Instabank

Edullinen netistä haettava pankkilaina löytyy Instabankilta

Monipuolisia käyttövaihtoehtoja löytyy Instabankin 500 – 50 000 euron vakuudettomasta kulutusluotosta. Käyttömahdollisuudet ovat uuden lainan myötä rajattomat, mutta pankista saa myös luottoa vanhojen lainojen yhdistämiseen.

500 – 50 000 euron Instabank lainat haetaan ilmaisella verkkohakemuksella. Hakemuksen voi täyttää vaikka koemielessä, koska laina on velvoitukseton siihen saakka kun asiakas allekirjoittaa lainasopimuksen. Lainan korko muodostuu henkilökohtaisesti ja oman korkonsa saa tietoon ainoastaan täyttämällä hakemuksen. Nyt kannattaakin tsekata oman korkotason mahdollisuuksia ja täyttää hakemus Instabankin lainalle – saat vastauksen välittömästi! Koron määräytyminen perustuu hakijan tämän hetkiseen taloudelliseen tilanteeseen. Prosentti tulee olemaan jotain väliltä 7,99 % – 19,99 %.

Hae Intabank lainaa tästä!

Vakuudettomat Instabank-lainat aikuisille suomalaisille

Voit hakea Instabankin kulutusluottoa, jos olet yli 23-vuotias, eikä sinulla on maksuhäiriömerkintöjä. Vuotuisten bruttotulojesi täytyy olla Instabankin vaatimusten mukaan vähintään 25 000 euroa. Lisäksi yläikärajaa on säädelty siten, ettei sinun ja valitsemasi takaisinmaksuajan yhteismäärä voi ylittää yli 80 vuotta. Käytännössä siis tasaerissä maksettavaa lainaa ei voi saada yli 75-vuotiaat hakijat ja joustavissa erissä maksavan tulee olla alle 65-vuotias.

Instabankin 500 – 50 000 euron kulutusluottoa voi hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tämä tarkoittaa hakemista yhdessä vaikka puolison kanssa niin, että molemmat ovat luotosta saman verran vastuussa. Koko lainasumma on siis molempien ”yhteisomistuksessa” ja molemmat vastaavat koko summasta myös takaisinmaksun osalta. Kun lainaa hakee yhdessä rinnakkaishakijan kera, tämä voi vaikuttaa suotuisasti korkoprosentin muodostumiseen ja siihen, miten helposti toivotun lainasumman saa.

Säästä maksuissa lyhentämällä nopeasti tai venytä takaisinmaksua pidempään

Hauska yksityiskohta Instabankilla on se, että lainan takaisinmaksussa on monenlaisia mahdollisuuksia. Voit maksaa joustavasti kerran kuukaudessa lainasta minimilyhennyksen verran, tällöin lainasumma on tosin rajattu 30 000 euroon. Toinen mahdollisuus on maksaa lainaa kuukausittain, käyttämällä koko laina-ajan samansuuruisina pysyvillä tasaerillä, jolloin lainan tulevat maksut on selkeästi nähtävissä, eikä hintapolitiikka yllätä. Joustavaa maksua käytettäessä kokonaisuudessaan kertyviä kuluva voi olla vaikea arvioida, koska laina-aikaa ei niin tarkkaan näe.

Kun valittu takaisinmaksutapa on tasaerä, on yksittäinen takaisinmaksusumma sitä suurempi, mitä lyhyempi takaisinmaksuaika on valittuna. Pidemmän maksuajan valinta laskee yksittäistä summaa, mutta kolikon toisena puolena on kulujen kohoaminen suuremmiksi. Joustavassa maksutavassa maksuaikaa voi määritellä oman mielen mukaan, maksamalla pelkkää minimisummaa, maksamalla valinnaista suurempaa summaa tai vaihtelemalla näitä maksutapoja.

Instabank toimii kokonaan verkossa

Koko Instabank lainapalvelu toimii pelkästään verkossa, jona avulla myös palvelun kulut on saatu asiakkaan osalta mahdollisimman edullisiksi. Konttoreissa asiointia ja aikojen sopimista ei siis tarvita vaan viet koko prosessin läpi verkon kautta ja vielä tasan silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Hakemuksen täytät oman aikataulusi mukaan, esim. yöllä. Vaikka kuluja on höylätty, se ei tarkoita asiakaspalvelun tason laskua – saat tarvitsemasi palvelun suomeksi, soittamalla tai lähettämällä sähköisen viestin asiakaspalveluun. As.palvelu on avoinna ja valmiina vastaamaan kysymyksiin maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo. 9.00 – 17.00 välisenä aikana.

Instabankin tärpit

  • Vakuudeton kulutusluotto
  • Haettavissa suoraan verkosta
  • Helposti 500 – 50 000 euron luotto
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 15 vuotta
  • Maksuton ja velvoitukseton lainahakemus
Hae Intabank lainaa tästä!

Yleisimmät kysymykset Instabankista

Mikä ero on nimelliskoron ja todellisen vuosikoron välillä?

Nimelliskorko on henkilökohtainen lainakorkosi, joka muodostuu henkilökohtaisessa riskienkartoitusarviossa lainaa hakiessasi. Todellinen vuosikorko taas muodostuu nimelliskorosta ja muista maksuista, se siis kertoo siitä, paljonko luotosta maksetaan kuluja kokonaisuudessaan vuositasolla.

Millaiset ovat Instabankin kulutusluoton kulut?

Lainasta peritään jo aiemmin mainittua nimelliskorkoa (joka siis on asiakaskohtainen), ollen jotain 7,99 – 19,99 prosentin välillä. Instabankin luotoista peritään myös avausmaksu, joka on 0 – 160 euroa. Lainasumma on verrannollinen lainamäärään: Esimerkiksi alle 2 000 euron luotot saa ilman avausmaksua, 15 000 euron luotoissa avausmaksu on 95 euroa ja 50 000 euron luotosta avausmaksuna peritään täydet 160 euroa. Jokaisen kokoiselle luotolle taas on sama, joka laskutuskuukausi perittävä, 5 euron tilinhoitomaksu.

Voinko lyhentää kuukaudessa suuremman summan, kun kuukausieräni on?

Kyllä voit. Oli maksutapasi sitten joustava- tai kiinteä maksuerä, voit aina maksaa laskun summaa suuremman lyhennyksen. Tällöin selviät lainaamisestasi pienemmillä kuluilla, koska laina lyhenee nopeammin ja lainasta peritään korkoa ja muita maksuja lyhyemmältä ajalta. Sinulla on tietenkin myös mahdollisuus lyhentää luotto kokonaisuudessaan milloin vaan. Vaikka luoton maksaisi pois suunniteltua nopeammin, siitä ei peritä lainkaan lisäkustannuksia.

Pitääkö lainahakemukseen tunnistautua jollakin tavalla?

Kyllä. Sinun pitää tunnistautua lainasopimuksen hyväksymis- eli allekirjoitusvaiheessa käyttämällä sinulle henkilökohtaisesti myönnettyjä verkkopankkitunnuksia. Suomen lainsäädäntö velvoittaa luottolaitoksia tunnistamaan asiakkaansa.

Pyydetäänkö hakemukseen jotain dokumentteja liitteeksi?

Instabank vaatii asiakkaitaan toimittamaan lainahakemuksen liitteeksi ainakin uusimman palkkalaskelman, sekä henkilökohtaisen veroilmoituksen erittelyosan. Joissakin tapauksessa, esim. hakemuksessa ilmoitettujen pääomatulojen kohdalla, asiakkaalta saatetaan pyytää myös muita tulotodistuksia. Liitteet toimitetaan palvelulle sähköisessä muodossa.

Millä tavoin hakemustani käsitellään?

Instabank käyttää hakemuksen arviointiin luottoluokitusmallia, joka hakee asiakastietoja virallisista rekistereistä. Tällaisia tietoja ovat mm. verotettavat tulot, varallisuustiedot, maksuhäiriömerkinnät ja velkaantuminen. Näitä tietoja instabank saa luottotietopalvelujen toimittajalta. Vain sellaiset tiedot vaikuttavat hakemukseen, jotka ovat saatavilla.

Tässä on mahdollisuutesi hakea vakuudetonta kulutusluottoa sinun arkesi erilaisiin tarpeisiin. Vaivaton ja ilmainen luottohakemus täyttyy kuin itsestään ja alustavan päätöksen saa välittömästi. Tämä lainatarjous ei sido sinua vielä mihinkään, tarkasta korkosi ja tee päätös lainan hankkimisesta vasta sitten.

Ei se tämän vaikeampaa ole tavoitella omia unelmia!

Hae Intabank lainaa tästä!

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs= 1Rahapalvelu Vastikään avattu uusi lainapalvelu, Rahapalvelu myöntää edullista kulutusluottoa aina 4 000 euroon saakka. Lainanhaku tapahtuu nopeasti sähköisessä palvelussa ja hakuprosessi on täysin […]
  • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian on uuden sukupolven pankki, joka tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoja nopeasti tilille maksettuina. Se lainaa helposti 1 000 – 50 000 euroa ilman vakuuksia.Bank […]
  • JoustolainaJoustolaina Collector-palvelun Joustolaina on nyt entistä suurempi, sillä lainaa voi hakea jopa 10 000 euroa. Minimilaina on 2000 euroa.
  • LainarahoitusLainarahoitus Lainarahoitus on palvelu, jonka avulla asiakas pystyy kilpailuttamaan itselleen parhaiten sopivan lainan. Lainahakemus on nopea täyttää ja lainatarjoukset saa välittömästi nähtäväkseen.
  • LendoLendo Uusi lainapalvelu Lendo on aloittanut Suomessa. Huippuedullisen lainatarjouksen saaminen ja parhaiden tarjousten kilpailuttaminen 500-20000€ summille on nyt entistä helpompaa.