Euroloan

Euroloanin lainan hakemiseen vaaditaan, että olet vähintään 18-vuotias ja asut vakituisesti Suomessa. Luottotietojesi tulee myös olla kunnossa, ja tarvitset omat verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Saat luottoa ilman takaajia tai vakuuksia.

Euroloan luopui keväällä 2013 perinteisistä pikavipeistä ja ryhtyi tarjoamaan luottotiliä, jonka kautta voi saada luottoa jopa 5000 euroa. Luottotilin käyttö on yhtä helppoa kuin pikavipin ottaminen. Kun käytössäsi on luottotili, sinun ei tarvitse hakea uutta lainaa joka kerta kun tarvitset hieman ylimääräistä, sillä voit tehdä nostoja vapaasti luottorajasi puitteissa.

Aloita lainan hakeminen tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksilla tai kirjautumalla sisään, jos sinulla on jo käyttäjätunnukset. Valitse toivomasi luottoraja – Euroloan suosittelee, että valitset luottorajaksi noin kahden kuukauden lainatarvettasi vastaavan summan. Luottoraja voi olla 50 – 5000 euroa. Voit myös valita, millaisella summalla haluat lyhentää luottoasi kuukausittain.

Kun luottotili on myönnetty, voit nostaa haluamiasi lainasummia. Koko luottosummaa ei tarvitse käyttää. Luottotili on käytettävissäsi jatkuvasti, sillä voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat, kunhan et ylitä luottorajaasi. Joissakin tapauksissa luottorajaa voidaan tarvittaessa nostaa, mutta nostosta peritään maksu.

Voit nostaa luottotililtäsi rahaa pankkitilillesi mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Voit siis nostaa lainaa myös yöllä. Ensimmäistä kertaa rahaa nostaessasi nosto on kuitenkin tehtävä kello 7 – 23 välillä.

Nostojen tekeminen onnistuu my.euroloan-verkkopalvelun kautta tai tekstiviestillä. Viestin lähettäminen on maksutonta, mutta muista lähettää nostoviesti siitä puhelinnumerosta, jonka olet ilmoittanut rekisteröitymisen yhteydessä. Tarvitset noston onnistumiseen myös salasanasi.

Nostamasi luotto ja sen kulut maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä. Luoton kulut määräytyvät asiakaskohtaisesti, ja korko voi olla 7 – 29,8 prosenttia. Oman luottosi hinnan saat selville luottopäätöksestä. Lainasta ja lisäpalveluista voidaan periä myös muita kuluja. Luoton todellinen vuosikorko on 9,9 – 51 prosenttia. Euroloanin mukaan todellinen vuosikorko tyypilliselle asiakkaalle on 14,9 prosenttia.

Euroloan toimii yhteistyössä ilmastonmuutosta vastaan taistelevan Carbonfund -säätiön kanssa, ja täten jokaista myönnettyä lainaa kohden vähennetään 10kg hiilidioksidipäästöjä tai jokaista kymmentä myönnettyä lainaa kohden istutetaan yksi uusi puu.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

 • LainastoLainasto
  Lainasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön 2000 euron luottolimiitin. Voit hakea luottolimiittiä helposti ja maksutta nettihakemuksella.
 • SaldoSaldo
  Saldo.com tarjoaa asiakkailleen 2000 - 5000 euron luottorajan. Lainaa on mahdollista käyttää milloin ja miten tahansa, sinä päätät itse kuinka lainaasi käytät. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen ra...
 • SuomilimiittiSuomilimiitti
  Suomilimiitti tarjoaa täysi-ikäisille suomalaisille mahdollisuuden kätevään tililuottoon. Nosta rahaa käyttöösi vapaasti luottorajasi puitteissa. Lainaa 100 - 2000 euroa.
 • Laina.fiLaina.fi
  Laina.fi on korvannut pikavipit kätevällä ja edullisella Käyttölainalla. Sinulle myönnetään 2500 euron laina, ja voit kuukausittain nostaa käyttöösi tarvitsemiasi lainasummia. Luoton takaisinmaksu ...
 • OK MoneyOK Money
  OK Moneyn tarjoama OK Limiitti on 2100 euron arvoinen joustava luottotili. Luottotilin voi saada käyttöön jo sraha-asiat on kunnossa ja ikää löytyy vähintään 20 vuotta. Hae luottopäätös heti ja saa...