Lainaamo

Jos vaikkapa auton hankinta, kodin remontti tai muu suurempi menoerä on ajankohtainen ja kaipaa lisärahoitusta, kokeile Lainaamon tuotteita. Voit saada tarpeesi mukaan jopa 20 000 euron kulutusluoton. Lainaamo on suomalainen rahoitusyhtiö, joka kuuluu Taaleritehdas-konserniin.

Voit saada Lainaamon luoton, jos sinulla on säännölliset palkka- tai yritystulot tai olet eläkeläinen. Lisäksi lainan saanti tietysti edellyttää, että olet vähintään 26-vuotias eikä luottotiedoissasi ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainahakemukseen tulee kirjata kaikki tulot ja menot, jotta Lainaamo voi arvioida, pystytkö suoriutumaan lainasi takaisinmaksusta.

Lainahakemuksen täyttäminen sujuu vaivattomasti Lainaamon verkkosivuilla. Saat hakemukseesi vastauksen heti, joten tiedät saman tien, onko toivomasi laina myönnetty. Tässä esipäätöksessä kerrotaan hakemasi luoton tarkat kustannukset ja muut yksityiskohdat. Jos hyväksyt saamasi lainatarjouksen, voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Lisäksi sinun tulee vielä toimittaa hakemuksen liitteeksi tuorein verotuspäätös erittelyosineen sekä asiakirja, josta tulosi käyvät ilmi. Se voi olla palkkalaskelma, eläkepäätös, eläkkeen maksuilmoitus tai yrittäjiltä yrityksen viimeisin tilinpäätös. Voit lähettää asiakirjojen kopiot sähköisesti Lainaamon toimittaman latauslinkin kautta tai sähköpostin liitetiedostona. Myös paperikopiot kelpaavat, ne voit lähettää kirjeenä ilman postimaksuja.

Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja toimittanut tarvittavat liitteet, Lainaamo maksaa rahat tilillesi.

Lainan maksuaika on 1 – 10 vuotta. Muutaman sadan euron luotoissa maksuaika on lyhyempi.

Lainojen suuntaa-antavia maksueriä voi arvioida Lainaamon lainalaskurin avulla. Jos lainaat 2000 euroa yhden vuoden takaisinmaksuajalla, kuukausittainen takaisinmaksuerä on noin 188 euroa. Takaisin maksat siis yhteensä 2256 euroa.

Lainakustannukset muodostuvat avausmaksusta, tilinhoitomaksusta ja vuosikorosta. Avausmaksu on lainasummasta riippuen 25 – 350 euroa. Tilinhoitomaksu maksetaan kuukausittain ja sen määrä on 12 euroa. Lainan korko on 9 – 18 prosenttia.

Hae nopea lainapäätös heti Lainaamolta!

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • rahalaitos100 1Rahalaitos Rahalaitos kilpailuttaa lainoja puolestasi. Luottotarjousten hakeminen on ilmaista ja riskitöntä. Saamistasi huippuhyvistä lainatarjouksista voit valita juuri sinulle parhaiten sopivimman […]
  • BondoraBondora Oletko kiinnostunut vertaislainaamisesta? Kun otat vertaislainan, et lainaa rahoitusyhtiöltä, vaan toisilta yksityisiltä henkilöiltä. Sijoittajien ja lainaajien välissä toimii […]
  • BigbankBigbank Bigbankin lainatarjonnasta löytyvät 2000-20000€ lainat pitkällä maksuajalla. Lisäksi tyytyväisyystakuu on asiakkaan turvana. Tutustu lainatuotteisiin nyt.
  • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian on uuden sukupolven pankki, joka tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoja nopeasti tilille maksettuina. Se lainaa helposti 1 000 – 50 000 euroa ilman vakuuksia.Bank […]
  • saldo100 2Saldo Saldo.com tarjoaa asiakkailleen 2000 - 5000 euron luottorajan. Lainaa on mahdollista käyttää milloin ja miten tahansa, sinä päätät itse kuinka lainaasi käytät. Myönteisen luottopäätöksen […]