Fleksiluotto

Lainan ottamisen ja takaisinmaksun ei tarvitse olla vaikeaa. Fleksiluotolla uskotaan, että koska ihmiset tarvitsevat rahaa eri syistä ja eri aikoina, he haluavat myös maksaa sen takaisin omalla aikataulullaan.

Tämä tarkoittaa, että siinä, missä joku haluaa maksaa joka kuussa takaisin saman summan, haluaa joku toinen maksaa lainasta yli puolet heti ensimmäisessä erässä ja kolmas maksaa joka kuussa aina tuloihinsa ja menoihinsa nähden sopivan summan. Monet palvelut laskuttavat tälläisten muutoksien tekemisestä, mutta Fleksiluotolla on aina itsestäänselvyys, että niin kauan kun maksat minimisumman, voit päättää lopun itse.


Lainan saamiseksi vaaditaan puhdasta luottorekisteriä ja 20 vuoden ikää. Jotta Fleksiluotto voi varmistua hakijan henkilöllisyydestä ja taustasta, vaaditaan pankkitunnuksilla tunnistautumista.

Hakuprosessi on aina ilmainen ja asiakas maksaa vain sen osan lainasta, jonka on oikeasti nostanut. Luottorajaa voi saada 2100€ asti. Lisänostoja voi tehdä kätevästi Fleksiluoton nettipalvelussa, jossa pääsee myös hallinnoimaan lainan takaisinmaksua ja tarkastamaan tilin saldon.

Kuukausittain lainalle kertyy 8,5% luottokorko. Tämän lisäksi maksetaan aina 11% nostetusta lainasta.

Fleksiluoton sivuilla pääsee tarkastelemaan esimerkkilaskelmaa kuukausisummista, mutta määrät vaihtelevat asiakaskohtaisesti. Myös asiakaspalvelu auttaa asian selvittämisessä maksuttomasti sähköpostilla ja chatissä.

Fleksiluotto pähkinänkuoressa

 • Joustava 2100€ luottoraja
 • Maksuajan päätätä itse
 • Nopea luottopäätös
 • Edulliset kulut
 • Rahaa nopeasti käyttöön

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

 • Laina.fiLaina.fi
  Laina.fi on korvannut pikavipit kätevällä ja edullisella Käyttölainalla. Sinulle myönnetään 2500 euron laina, ja voit kuukausittain nostaa käyttöösi tarvitsemiasi lainasummia. Luoton takaisinmaksu ...
 • Credit24Credit24
  Credit24 vastaa joustavasti arjen rahantarpeeseen. Hae pikavippiä 500 - 3000 euron luottorajalla ja maksa nostamasi laina takaisin jopa kahden vuoden maksuajalla. Hinnoittelu on selkeää ja kulut ed...
 • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto
  Tarvitsetko lainaa 20 - 2000 euroa? Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan, josta teet nostoja vapaasti. Luotto myönnetään vähintään 21 vuotta täyttäneille.
 • EverydayEveryday
  Everyday on pikavippialan konkarin OPR-Vakuus Oy:n omistama, hieman erilainen pikalainapalvelu. Everyday nimittäin tarjoaa asiakkailleen 2000 euron luottorajan, jota asiakas voi käyttää täysin oman...
 • JoustolainaJoustolaina
  Collector-palvelun Joustolaina on nyt entistä suurempi, sillä lainaa voi hakea jopa 10 000 euroa. Minimilaina on 2000 euroa.