Lainaa 10000€

Olet ehkä tällä sivulla siksi, että harkitset todella suurta kulutusluottoa. Hyvä, ennen ison lainan ottamista kannattaakin etsiä lisätietoja. Kun on suunnitelmissa ottaa lainaa 10000€ tai muu suuri summa, fiksu hakija selvittää lainan hakemiseen liittyvät yksityiskohdat huolellisesti ja vertailee luottojen hintoja etukäteen. Pienellä taustatyöllä selviää monelta harmilta.

Et välttämättä edes tiennyt, että internetin kautta voi ottaa lainaa 10000€. Se on kuitenkin mahdollista. Joistakin lainapaikoista voi hakea jopa sitäkin suurempia lainoja netin välityksellä, mutta kulutusluottofirmoissa kymppitonni on monesti isoin mahdollinen lainasumma. Myös vertaislainapalveluiden luottovalikoima päättyy usein 10 000 euroon. 10 000€ on sen verran suuri rahasumma, että se riittää hyvin monenlaisiin tarpeisiin.

Voit saada lainaa 10000€ ilman vakuuksia tai takaajaa, mutta sitä suurempiin summiin takaaja jo usein vaaditaan. Kymppitonnin lainaaminen edellyttää ehdottomasti vakaata taloustilannetta ja riittäviä tuloja. Lainahakemukseen on täytettävä huolellisesti omat taloustiedot, joihin kuuluvat muun muassa palkka- ja muut tulotiedot, asumiskustannukset ja aiemmin otettujen lainojen lyhennysmenot. Taloustiedot varmistetaan toimittamalla palkkakuitti, tiliote tai vastaava.

On mahdollista hakea lainaa 10000€ myös takaajan kanssa, mutta netissä haettavissa lainoissa kyse on usein ilman takaajia ja vakuuksia myönnettävistä luotoista. Jos kuitenkin pystyt ja haluat tarjota kulutusluotolle takaajan tai vakuuden, voit hakea vakuudellista lainaa. Vakuuden avulla lainakulut ovat usein edullisemmat.

Usein on mahdollista ottaa lainaa 10000€ myös yhteisvastuullisesti, mikä tarkoittaa, että laina otetaan yhdessä puolison kanssa. Puolison ei välttämättä tarvitse olla aviopuoliso, avopuoliso riittää. Yleensä yhteisvastuullisten lainaajien tulee kuitenkin asua keskenään samassa taloudessa. Yhteisvastuullinen lainaaminen mahdollistaa suuremmat lainasummat ja ehkä myös halvemman koron. Kumpikin lainaaja on kuitenkin lainasta vastuussa yhtä lailla, ei vain puoliksi, joten yhteisvastuullinen laina kannattaa ottaa vain sellaisen puolison kanssa, johon todella luottaa.

Isojen lainojen myöntämiseen pätevät samat peruskriteerit kuin kaikkien luottojen. Hakijalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä ja luottokelpoisuutta. Jotta saa lainaa 10000€, on palkan tai eläkkeen oltava riittävä. Mitään tiettyä minimituloa ei lainaajille välttämättä ole, mutta tavallisesti vaaditaan vähintään 1000 – 1500 euron kuukausituloja. Lainapalvelun edellyttämä tulotaso riippuu muun muassa lainasummasta ja maksuajasta.

Muita vertailupalveluita: