Laina.fi

Monet meistä tarvitsevat joskus pientä luottoa, jos arjen taloudenpito ei mene suunnitelmien mukaan. Laina.fi:n Käyttölaina on edullinen ja yksinkertainen luottopalvelu, joka on käytössäsi aina.

Käyttölainan määrä on aina 2500 euroa. Summa voi kuulostaa suurelta, mutta nostat itse vippiä sen verran kuin kulloinkin tarvitset. Käyttölainan luottoraja on kuitenkin aina varalla, jos satut joskus tarvitsemaan koko 2500 euron luoton.

Käyttölaina on jatkuva luottosopimus, joten luotto on käytössäsi niin kauan, että lopetat sopimuksen. Kun sinulla on tarvetta lainalle, voit nostaa kuukauden aikana korkeintaan luottorajaasi vastaavan summan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse nostaa kaikkea saatavilla olevaa luottoa – voit nostaa myös pienempiä summia tai tehdä nostot useammassa erässä. Ei haittaa, vaikka et tarvitsisi lainaa pitkiin aikoihin, sillä jos sinulla ei ole avointa lainaa, et myöskään maksa kuluja. Ja jos taas joskus tarvitset lainaa, Käyttölainasopimus on valmiiksi odottamassa. Halutessasi voit kuitenkin irtisanoa Käyttölainasopimuksesi.

Nostamaasi lainaa maksat takaisin kerran kuukaudessa, valintasi mukaan joko kuukauden 15. päivä tai kuun lopussa. Voit maksaa eräpäivänä koko lainasumman kustannuksineen tai osan siitä. Eräpäivänä on maksettava vähintään minimilyhennys, jonka määrä on vähintään 20 prosenttia nostetusta summasta. Pienimmät 50 – 150 euron lainat maksetaan takaisin yhdessä erässä.

Hae Laina.fi tästä!

Sinun ei siis tarvitse valita laina-aikaa luottoa nostaessasi, vaan päätät maksuajasta rahatilanteesi mukaan silloin kun maksat laskua.

Jos nostat Käyttölainaa esimerkiksi 500 euroa ja haluat maksaa koko luoton takaisin kuukauden kuluttua, maksat kuluineen ja korkoineen takaisin yhteensä noin 572 euroa. Vaihtoehtoisesti voit maksaa minimilyhennyksen 200 euroa tai jotain näiden summien väliltä. Voit milloin tahansa maksaa koko lainan pois tai tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä.

Käyttölainan kustannukset koostuvat nostopalkkiosta ja korosta. Korkoa maksetaan 12,68 prosenttia vuodessa. Maksat korkoa siis nostopäivästä aina siihen asti, että koko laina on maksettu pois. Nostopalkkion määrä on puolestaan 13,5 prosenttia nostamastasi summasta, joten 100 euron lainasta nostopalkkiosi olisi 13,50 euroa.

Käyttölainan myöntämisen yleiset edellytykset ovat vähintään 20 vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot. Laina.fi edellyttää myös, että asiakkaat ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti ja kykenevät maksamaan luoton takaisin. Takaisinmaksukyvyn arviointia varten Laina.fi voi pyytää toimittamaan kopion esimerkiksi palkkakuitista tai tiliotteesta.

Laina.fi-palvelun tarjoaa ja luotot myöntää DFC Nordic Oyj.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • lainasto 1Lainasto Lainasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön 2000 euron luottolimiitin. Voit hakea luottolimiittiä helposti ja maksutta nettihakemuksella.
  • suomilimiitti 2Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa täysi-ikäisille suomalaisille mahdollisuuden kätevään tililuottoon. Nosta rahaa käyttöösi vapaasti luottorajasi puitteissa. Lainaa 100 - 2000 euroa.
  • okmoney100 3OK Money OK Moneyn tarjoama OK Limiitti on 2100 euron arvoinen joustava luottotili. Luottotilin voi saada käyttöön jo sraha-asiat on kunnossa ja ikää löytyy vähintään 20 vuotta. Hae luottopäätös […]
  • fleksiluotto100 4Fleksiluotto Fleksiluotto antaa käyttöösi 2100 euron arvoisen joustavan tililuoton. Voit käyttää luottarajaasi luottokortin tavoin ja tehdä nostoja sille rahamäärälle jonka lainaksi tarvitset. […]
  • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Tarvitsetko lainaa 20 - 2000 euroa? Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan, josta teet nostoja vapaasti. Luotto myönnetään vähintään 21 vuotta täyttäneille.