Komplett Bank

Oletko jo pidempään etsinyt kulutusluottoa, joka takaa joustavan takaisinmaksun ja mahdollistaa lyhennysvapaiden kuukausien ottamisen silloin kuin sinulle sopii? Norjalainen Komplett bank on juuri tällainen pankki. Se on saavuttanut luotettavan lainantarjoajan aseman kotimaassaan ja nyt palvelu on laajentunut myös Suomeen. Komplett bank tarjoaa asiakkailleen Joustolainaa, joka toimii kuten sähköisessä muodossa oleva luottokortti.

Hae Joustolainaa jo tänään

Hae lainaa suoraan verkossa, täyttämällä helppo ja nopea hakemus. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä se sido asiakasta mihinkään. Hakemukseen täytetään henkilökohtaisten- ja tulotietojen lisäksi toivottu lainasumma eli luottoraja. Tämä voi olla minimissään 1 000 euroa ja maksimissaan 50 000 euroa. Pientä luottorajaa hakiessaan, asiakkaan tulee toimittaa sähköinen liite viimeisimmästä palkkatodistuksestaan. Jos haettu lainasumma taas on suurempi, palkkaotteen lisäksi tulee toimittaa verotietoja. Asiakkaalle ilmoitetaan, mitä liitteitä tältä vaaditaan hänen hakemallaan lainasummalla.

Komplett bank tekee edellä mainittujen tietojen perusteella lainatarjouksen ja tiedottaa tästä asiakasta sähköpostitse. Asiakas voi hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat ovat hyvin pian nostettavissa.

Siirry Komplett Bankiin

Lainaa ilman vakuuksia

Lainat ovat vakuudettomia, mutta asiakkaan täytyy täyttää muutamia vaatimuksia. Komplett bank vaatii, että asiakas on yli 23-vuotias, hyvin raha-asiansa hoitanut ja Suomessa joitakin vuosia vakituisesti asunut henkilö. Lisäksi asiakkaalla tulee olla säännölliset kuukausitulot, jotka ovat peräisin palkka- tai eläketuloista. Mikäli nämä ehdot täyttyvät, lainansaantimahdollisuudet ovat jo aika hyvät. Toki Komplett bank tekee asiakkaasta vielä kokonaisarvion ennen lainan myöntämistä.

Jälleenrahoita vanhat pikavipit ja muut lainat

Oletko tilanteessa, jossa sinulla on useita avoimia osamaksusopimuksia ja pikavippejä? Lainojen hoitaminen vie paljon sekä taloudellisia, että rahallisia resursseja? Tällöin kannattaa harkita lainojen jälleenrahoitusta. Tämä tarkoittaa sitä, että Komplett bank maksaa asiakkaan puolesta tämän avoimet pikavipit ja asiakas lyhentää jatkossa vain yhtä lainaa suoraan Komplett bankille. Lainojen hoito selkeytyy yhden suuremman lainan myötä, ja tavallisesti korkojen ja kulujen hoitoon kuluvat summat pienenevät.

Turvaa maksukykysi Lainaturvavakuutuksella

Nykypäivän työelämä on muuttunut arvaamattomaksi lukuisien yt-neuvottelu-uutisten myötä. Asiakkaan on hyvä punnita sitä, miten lainanhoidon käy, jos tämä itse menettää työnsä tai sairastuu vakavasti, eikä kuukausittaiset tulot ole enää ennallaan. Lainanhoitoon voi hakea turvaa lainaturvavakuutuksella, jota haetaan helposti samalla kerralla kuin itse lainaakin.

Vakuutuksen kuukausimaksu on 0,3% joustoluoton kokonaissaldosta, joka on käytössä kunkin kuun lopussa. Vakuutus maksaa sairastumisen tai työttömyyden kohdalla kuukausittaista minimilyhennystä tai mikäli asiakas menehtyy, vakuutus korvaa avoinna olevaan lainasumman aina 50 000 euroon saakka.

Maksa takaisin joustavin ehdoin

Lainanmaksu tapahtuu kuukausittain. Komplett bankin joustava lainanmaksu tarkoittaa sitä, että asiakkaan täytyy maksaa kuukausittain ainoastaan koroista ja kuluista syntyvä minimisumma, joka ei siis lyhennä velkasummaa. Minimisumman ylittävä suoritus taas lyhentää varsinaista lainaa. Asiakkaan ei siis välttämättä tarvitse maksaa joka kuukausi varsinaista lainanlyhennystä.

Laina-aikaa ei ole palvelussa rajoitettu muilta kuin yli 64-vuotiailta, joten se on varsin huoleton. Tokihan laina täytyy hoitaa lopulta takaisin siinä missä muutkin luotot, mutta Komplett Bankin luotolla on huomattavasti joustavammat ehdot takaisinmaksussa, kuin useilla muilla vastaavia lainoja myöntävillä yrityksillä.

Siirry Komplett Bankiin

Komplett bank tietoutta

 • Tavallista joustavampi takaisinmaksu
 • Lainasummat 1 000 – 50 000 euroa
 • Joustoluotto
 • Turvallinen ja luotettava
 • Hyvä asiakaspalvelu

Minulle myönnettiin Joustoluotto, milloin voin tehdä nostoja?

Kyseessä on ns. jatkuva luotto. Koska sinulle on jo myönnetty laina, voit tehdä nostoja milloin vain. Jos rahan tarvetta on useamman kerran samalle päivälle, voit tehdä jokaiseen eri noston. Joustoluoton idea onkin toimia asiakkaan arjessa joustavana rahastona, koskaanhan ei voi varmasti tietää milloin rahantarve iskee. Lainaa lyhennettyäsi tuo lainasumma on taas käytössäsi, aivan kuten jatkuvan luoton periaatteisiin kuuluu.

Sitooko lainahakemuksen täyttäminen minua?

Ei, hakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään. Voit hakea lainaa vaikka testataksesi lainansaantikykyäsi. Jollet ole tyytyväinen saamaasi lainatarjoukseen, sinun ei tarvitse hyväksyä sitä.

Miten löydän itsellesi sopivimman lainasumman?

Tämä on helppoa. Komplett bankin verkkosivuilta löytyy laskuri, jolla voit hahmotella sinulle sopivaa lainasummaa. Laskuriin syötetään toivottu lainasumma ja laskuri antaa sinulle arvion kuukausittaisesta vähimmäissummasta.

Voinko kilpailuttaa vanhan lainani Komplett bankilla?

Kyllä, voit kilpailuttaa vanhan kulutusluottosi Komplett bankin avustuksella. Ei ole merkitystä, mistä olet lainasi ottanut, mutta voit saada vastatarjouksen tälle pankista. Kilpailuttaminen onnistuu täyttämällä lainahakemus ja kun saat lainatarjouksen, vertaa sitä olemassa olevaan lainaasi. Jos tarjous on nykyistä lainaa edullisempi, voit halutessasi alkaa toimenpiteisiin lainasi muuttamiseksi.

Miten lainan korko muodostuu?

Lainan korko eli pankin saama lainapalkkio tarkoittaa kansankielellä lainan hintaa. Jokaisen luoton korko muodostuu yksilöllisesti asiakkaasta tehdyn taloudellisen arvion mukaan. Euromääräinen koron määrä muodostuu korkomäärittelystä, takaisinmaksuajasta ja tietenkin lainasummasta. Lainoissa vertailukelpoinen on ”todellinen vuosikorko”, koska siitä näkyvät myös lainasta perittävät muut maksut.

Komplet bankin tarjoamien lainojen kustannukset

 • Ilmainen lainahakemus
 • Nimelliskorko 4,9% – 19,9%
 • Lainan avausmaksu 45€ – 195€ (riippuu lainan määrästä)
 • Sähköinen lasku 0€, paperilasku 5€

Täytä lainahakemus ja vastaanota lainatarjous – ilmaiseksi. Nyt sinulla on todella hyvät mahdollisuudet rahoittaa unelmiasi markkinoiden edullisimmalla pankkilainalla. Rahat saat käyttöösi tarvittaessa nopeastikin, mikäli hoidan lainanhaun esimerkillisesti. Ei ole mitään syytä, mikset tarttuisi tilaisuuteen jo tänään!

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

 • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian on uuden sukupolven pankki, joka tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoja nopeasti tilille maksettuina. Se lainaa helposti 1 000 – 50 000 euroa ilman vakuuksia.Bank […]
 • rahapalvelu 1Rahapalvelu Vastikään avattu uusi lainapalvelu, Rahapalvelu myöntää edullista kulutusluottoa aina 4 000 euroon saakka. Lainanhaku tapahtuu nopeasti sähköisessä palvelussa ja hakuprosessi on täysin […]
 • okmoney100 2OK Money OK Moneyn tarjoama OK Limiitti on 2100 euron arvoinen joustava luottotili. Luottotilin voi saada käyttöön jo sraha-asiat on kunnossa ja ikää löytyy vähintään 20 vuotta. Hae luottopäätös […]
 • InstabankInstabank Edullinen netistä haettava pankkilaina löytyy InstabankiltaMonipuolisia käyttövaihtoehtoja löytyy Instabankin 500 – 50 000 euron vakuudettomasta kulutusluotosta. Käyttömahdollisuudet […]
 • nordcredit100 3Nordcredit Nordcredit luottoa voi nostaa ja maksaa oman tarpeen mukaan sellaisisa erissä kuin haluaa. Luottoraja annetaan 3000 euron summalle kaikille asiakkaille. Luoton kulut ovat edulliset ja sen […]