Lainaa 2000€

2000 euron laina on siitä mielenkiintoinen lainasumma, että se on suurin rahasumma, jonka voi saada netin kautta nopeasti tililuottona. Useimpien tililuottojen suurin lainattavissa oleva summa on nimittäin 2000 euroa. Jos tarvitset siis lainaa 2000€, mahdollisuutesi löytää lainaa ovat varsin hyvät.

Tililuotot toimivat siten, että laina-asiakas saa käyttöönsä luottorajan, josta voi nostaa lainaa melko vapaasti. Yleisin tililuoton luottoraja on 2000 euroa tai vähän päälle. 2000 euron luottorajan yleisyys johtuu siitä, että Suomen laissa on määritelty, että alle 2000 euron lainan todellinen vuosikorko saa olla korkeintaan 50 prosenttia plus viitekorko. Tililuottojen tapauksessa tämä rajoitus koskee vain luottorajaa, eli tililuotolta voi nostaa pienempiäkin summia ilman, että vuosikoron täytyy jäädä 50 prosenttiin.

Voit siis saada lainaa 2000€ hankkimalla tililuoton ja nostamalla kerralla koko luottorajasi. Useimmiten koko luottorajan nostaminen kerralla pitäisi olla mahdollista. Joissakin lainapalveluissa voi olla ensilaina, joka on pienempi kuin 2000 euroa, mutta tällainen ensilaina on tavallisesti koroton ja kuluton. Tililuottosopimuksen tehnyt asiakas voi nostaa vaivattomasti myös lisää lainaa, jos koko luottorajaa ei ole vielä käytetty. Mikäli luottoraja on 2000 euroa, se tietysti kuluu kokonaan 2000 euron lainaan.

Kun tarvitset lainaa 2000€, voit tililuoton ohella valita tietysti myös tavallisen kulutusluoton. Kulutusluotto eroaa tililuotosta siinä, että kyseessä on kertalaina. Kertalainalle sovitaan selkeä maksuaika, esimerkiksi kaksi vuotta, eikä laina-aikana tavallisesti voi nostaa lisää lainaa. Kertalainalle voi kuitenkin saada pitkänkin maksuajan, ja lisäksi kaikki luoton kulut ovat selvillä heti lainaa otettaessa.

Sekä tililuottoja että kulutusluottoja on markkinoilla paljon, joten mahdollisuudet saada lainaa 2000€ ovat erittäin hyvät. Paras laina kannattaa valita ennen kaikkea hinnan ja tarvitsemasi maksuajan välillä. Jos kaipaat useiden vuosien maksuaikaa, on valintasi luultavasti kulutusluotto, mutta jos noin vuoden maksuaika riittää, tililuotto voi olla hyvä ja edullinen ratkaisu. Luottojen hintavertailu kannattaa ehdottomasti.

Ison tililuoton tai kulutusluoton voi saada, jos on säännöllisiä tuloja ja moitteettomat luottotiedot. Vähintään 18 vuoden ikää vaaditaan, joskus yli 20 vuoden ikää. Jos pohdit, voitko saada lainaa, paras tapa selvittää asia on lähettää lainahakemus ja kokeilla, millaisen lainatarjouksen saa.

Muita vertailupalveluita: