Instabank

Edullinen netistä haettava pankkilaina löytyy Instabankilta

Monipuolisia käyttövaihtoehtoja löytyy Instabankin 500 – 50 000 euron vakuudettomasta kulutusluotosta. Käyttömahdollisuudet ovat uuden lainan myötä rajattomat, mutta pankista saa myös luottoa vanhojen lainojen yhdistämiseen.

500 – 50 000 euron Instabank lainat haetaan ilmaisella verkkohakemuksella. Hakemuksen voi täyttää vaikka koemielessä, koska laina on velvoitukseton siihen saakka kun asiakas allekirjoittaa lainasopimuksen. Lainan korko muodostuu henkilökohtaisesti ja oman korkonsa saa tietoon ainoastaan täyttämällä hakemuksen. Nyt kannattaakin tsekata oman korkotason mahdollisuuksia ja täyttää hakemus Instabankin lainalle – saat vastauksen välittömästi! Koron määräytyminen perustuu hakijan tämän hetkiseen taloudelliseen tilanteeseen. Prosentti tulee olemaan jotain väliltä 7,99 % – 19,99 %.

Hae Intabank lainaa tästä!

Vakuudettomat Instabank-lainat aikuisille suomalaisille

Voit hakea Instabankin kulutusluottoa, jos olet yli 23-vuotias, eikä sinulla on maksuhäiriömerkintöjä. Vuotuisten bruttotulojesi täytyy olla Instabankin vaatimusten mukaan vähintään 25 000 euroa. Lisäksi yläikärajaa on säädelty siten, ettei sinun ja valitsemasi takaisinmaksuajan yhteismäärä voi ylittää yli 80 vuotta. Käytännössä siis tasaerissä maksettavaa lainaa ei voi saada yli 75-vuotiaat hakijat ja joustavissa erissä maksavan tulee olla alle 65-vuotias.

Instabankin 500 – 50 000 euron kulutusluottoa voi hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tämä tarkoittaa hakemista yhdessä vaikka puolison kanssa niin, että molemmat ovat luotosta saman verran vastuussa. Koko lainasumma on siis molempien ”yhteisomistuksessa” ja molemmat vastaavat koko summasta myös takaisinmaksun osalta. Kun lainaa hakee yhdessä rinnakkaishakijan kera, tämä voi vaikuttaa suotuisasti korkoprosentin muodostumiseen ja siihen, miten helposti toivotun lainasumman saa.

Säästä maksuissa lyhentämällä nopeasti tai venytä takaisinmaksua pidempään

Hauska yksityiskohta Instabankilla on se, että lainan takaisinmaksussa on monenlaisia mahdollisuuksia. Voit maksaa joustavasti kerran kuukaudessa lainasta minimilyhennyksen verran, tällöin lainasumma on tosin rajattu 30 000 euroon. Toinen mahdollisuus on maksaa lainaa kuukausittain, käyttämällä koko laina-ajan samansuuruisina pysyvillä tasaerillä, jolloin lainan tulevat maksut on selkeästi nähtävissä, eikä hintapolitiikka yllätä. Joustavaa maksua käytettäessä kokonaisuudessaan kertyviä kuluva voi olla vaikea arvioida, koska laina-aikaa ei niin tarkkaan näe.

Kun valittu takaisinmaksutapa on tasaerä, on yksittäinen takaisinmaksusumma sitä suurempi, mitä lyhyempi takaisinmaksuaika on valittuna. Pidemmän maksuajan valinta laskee yksittäistä summaa, mutta kolikon toisena puolena on kulujen kohoaminen suuremmiksi. Joustavassa maksutavassa maksuaikaa voi määritellä oman mielen mukaan, maksamalla pelkkää minimisummaa, maksamalla valinnaista suurempaa summaa tai vaihtelemalla näitä maksutapoja.

Instabank toimii kokonaan verkossa

Koko Instabank lainapalvelu toimii pelkästään verkossa, jona avulla myös palvelun kulut on saatu asiakkaan osalta mahdollisimman edullisiksi. Konttoreissa asiointia ja aikojen sopimista ei siis tarvita vaan viet koko prosessin läpi verkon kautta ja vielä tasan silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Hakemuksen täytät oman aikataulusi mukaan, esim. yöllä. Vaikka kuluja on höylätty, se ei tarkoita asiakaspalvelun tason laskua – saat tarvitsemasi palvelun suomeksi, soittamalla tai lähettämällä sähköisen viestin asiakaspalveluun. As.palvelu on avoinna ja valmiina vastaamaan kysymyksiin maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo. 9.00 – 17.00 välisenä aikana.

Instabankin tärpit

 • Vakuudeton kulutusluotto
 • Haettavissa suoraan verkosta
 • Helposti 500 – 50 000 euron luotto
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15 vuotta
 • Maksuton ja velvoitukseton lainahakemus
Hae Intabank lainaa tästä!

Yleisimmät kysymykset Instabankista

Mikä ero on nimelliskoron ja todellisen vuosikoron välillä?

Nimelliskorko on henkilökohtainen lainakorkosi, joka muodostuu henkilökohtaisessa riskienkartoitusarviossa lainaa hakiessasi. Todellinen vuosikorko taas muodostuu nimelliskorosta ja muista maksuista, se siis kertoo siitä, paljonko luotosta maksetaan kuluja kokonaisuudessaan vuositasolla.

Millaiset ovat Instabankin kulutusluoton kulut?

Lainasta peritään jo aiemmin mainittua nimelliskorkoa (joka siis on asiakaskohtainen), ollen jotain 7,99 – 19,99 prosentin välillä. Instabankin luotoista peritään myös avausmaksu, joka on 0 – 160 euroa. Lainasumma on verrannollinen lainamäärään: Esimerkiksi alle 2 000 euron luotot saa ilman avausmaksua, 15 000 euron luotoissa avausmaksu on 95 euroa ja 50 000 euron luotosta avausmaksuna peritään täydet 160 euroa. Jokaisen kokoiselle luotolle taas on sama, joka laskutuskuukausi perittävä, 5 euron tilinhoitomaksu.

Voinko lyhentää kuukaudessa suuremman summan, kun kuukausieräni on?

Kyllä voit. Oli maksutapasi sitten joustava- tai kiinteä maksuerä, voit aina maksaa laskun summaa suuremman lyhennyksen. Tällöin selviät lainaamisestasi pienemmillä kuluilla, koska laina lyhenee nopeammin ja lainasta peritään korkoa ja muita maksuja lyhyemmältä ajalta. Sinulla on tietenkin myös mahdollisuus lyhentää luotto kokonaisuudessaan milloin vaan. Vaikka luoton maksaisi pois suunniteltua nopeammin, siitä ei peritä lainkaan lisäkustannuksia.

Pitääkö lainahakemukseen tunnistautua jollakin tavalla?

Kyllä. Sinun pitää tunnistautua lainasopimuksen hyväksymis- eli allekirjoitusvaiheessa käyttämällä sinulle henkilökohtaisesti myönnettyjä verkkopankkitunnuksia. Suomen lainsäädäntö velvoittaa luottolaitoksia tunnistamaan asiakkaansa.

Pyydetäänkö hakemukseen jotain dokumentteja liitteeksi?

Instabank vaatii asiakkaitaan toimittamaan lainahakemuksen liitteeksi ainakin uusimman palkkalaskelman, sekä henkilökohtaisen veroilmoituksen erittelyosan. Joissakin tapauksessa, esim. hakemuksessa ilmoitettujen pääomatulojen kohdalla, asiakkaalta saatetaan pyytää myös muita tulotodistuksia. Liitteet toimitetaan palvelulle sähköisessä muodossa.

Millä tavoin hakemustani käsitellään?

Instabank käyttää hakemuksen arviointiin luottoluokitusmallia, joka hakee asiakastietoja virallisista rekistereistä. Tällaisia tietoja ovat mm. verotettavat tulot, varallisuustiedot, maksuhäiriömerkinnät ja velkaantuminen. Näitä tietoja instabank saa luottotietopalvelujen toimittajalta. Vain sellaiset tiedot vaikuttavat hakemukseen, jotka ovat saatavilla.

Tässä on mahdollisuutesi hakea vakuudetonta kulutusluottoa sinun arkesi erilaisiin tarpeisiin. Vaivaton ja ilmainen luottohakemus täyttyy kuin itsestään ja alustavan päätöksen saa välittömästi. Tämä lainatarjous ei sido sinua vielä mihinkään, tarkasta korkosi ja tee päätös lainan hankkimisesta vasta sitten.

Ei se tämän vaikeampaa ole tavoitella omia unelmia!

Hae Intabank lainaa tästä!

Bank Norwegian

Bank Norwegian on uuden sukupolven pankki, joka tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoja nopeasti tilille maksettuina. Se lainaa helposti 1 000 – 50 000 euroa ilman vakuuksia.

Bank Norwegianilla on valikoimissaan erilaisia lainatuotteita, joista jokainen löytää itselleen sopivimman. Bank Norwegian on Norwegian Finans Holding ASA:n omistama, norjalainen palvelu, joka on todettu useissa arvioissa luotettavaksi ja suositeltavaksi.

Voit hakea lainaa vaikka heti tältä istumalta, koska hakemuksen täyttöaikoja ei ole rajoitettu ajallisesti. Haet sitten mihin aikaan tahansa, saat vastauksen lainatarjouksen muodossa välittömästi.

Bank Norwegian lainan hakeminen on ilmaista ja päätät lainan ottamisesta vasta tarjouksen saatuasi. Et tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia, eikä lainasuhteeseen kuulu velvollisuutta ilmoittaa rahojen käyttötarkoitusta. Näppäile lainahakemus suoraan kotimikroltasi, tai käytä älypuhelintasi ja tunnistaudu näppärästi verkkopankkitunnuksin.

Hae Norwegian lainaa tästä!

Bank Norwegian lainaa kaikille suomalaisille yksinkertaisin ehdoin

Luoton saamiseksi on täytettävä muutamia minimivaatimuksia. Ensinnäkin Bank Norwegian vaatii lainaajan minimi-iäksi 23 vuotta, tämä on jonkin verran korkeampi ikävaatimus kuin monilla muilla lainapalveluilla. Tutusti myös maksuhäiriöitä ei saa olla muodostunut lainanhakijalle. Palvelu vaatii asiakkaalta myös tarkasti, että asiakkaan on ollut oltava viimeiset 36 kuukautta suomen valtion väestörekisterissä.

Tottakai näidenkään ehtojen täyttyminen ei vielä välttämättä johda hyväksyttyyn lainatarjoukseen. Nykypäivän lait vaativat vastuullisten lainapalveluiden selvittävän asiakkaidensa maksukyvyn, ennen lainan myöntämistä. Tähän selvitykseen kuuluu olennaisesti kuukausitulojen, velkojen ja menojen selvittäminen. Vasta kokonaistilanteen tarkastelu näyttää sen, onko hakijalla mahdollisuutta selvitä kuukausieristä. Pienituloisen ei kannata haaveilla 50 000 euron lainasta, kuukausierät asettavat haasteita, vaikka laina-ajaksi asettaisi maksimin, eli 15 vuotta.

Bank Norwegian lainan lyhennystapa on annuiteetti, eli toisin sanoen tasaerä. Tämä tarkoittaa kuukausittaisten takaisinmaksuerien olevan myöntämishetkellä yhtä suuret ja laina-ajan olevan ennalta määrätty. Jos korko muuttuu laina-aikana, se vaikuttaa maksuerien suuruuteen, muttei kuitenkaan laina-aikaan. Mikään ei estä asiakasta lyhentämään sovittua laina-aikaa nopeammin. Nopeampi lyhentäminen ei maksa mitään ylimääräistä.

Esimerkki Bank NNorwegianin myöntämistä lainoista:

10 000 euron laina 5 vuoden maksuajalla

 • Esimerkkikorko 13,99 %
 • Todellinen vuosikorko 16,51 %
 • Kokonaiskustannus 14 218 €
 • 238 € / kuukaudessa

Bank Norwegian yhdistää vanhat luottosi superedullisesti!

On myös tavallista että luottoa tarvitsee vanhojen lainojen yhdistämiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas kokoaa yhteen kaikki avoimet luottonsa (pikavipit & vipit, ostosrahat, kulutusluotot, osamaksut ja luottokorttilaskut). Tämän jälkeen hän hakee näiden lainojen kokonaissummalle uutta lainaa, jolla Bank Norwegian hoitaa vanhat luotot pois. Jäljelle jää vain yksi, Bank Norwegianin myöntämä laina. Järjestelyn kiistaton etu on se, ettei asiakas ole enää monien lainojen ja niiden kulujen vanki. Hän on yhdistänyt vanhat lainansa yhdeksi ja maksaa jatkossa ainoastaan tämän lainan korot ja muut kulut – eli asiakas siis säästää selvää rahaa!

Vanhoja lainoja voi olla reilustikin, koska vippiä on tarjolla 50 000 euroon saakka. Yhdistelmälainan hakemista rajaa kuitenkin samat ehdot kuin muitakin lainoja kohtaan: jos taloudelliset mahdollisuudet eivät riitä luoton asianmukaiseen lyhentämiseen, ei yhdistelmälainaa voi saada. Silloin täytyy tyytyä makselemaan vanhoja luottoja sellaisenaan.

Kilpailuta ja vaihda lainasi halvempaan

Voit myös kilpailuttaa sinulla jo olevan, yksittäisen kulutusluoton uudestaan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit helposti katsoa, saisitko saman lainan Bank Norwegianilta edullisempaan hintaan. Hae uutta vippiä samalle summalle, kuin aiempi lainasi on ja katso saamasi tarjous. Lainan hakeminen on ilmaista, eikä saamasi tarjous vielä sido sinua vippaamaan. Jos tarjous ei miellytä, voit rauhassa jatkaa kumppanuutta vanhan luottosi kanssa. Kilpailutettavaksi käyvät kaikki vanhat luottosi, autolainasta remonttilainoihin. Jos uusi tarjous vaikuttaa paremmalle, lyhennä sillä vanha lainasi historiaan.

Bank Norwegianin edut ovat

 • Suuret lainasummat
 • Suosittu Norjassa ja Ruotsissa
 • Suosio kasvaa tasaisesti myös Suomessa
 • Mahdollisimman helpoksi suunnitellut digitaaliset palvelut
 • Korko alkaen vain 8,99 %

Onhan Bank Norwegianilla luottokorttikin

Bank Norwegianilla on nyt myös haettavissa heidän oma luottokortti, Norwegian-kortti. Kortti on vuosimaksuton ja ostosten tekeminen on täysin maksutonta. Lisäksi Norwegian kortilta ei veloiteta kuluja ulkomailla tapahtuvista käteisnostoista pankkiautomaateilla. Korttiin ei myöskään sisälly vuosimaksua.

Kortilla tehdyt ostot kerryttävät CashPoints pisteitä, 1% verran tehdyistä ostoista. CashPoints pisteitä voit käyttää maksaaksesi lentoja Norwegian lentoyhtiön lennoille. Luotto on koroton aina 45 päivään saakka ja luoton kokonaismäärä on jopa 10 000€. Luottokortteja myönnetään yli 18 – vuotiaille.

Bank Norwegian laajentaa: nyt voit myös tallettaa rahaa!

Uusimpana tuotteena Bank Norwegianilla on talletustili. Talletustilissä on yksi markkinoiden parhaimmista talletuskoroista. Talletuskorko on 1 – 200 000 euron talletuksissa huikeat 1,75 %. Tilin avaaminen on täysin ilmaista eikä tilin käyttöön liity minimitalletusta, saatikka nostorajoituksia. Talletustilin avaaminen on yhtä helppoa, kuin lainan hakeminen. Hakemuksen voi täyttää verkossa.

Lyhyesti Bank Norwegianista

 • Tarjoaa kulutusluottoa, luottokorttia ja talletustiliä
 • Lainaa jopa 50 000 euroa
 • Laina-aika 1 -15 vuotta
 • Henkilökohtainen korkoprosentti kulutusluotossa
 • Vuosimaksuton luottokortti
 • Suomen suosituin lainapalvelu vuonna 2018

Bank Norwegian on todettu useissa vertailuissa erittäin kilpailukykyiseksi pankiksi, josta saa helposti vipit, kulutusluotot ja muut lainatuotteet. Nyt kun palvelu tarjoaa jo talletustiliä hulppealla korolla, ei ole mitään syytä katsellakaan muita lainapalveluja. Hae sinäkin lainasi helposti tästä.

Bank Norwegian UKK

Miten kulutusluotto maksetaan takaisin?

Kulutusluotto maksetaan kuukausierissä. Maksua varten asiakkaalle toimitetaan lasku n. Kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Eräpäivä on aina jokaisen kuun 15. päivä. Lyhennys on joko laskussa mainittu summa tai sitten asiakkaan valitsema, tätä suurempi erä.

Voinko todella käyttää rahat mihin vain?

Kyllä voit. Et ole velvollinen ilmoittamaan rahojen käyttökohdetta Bank Norwegianille. Harkitse kuitenkin aina tarkkaan lainatarpeesi ja se, kannattaako ko. Tarvetta lähteä rahoittamaan lainarahalla. Tämän jälkeen tee oma suunnitelmasi lainan takaisinmaksusta ja katso riittäväkö rahasi siihen.

Mitä ”henkilökohtainen korko” tarkoittaa?

Tämä tarkoittaa sitä, että Bank Norwegian muodostaa lainallesi koron sinun henkilökohtaisen taloustilanteesi perusteella. Jos tilanteesi näyttää vakavaraiselle, voit saada lainan edullisemmin kuin huonompituloinen toverisi. Vakavaraisuus tarkoittaa näet luotettavuutta. Lainan maksussa pienemmät tulot tarkoittavat pienempää luotettavuutta ja sitä taas tulee kompensoida suuremmalla korolla. Muista siis kirjata kaikki tulosi säntillisesti hakemukseen.

Voinko hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa?

Kyllä voit. Rinnakkaishakijan kanssa hakeminen parantaa kulutusluoton saannin mahdollisuuksia ja mahdollisesti myös auttaa saamaan luoton paremmalla korolla. Valitse vakavarainen rinnakkaishakija lähipiiristäsi ja täytä myös hänen tietonsa hakemukseen. Vastaatte jatkossa yhdessä teille myönnettävästä lainasta.

Kauanko lainaprosessi kestää?

Prosessi on markkinoiden lyhimpiä. Sinun tarvitsee varata lainahakemuksen täyttämiseen ja tarjouksen vastaanottamiseen vain vaivaiset 5 – 10 minuuttia. Koko homma hoituu puhtaasti verkossa ja voit tehdä sen vaikka älypuhelimellasi. Muista pitää verkkopankkitunnukset lähelläsi tunnistautumista varten.

Surimo

Surimo Finance on tyydyttänyt kertaluotoillaan jo 50 000 asiakkaan lainatarpeen. Se on järkevä valinta keskisuurten, eli 500 – 4 000 euron vakuudettomissa luotoissa. Surimon lainoissa lainankorko on matalampia suomen markkinoilla, lisäksi sen kuukausierät on viilattu poikkeuksellisen pieniksi, maksat vähimmillään vain 20 euroa kuussa!

Jatka lukemista

Lainarahoitus

Sopivan lainan löytäminen kasvavilta kulutusluottomarkkinoilta voi nykypäivänä olla yllättävän haastavaa. Hakemuksia joutuu täyttämään useita, eikä siltikään voi olla varma, että löytää itselleen sopivimman ja edullisimman lainan. Lainarahoitus on palvelu, joka on luotu juuri tämän ongelman ratkaisuksi, nimittäin sen avulla asiakas pystyy kilpailuttamaan itselleen parhaiten sopivan lainan.

Jatka lukemista

Lendo

Oletko kyllästynyt kalliisiin pikavippeihin joihin saa vain lyhyen maksuajan?

Haluisitko saada parhaan mahdollisen ja valmiiksi kilpailutetun lainatarjouksen useiden eri pankkien ja luottolaitosten lainavalikoimasta?

Haluatko saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia?

Suurin osa lainaa tarvitsevista voi allekirjoittaa yllä olevat kysymykset. Jatka lukemista ja kerromme miten tämä onnistuu.

Jatka lukemista

Cashbuddy

CashBuddy tarjoaa matalakorkoista vakuudetonta luottoa. Luottoa voi hakea 22 -vuotias henkilö. Hänellä tulee olla tuloja kuukausittain yli 1200€ eikä hänellä ole maksuhäiriömerkintää luottotiedoissa.

Lainan maksimimäärä on 3000€. Korkoprosenttiin vaikuttaa lainan määrä ja takaisinmaksuaika, joka pisimmillään voi olla jopa viisi vuotta. Lainattavasta summasta maksettava vuotuisen koron määrä on 15-25% välillä. Muihin lainasta mahdollisesti asiakkaalta veloitettaviin maksuihin on mahdollista tutustua CashBuddyn sivustolla netissä.

Jatka lukemista

Rahoituslaitos

Haluatko löytää edullisimman lainan yhdellä hakemuksella? Kokeile Rahoituslaitoksen palveluita. Täytät vain yhden lainahakemuksen, ja Rahoituslaitos etsii sinulle edullisimman luoton. Rahoituslaitoksen avulla saat nopeasti käyttöösi edullista pikavippiä tai kulutusluottoa.

Rahoituslaitos ei ole itse luotonmyöntäjä, vaan se toimii yhteistyössä lainapalveluiden ja luottoyhtiöiden kanssa. Kun asiakas hakee lainaa, hänelle etsitään sopivaa luottoa yhteistyökumppaneiden lainavalikoimista. Asiakkaalle tarjotaan aina edullisin mahdollinen laina. Rahoituslaitoksen kautta voi hyvin hakea luottoa ihan vain testatakseen hintatasoa, sillä luottohakemuksen lähettäminen ei sido lainan ottamiseen. Rahoituslaitoksen kautta saat helposti selville, minkä hintaista luottoa sinulla on mahdollisuus saada. Voit siis kilpailuttaa lainasi hyvin vähällä vaivalla.

Rahoituslaitos sopii sinulle, mikäli tarvitset lainaa 100 – 15 000 euroa. Sekä pienen vipin tarve että suuremmat rahoitusratkaisut hoituvat siis Rahoituslaitoksen avustuksella. Voit hakea lainaa, jonka maksuaika on yhdestä viiteen vuotta. Laskurilla voit arvioida, paljonko maksuaikaa tarvitset lainasummallesi ja kuinka suuri on kuukausierä. Huomaa, että kuukausierä on kuitenkin vain suuntaa-antava, ja saat lopullisen kuluerittelyn lainapäätöksen yhteydessä. Jatka lukemista

Rahalaitos

Jos olet yli 20 vuotias suomalainen, joka tienaa yli 10 000€ vuodessa ja on hoitanut raha-asiansa niin hyvin, ettei ole saanut ainuttakaan maksumerkintää, sinun on mahdollista hyödyntää Rahalaitoksen palveluita. Jatka lukemista

Lainaa24

Kun lainasumma nousee useisiin tuhansiin euroihin, ovat pienetkin erot lainan korossa merkittäviä. Siksi on aina tärkeää kilpailuttaa lainat hyvin ja perusteellisesti, ennen kun tekee suuria päätöksiä. Lainaa24 on apunasi juuri näissä tilanteissa. Sen sijaan, että käyttäisit tunteja tai päiviä eri palveluiden kontaktoimiseen, voit vain parilla klikkauksella saada eteesi reaaliaikaisen listan juuri sinulle räätälöidyistä lainatarjouksista. Jatka lukemista

Zmarta

Zmarta lainapalvelu tarjoaa asiakkailleen nopeaa apua rahapulaan. Lainaa on tarjolla 500 – 30 000 euron verran, joten Zmartan lainatuotteet sopivat hieman suurempia summia tarvitseville. Maksuaikaa lainatulle rahasummalle saa 1 – 12 vuoden verran. Maksuaikataulu on asiakkaan valittavissa itselleen sopivaksi.

Zmartan takaisinmaksussa voit toivoa lisäksi haluamasi eräpäivän. Tämä on todella kätevä ominaisuus, sillä voit valita lainan lyhennyspäivän esimerkiksi palkkapäiväksi. Voit olla siis aivan varma siitä, että kun laina erääntyy maksettavaksi, on tilillä varmasti rahaa hoitaa maksu ajallaan.

Jatka lukemista

Bigbank

Bigbank tarjoaa asiakkailleen lainaa luotettavasti ja nopeasti. Lainaa on tarjolla 2000 – 20 000 euroa jonka avulla voit tehdä tarvittavat hankinnat pikaisesti.

Yksin hakiessa on lainattava summa korkeintaan 10 000 euroa, tätä suurempiin luottoihin vaaditaan yhteishakija joka asuu samassa taloudessa. Yhteishakija voi olla avo- tai aviopuoliso.

Bigbankin tarjoamat lainat ovat markkinoiden edullisimmasta päästä ja ne ovat kuluiltaan kilpailukykyisiä verrattuna mihin tahansa toiseen samankokoisia lainoja tarjoavaan yritykseen.

Asiakkaille on tarjolla myös ensimmäisenä lainapalveluna suomessa erityinen tyytyväisyystakuu. Tyytyväisyystakuun puitteissa koko lainasumman voi palauttaa 60 päivän kuluessa lainan myöntämisestä –ilman kuluja.

Jatka lukemista

Ostosraha

Ostosraha tarjoaa hieman normaalia pikalainaa suurempia vakuutuksettomia luottoja, jotka vaihtelevat 400 ja 3000 euron välillä. Yrityksen taustalta löytyy pitkäaikainen ja luotettava OPR-Vakuus, joka on tarjonnut suomalaisille erilaisia rahoitusratkaisuita vuodesta 2005 asti.

Voit hakea lainaa Ostosrahasta joka päivä kello 8 – 22 välisenä aikana. Lainaa saadaksesi sinun tulee olla vähintään 20- ja korkeintaan 75-vuotias Suomen kansalainen, jonka luottotiedoista ei löydy maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa sekä matkapuhelinnumero. Myös prepaid-liittymän tai salaisen numeron avulla voi tehdä luottohakemuksen. Voit hakea lainaa, kun rekisteröidyt sivustolle pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

20-vuotiaille hakijoille voidaan myöntää Ostosrahalta 400 euron suuruinen laina. Vähintään 21 vuotta täyttäneiden lainasummia ei rajoiteta, vaan he voivat hakea mitä tahansa 400 – 3000 euron luottoa.

Jatka lukemista

Onnen.fi

Tarvitsetko hiukan kulutusluottoa? Jos pitää ostaa vaikkapa huonekaluja tai kodinkoneita tai maksaa pois vähän isompi laskupino, avuksi voi olla kulutusluotto. 2000 – 3000 euron luotolla saa aikaan jo monenlaista, ja tällaisen luoton voit hankkia vaikkapa Onnen.fi -lainapalvelusta. Onnen.fi on 4Finance-konserniin kuuluva yhtiö. 4Financen lainapalveluihin kuuluu lisäksi muun muassa pienempää vippiä tarjoava Vivus.

Onnen.fi:ssä saat valita sopivan luottosumman 2000 ja 3000 euron väliltä. Luottosumman saa räätälöidä varsin tarkasti oman tarpeen mukaan, sillä summan voi valita 50 euron tarkkuudella. Ei siis tarvitse lainata yhtään enempää rahaa kuin tarvitsee. Sopivan laina-ajan voi valita kuukauden tarkkuudella 12 ja 24 kuukauden väliltä. Oikea laina-aika riippuu ennen kaikkea kuukausittaisesta maksuvarastasi. Selvitä, paljonko sinulla jää kuukaudessa ylimääräistä lainan maksua varten, ja valitse maksuaika sen mukaan. Onnen.fi:stä voit tarkistaa kuukausierän koon eri maksuajoilla.

Kuka sitten voi saada lainaa? Lähes kaikilla suomalaisilla on siihen hyvät mahdollisuudet. Ikäraja on palvelussa 20 vuotta, ja luottotietojen on oltava puhtaat. Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa, ja hän tarvitsee myös henkilökohtaiset pankkitunnukset ja sähköpostiosoitteen. Nykyään on yleistä, että kulutusluottoa haettaessa täytyy esittää palkkakuitti tai eläkepäätös, mutta Onnen.fi ei ainakaan sivuillaan ilmoita tällaisia vaatimuksia. Lainaa pitäisi siis saada, mikäli täyttää edellä mainitut kriteerit, ja mikäli hakijalla ei ole ennestään avointa lainaa Onnen.fi:stä. Jos on ottanut aiemmin lainaa 4Financelta, mutta myöhästynyt maksuissa huomattavasti tai jättänyt laskut maksamatta, on hyvin mahdollista, ettei uusia luottoja myönnetä.

Onnen.fi antaa luottopäätöksen heti, kun asiakas on antanut henkilötietonsa ja tunnistautunut. Jos luottopäätös on positiivinen, rahat siirretään asiakkaat tilille noin 15 minuutissa. S-Pankin ja Ålandsbankenin asiakkaille siirto voi tosin kestää kaksikin pankkipäivää. Onnen.fi:n lainapalvelu on avoinna kello 7 – 23.

Monia asioita voi hoitaa myös Onnen.fi:n verkkopalvelussa. Siellä voi esimerkiksi siirtää luoton eräpäivää kuukaudella eteenpäin, jos näyttää siltä, ettei pysty hoitamaan maksuerää ajoissa. Siirron onnistumiseksi on maksettava eräpäivänsiirtomaksu. Verkkopalvelusta voi tarkistaa myös jäljellä olevan velan määrän ja lainan maksutiedot, kuten tilinumeron.

Halino

Halino on ruotsalaisomistuksessa oleva lainapalvelu, joka kuuluu samaan ketjuun Halens postimyynnin kanssa. Halens postimyynti on yksi Ruotsin menestyneimpiä etämyyntiyrityksiä, ja Suomessakin se on palvellut jo kymmeniä tuhansia asiakkaita. Halinolla on lainanantotoimintaa jo useissa Euroopan maissa, ja Suomessa lainoja on ollut tarjolla jo vuodesta 1999 saakka. Kokemusta siis löytyy varsin runsaasti.

Halinon lainatarjonnasta löytyy 100-6000 euron lainoja, joista voit valita mieleisesi vaihtoehdon sadan euron tarkkuudella. Takaisinmaksuaikaa palvelu antaa lainoillensa hieman lainan määrästä riippuen yksi, kaksi, kolme, neljä tai jopa viisi vuotta. Palvelun hintataso on helposti yksi markkinoiden edullisimmista, ja esimerkiksi 100 euron vippi yhden vuoden maksuajalla tulee kustantamaan vaivaiset 120 euroa. Voisit siis lyhentää kyseistä lainasummaa vain kymmenellä eurolla kuukaudessa. Jatka lukemista

Nopsalaina

Nopsalaina on vuonna 2011 toimintansa aloittanut, lainaa ilman vakuuksia tarjoava kulutusluottopalvelu, josta voit hakea 1500-15000 euron suuruiset kulutusluotot 6-72 kuukauden takaisinmaksuajalla. Nopsalaina tarjoaa lainojaan 22 vuoden iän saavuttaneille henkilöille.

Sinun tulee olla Suomen kansalainen, tai vaihtoehtoisesti sinulla tulee olla oleskelulupa sekä vakituinen asuinpaikka. Kuukausittaisten tulojesi tulee olla lainanhakua edeltävinä kuukausina vähintään 1000 euroa. Voit myös hakea lisälainaa, ja se voi olla minimissään 500 euroa.

