Lainaa 4000€

Oletko harkinnut jo pitkään, että ottaisit lainaa 4000€? Haluaisit ehkä tehdä vähän isomman ostoksen, mutta et jaksaisi säästää rahaa niin kauan kuin oikean summan saaminen kokoon vaatisi. Mielessä voi olla esimerkiksi auton hankkiminen. Vai tarvitsetko jostain syystä nopeasti muutaman tonnin kulutusluoton? Oli taustalla oleva syy mikä tahansa, nyt on hyvä aika tutustua kulutusluottojen tarjontaan ja tilata luotto myös itselle.

Internetin kautta hankittavat 4000 euron lainat ovat käytännössä aina niin sanottuja kulutusluottoja. Kyseessä on ihan tavallinen laina, mutta niitä kutsutaan kulutusluotoiksi, koska niitä otetaan usein kuluttamista eli ostosten tekemistä varten. Myös pankit myöntävät kulutusluottoja, mutta pieniä lainoja ei niiden valikoimissa ole aina saatavilla, ja lisäksi pankit vaativat lainaan usein vakuuksia. Kun otat internetin kautta lainaa 4000€, etuna on, ettei lainaan yleensä tarvitse liittää takaajia tai vakuuksia.

Miten täytyy toimia, jotta voi hakea lainaa 4000€? Tarkista ensimmäiseksi, että täytät lainan ottamiseen liittyvät perusvaatimukset. Niihin kuuluvat täysi-ikäisyys ja luottokelpoisuus (ei maksuhäiriöitä). Lainan saaminen vaatii Suomen kansalaisuutta tai vähintään pysyvää oleskelua Suomessa, ja lisäksi hakijalla täytyy tietysti olla tuloja. Tulot voivat olla peräisin työstä tai eläkkeestä, mutta ilman niitä ei isoja lainoja tavallisesti myönnetä.

Lainan ottamista pohditaan usein tarkkaan, sillä lainaaminen ei ole mitenkään ilmaista: isojen luottojen kulut nousevat moniin satoihin tai tuhansiin euroihin. Siksi ei ole samantekevää, minkä lainan valitsee. Lainoissa on myös hintaeroja, joten vertailu kannattaa. Vakuudettomat lainat ovat pääsääntöisesti hieman kalliimpia kuin vakuudelliset, mutta etuna on tietysti se, ettei tarvitse etsiä ja tarjota vakuuksia lainalle. Samoin takaajien hankkiminen voi olla kiusallista, joten on kätevää, jos voi hankkia lainaa 4000€ ilman takaajia.

Kun sopiva ja sopivan hintainen laina on löytynyt, on aika lähettää lainahakemus, jotta saa 4000€ lainan tilille. Hakemuksen täyttäminen käy netissä melko nopeasti, joten siihen ei kulu turhaa aikaa. Lainaajan kannattaa kuitenkin varautua siihen, että hakemuksessa vaadittujen tietojen selvittäminen voi vaatia hitusen vaivaa. Tiedot esimerkiksi palkasta, kuukausittaisista menoista ja jäljellä olevista muista lainoista kannattaa kerätä jo valmiiksi, jotta hakemuksen täyttäminen on mahdollisimman vaivatonta.

Muita vertailupalveluita: