Fixura

Fixura on Suomen ensimmäinen henkilöltä henkilölle lainoja välittävä palvelu. Se aloitti toimintansa vuonna 2009 ja se asiakaskunta on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana.

Fixuran idea on yksinkertaisuudessaan nerokas; toiset ihmiset jättävät sivulle lainahakemuksen, johon he itse määrittelevät lainan ehdot, kuten koron, summan ja laina-ajan. Tämän jälkeen toiset ihmiset voivat sijoittaa lainaan joko koko summan kerralla, tai vain osan siitä. Tämän jälkeen lainanhakija saa ilmoituksen, että hänen hakemaansa lainaan on tehty sijoitus ja hän voi joko hylätä tai hyväksyä lainan.

Lainaa Fixuran kautta hakeaksesi tulee sinun olla vähintään 21 vuotta täyttänyt luottokelpoinen henkilö ja sinun tulee asua Suomessa. Myös säännölliset tulot ja matkapuhelinliittymä joltain seuraavista palveluntarjoajista ovat vaatimuksena: Elisa, Teliasonera, Saunalahti, DNA, Telefinland, Armas, ÅTM (EI PREPAID).

Hae Fixura tästä!

Sijoittaaksesi rahaa toisten lainoihin Fixuran kautta tulee sinun olla täysi-ikäinen ja sinulla tulee olla tili jossain seuraavista pankeista: Sampo-pankki, Osuuspankki, Säästöpankki/Aktia tai Nordea. Ota yhteyttä asiakaspalveluun mikäli sinulla ei ole tiliä jossain em. pankeista.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • eurolimiitti100 1Eurolimiitti Eurolmiitti myöntää edullisen luottolimiitin käyttöösi. Luottoraja on 3000 euroa josta voi tehdä nostoja tarvitsemansa rahasumman verran. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto on ilmainen […]
  • BigbankBigbank Bigbankin lainatarjonnasta löytyvät 2000-20000€ lainat pitkällä maksuajalla. Lisäksi tyytyväisyystakuu on asiakkaan turvana. Tutustu lainatuotteisiin nyt.
  • LainarahoitusLainarahoitus Lainarahoitus on palvelu, jonka avulla asiakas pystyy kilpailuttamaan itselleen parhaiten sopivan lainan. Lainahakemus on nopea täyttää ja lainatarjoukset saa välittömästi nähtäväkseen.
  • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian on uuden sukupolven pankki, joka tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoja nopeasti tilille maksettuina. Se lainaa helposti 1 000 – 50 000 euroa ilman vakuuksia.Bank […]
  • okmoney100 2OK Money OK Moneyn tarjoama OK Limiitti on 2100 euron arvoinen joustava luottotili. Luottotilin voi saada käyttöön jo sraha-asiat on kunnossa ja ikää löytyy vähintään 20 vuotta. Hae luottopäätös […]