Alle 6000 euron lainat saat ilman takaajia, mutta yli 6000 euron luotto edellyttää, että lainalle on takaaja tai yhteisvastuullinen hakija. Jatka lukemista

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on erikoistunut välittämään kulutusluottoja ja on yksi markkinoiden suosituimpia vakuudettomia luotttoja myöntäviä yrityksiä. Lainan määrä vaihtelee 500 ja 20 000 euron välillä ja erityisesti suurempaa luottoa tarvitsiville yrityksen halvat korot tulevat huomattavasti normaalia esim. tekstiviestillä haettavaa pikalainaa edullisemmaksi.

Freedom rahoitus auttaa sinua löytämään juuri omaan elämäntilanteesesi sopivimman ja edullisimman lainatarjouksen kunhan olet yli 23 vuotias ja säännölliset kuukausitulosi ovat vähintään 1500 euroa kuukaudessa. Luotoille saa lainan suuruudesta riippuen jopa 12 vuoden takaisinmaksuajan. Jatka lukemista

Etua

Etua on täysin uudenlainen palvelu Suomen lainamarkkinoilla. Se tarjoaa useita, vain edullisimpia lainavaihtoehtoja yhdellä lainahakemuksella, haet sitten kulutusluottoa, luottokorttia tai jopa asuntolainaa. Etua nimittäin kilpailuttaa lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi.

Palvelua voit käyttää, mikäli olet täysi-ikäinen. Vaikka tekisitkin lainahakemuksen Etuan kautta, et ole missään vaiheessa velvoitettu ottamaan lainaa, mikäli et sitä haluakaan. Etua tarjoaa sinulle vain eri lainavaihtoehdot, joista valitset itsellesi mieluisimman, jos haluat. Jatka lukemista

Bondora

Oletko kiinnostunut vertaislainaamisesta? Kun otat vertaislainan, et lainaa rahoitusyhtiöltä, vaan toisilta yksityisiltä henkilöiltä. Sijoittajien ja lainaajien välissä toimii vertaislainayritys, joka hoitaa maksuliikenteen ja saattaa luoton tarjoajat ja tarvitsijat yhteen.

Vertaislainaaminen on Suomessa vielä melko uusi ilmiö, vaikka muutamia vertaislainapalveluita Suomen lainamarkkinoilla jo toimiikin. Tuore tulokas on Bondora, joka aloitti lainojen tarjoamisen suomalaisille kesällä 2013. Kyseessä ei kuitenkaan ole uusi yritys, sillä kotimaassaan Virossa isePankur on toiminut jo vuodesta 2008. Sijoittajia palvelussa on mukana lähes 30 Euroopan maasta.

Bondoran vertaislaina voi olla ratkaisu varsin monenlaisiin rahoitustarpeisiin. Jopa 10 000 euron suuruisen lainan voi saada. Toisaalta palvelun kautta voi hakea myös hyvin pieniä, pikavipin kaltaisia lainoja, sillä pienin mahdollinen lainasumma on 100 euroa. Jatka lukemista

LHV

LHV on virolainen pankki, joka toimii Suomen lisäksi kotimaassaan Virossa, Latviassa sekä Liettuassa. Se myöntää lainoja 1000 eurosta jopa 6000 euroon 12-36 kuukauden takaisinmaksuajoilla 18 vuotta täyttäneille, vakituisesti Suomessa asuville henkilöille, joilla on säännölliset tulot.

Luoton hakeminen tapahtuu joko verkkohakemuksella tai soittamalla. Luottoa hakiessasi sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi, tai vaihtoehtoisesti voit tehdä hakemuksen ilman tunnistautumista, jolloin luottosopimus lähetetään sinulle postitse ja tunnistautumien tapahtuu postikonttorissa. Jatka lukemista

Yleislaina

Yleislaina.fi -osoitteessa toimiva AA-Yleislaina Oy on kulutusluottoja suomalaisille tarjoava yritys. Voit kasvattaa pankkitilisi saldoa Yleislainan avulla 2000-5000 euron verran, ja saat lainallesi takaisinmaksuaikaa alkaen kuudesta kuukaudesta aina jopa 24 kuukauteen saakka. Voit siis halutessasi maksaa suurimmatkin lainasummat takaisin hyvin pienissä kuukausittaisissa maksuerissä.

Yleislainaa saadaksesi sinun tulee olla töissä tai eläkkeellä, eikä työsuhteesi saa olla koeajalla. Tulojesi tulee ylittää menosi, ja tulojesi sekä menojesi arvio tulee olla realistinen. Sinulla ei saa olla liian paljon luottoja ennestään, eikä luottotiedoistasi saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä, eli luottotietojesi tulee olla moitteettomassa kunnossa.

Yleislainan tarjoamien kulutusluottojen korko on 24,9 prosenttia. Lisäksi lainoista peritään 399 euron suuruinen järjestelypalkkio, sekä 19 euron suuruinen kuukausittainen tilinhoitomaksu. Luottojen hakeminen onnistuu vaivattomasti ilmaisella verkkohakemuksella. Luottohakemuksen täytettyäsi saat luottosopimuksen kirjattuna kirjeenä, joka sinun tulee lähettää allekirjoitettuna takaisin Yleislainalle. Jatka lukemista

Joustolaina

Collector-palvelun Joustolaina on nyt entistä suurempi, sillä lainaa voi hakea jopa 10 000 euroa. Minimilaina on 2000 euroa.

