailla. Tämä edellyttää, että kaikki edelliset nostetut luotot on maksettu ja hoidettu asianmukaisesti.

Hae Eurolimiitti tästä!

Lainan hakeminen on nopeaa ja yksinkertaista. Täytä sähköinen lainanhakulomake Eurolimiitin kotisivuilla ja odota luottopäätöstä jonka saat todella nopeasti. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen, voit nostaa rahaa käyttöön tekstiviestillä. Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina (ma-pe 8.30-22, la-su 11-19) tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Luotto maksetaan takaisin oman valinnan mukaan joko pienissä kuukausierissä tai koko lainattu summa kerrallaan. Nopeammin takaisin maksettu luotto tulee kustannuksiltaan edullisemmaksi.

Luottoa voidaan myöntää yli 21-vuotiaalle raha-asiat hyvin hoitaneelle ja luottokelpoiselle Suomen kansalaiselle. Henkilö- ja luottotiedot tarkistetaan hakemuksen yhteydessä ja lainanhakija antaa automaattisesti hyväksynnän tarkistuksille hakemuksen lähetettyään. Omasta tulotasosta on toimitettava selvitys ja tähän käy kopio palkkatodistuksesta tai tiliotteesta.

Eurolimiitti voi myöntää 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa, mikäli lainan takaisinmaksussa on ongelmia tai taloudellinen tilanne muuttuu. Ota yhteys asiakaspalveluun mikäli haluat lyhennysvapaita kuukausia käyttää.

Eurolimiitti pähkinänkuoressa

  • Luottoraja 3000€
  • lmainen 500€ ensilaina
  • Luoton lyhennys kuukausittain
  • Markkinoiden pienin minimilyhennys
  • Ikäraja 21-vuotta

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • VivusVivus Vivuksen lainatarjonta sisältää 10 - 2010 euron lainasummat, joista voit valita mieleisesi kymmenen euron tarkkuudella. Maksuaikaa lainoille voi valita 3 - 30 vuorokautta yhden päivän […]
  • FixuraFixura Fixura on Suomen ensimmäinen henkilöltä henkilölle lainoja välittävä palvelu. Se aloitti toimintansa vuonna 2009 ja se asiakaskunta on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana.
  • VippiluottoVippiluotto Vippiluotto myöntää 2000-4000 euron kulutusluottoja 1-2 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa voi hakea yli 21-vuotias Suomen kansalainen.
  • InstabankInstabank Edullinen netistä haettava pankkilaina löytyy InstabankiltaMonipuolisia käyttövaihtoehtoja löytyy Instabankin 500 – 50 000 euron vakuudettomasta kulutusluotosta. Käyttömahdollisuudet […]
  • credit24 1Credit24 Credit24 vastaa joustavasti arjen rahantarpeeseen. Hae pikavippiä 500 - 3000 euron luottorajalla ja maksa nostamasi laina takaisin jopa kahden vuoden maksuajalla. Hinnoittelu on selkeää ja […]