Collector Joustolainan takaisinmaksu on omavalintaisesti 2 – 10 vuotta, eli varsin sopiva maksuaika isolle kulutusluotolle. Tutki eri maksuaikavaihtoehtojen kuukausieriä lainalaskurin avulla ja valitse sellainen, joka sopii parhaiten tämänhetkiseen taloustilanteeseesi. Muista, että lainan lyhennyserän maksun jälkeen tulee jäädä kuukaudessa rahaa vielä muihinkin asioihin, myös yllättäviin menoihin. Joustolainan nimelliskorko on 9,9 – 19,9 prosenttia, ja tarkka koron suuruus vaihtelee asiakaskohtaisesti.

Joustolaina-lainahakemus on tavanomainen. Täytä verkkolomakkeeseen henkilötietosi sekä kysytyt tiedot työsuhteesta ja ansiotuloista. Joustolainaa ei voi hakea yhteisvastuullisena lainana toisin kuin joidenkin firmojen kulutusluottoja. Hakemus tehdään siis aina yksin. Vakuuksia tai takaajia Joustolaina ei kuitenkaan luottoihin kysy. Jatka lukemista

Aasa

Aasa Oy on luotettava kotimainen luotontarjoaja, joka tarjoaa suomalaisille mahdolliseen nopeaan ja edulliseen rahoitukseen tilapäisten rahahuolien nujertamiseksi. Aasa tarjoaa 2000-5000 euron suuruisia kulutusluottoja, joille annetaan takaisinmaksuaikaa kuudesta kuukaudesta aina jopa kahteen vuoteen saakka. Kaikki tarjolla olevat lainasummat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainoja voi hakea joko erittäin helposti verkkohakemuksella tai vaihtoehtoisesti soittamalla Aasan asiakaspalveluun sen aukioloaikoina, eli arkisin kello 9-17 välisenä aikana. Saamastasi luottopäätöksestä ilmoitetaan sinulle henkilökohtaisesti. Jos saamasi luottopäätös on myönteinen, lähetetään kotiisi lainasopimus joka sinun tulee lähettää allekirjoitettuna takaisin Aasalle. Kun Aasa saa allekirjoittamasi luottosopimuksen, maksetaan kulutusluotto tilillesi.

Myönteisen lainapäätöksen Aasalta voivat saada vähintään 20 vuotta täyttäneet, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt joiden luottotiedot ovat moitteettomassa kunnossa. Maksuhäiriömerkintöjä ei siis saa löytyä. Aasa voi myös jättää myöntämättä lainan oman riskianalyysinsä perusteella, vaikka hakija täyttäisikin kaikki vaatimukset. Aasa ei ole velvoitettu perustelemaan antamaansa lainapäätöstä millään tavalla. Jatka lukemista

Lainaamo

Jos vaikkapa auton hankinta, kodin remontti tai muu suurempi menoerä on ajankohtainen ja kaipaa lisärahoitusta, kokeile Lainaamon tuotteita. Voit saada tarpeesi mukaan jopa 20 000 euron kulutusluoton. Lainaamo on suomalainen rahoitusyhtiö, joka kuuluu Taaleritehdas-konserniin.

Voit saada Lainaamon luoton, jos sinulla on säännölliset palkka- tai yritystulot tai olet eläkeläinen. Lisäksi lainan saanti tietysti edellyttää, että olet vähintään 26-vuotias eikä luottotiedoissasi ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainahakemukseen tulee kirjata kaikki tulot ja menot, jotta Lainaamo voi arvioida, pystytkö suoriutumaan lainasi takaisinmaksusta.

Lainahakemuksen täyttäminen sujuu vaivattomasti Lainaamon verkkosivuilla. Saat hakemukseesi vastauksen heti, joten tiedät saman tien, onko toivomasi laina myönnetty. Tässä esipäätöksessä kerrotaan hakemasi luoton tarkat kustannukset ja muut yksityiskohdat. Jos hyväksyt saamasi lainatarjouksen, voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Jatka lukemista

Fixura

Fixura on Suomen ensimmäinen henkilöltä henkilölle lainoja välittävä palvelu. Se aloitti toimintansa vuonna 2009 ja se asiakaskunta on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana.

Fixuran idea on yksinkertaisuudessaan nerokas; toiset ihmiset jättävät sivulle lainahakemuksen, johon he itse määrittelevät lainan ehdot, kuten koron, summan ja laina-ajan. Tämän jälkeen toiset ihmiset voivat sijoittaa lainaan joko koko summan kerralla, tai vain osan siitä. Tämän jälkeen lainanhakija saa ilmoituksen, että hänen hakemaansa lainaan on tehty sijoitus ja hän voi joko hylätä tai hyväksyä lainan.

Lainaa Fixuran kautta hakeaksesi tulee sinun olla vähintään 21 vuotta täyttänyt luottokelpoinen henkilö ja sinun tulee asua Suomessa. Myös säännölliset tulot ja matkapuhelinliittymä joltain seuraavista palveluntarjoajista ovat vaatimuksena: Elisa, Teliasonera, Saunalahti, DNA, Telefinland, Armas, ÅTM (EI PREPAID). Jatka lukemista