Lainarahoitus

Sopivan lainan löytäminen kasvavilta kulutusluottomarkkinoilta voi nykypäivänä olla yllättävän haastavaa. Hakemuksia joutuu täyttämään useita, eikä siltikään voi olla varma, että löytää itselleen sopivimman ja edullisimman lainan. Lainarahoitus on palvelu, joka on luotu juuri tämän ongelman ratkaisuksi, nimittäin sen avulla asiakas pystyy kilpailuttamaan itselleen parhaiten sopivan lainan.

Palvelussa on edustettuna useita luotettavia lainanmyöntäjiä, jotka kaikki ovat saaneet Suomen finanssivalvonnan hyväksynnän. Tämä takaa asiakkaalle sen, että hänelle tarjotaan turvallista lainaa, parhain ehdoin.

Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia

Luotonhakijan tarvitsee täyttää vain yksi hakemus ja tämän jälkeen palvelu välittää asiakkaalle eri lainanmyöntäjien lainatarjoukset. Koko hakuprosessi tehdään netin kautta, Lainarahoitus verkkopalvelussa.

Palvelussa haettavat lainasummat ovat 500-50 000 euroa. Asiakas päättää itse millaista lainasummaa hakee. Lisäksi asiakkaan on päätettävä lainalle haettava takaisinmaksuaika, joka voi olla 1-15 vuotta. Lainanhakija näkee selkeästi hakemusta tehdessään lainan arvioidun kuukausierän kullakin lainasummalla ja laina-ajalla. Tällöin hän voi realistisesti arvioida miten lainan hoitaminen tulevaisuudessa onnistuu.

Lainaa hakiessa kannattaa hyödyntää mahdollisuus yhdistää jo olemassa olevat kulutusluotot yhdeksi lainaksi. Useasta lainasta kertyy paljon korkokuluja ja on usein huomattavasti edullisempaa lyhentää yhtä isompaa lainaa ja sen yhtä korkoa.

Hae Lainarahoitusta tästä!

Lainan kilpailutus on ilmaista

Vaikka Lainarahoitus tekee asiakkaan puolesta kilpailutukseen vaadittavan työn, se ei peri tästä prosessista lainkaan maksua. Lainarahoitus saa palkkiot työn tekemiseen suoraan pankeilta, joten asiakas saa palvelun käyttöönsä täysin ilmaiseksi.

Päätöksen siitä, myöntääkö asiakkaalle lainaa, tekevät lopulta pankit, joille lainahakemus välitetään. Lainarahoitus toimii vain lainanvälityksen välikätenä, eikä se ole taho jolta lainaa haetaan. Pääsääntöisesti lainakelpoisuus muodostuu täysi-ikäisyydestä, maksuhäiriömerkittömyydestä ja säännöllisistä palkka- ja eläketuloista. Joillakin pankeilla ja rahoituslaitoksilla voi olla muitakin ehtoja esim. isompia lainasummia kohtaan.

Pankki voi omien riskiarvioidensa perusteella määritellä lainallesi alemman lainasumman mitä olet hakenut. Paremmat mahdollisuudet saada lainaa ja erityisesti suurempia lainasummia, on hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tällöin molempien maksukelpoisuus otetaan huomioon ja vastuu lainasta jakautuu molemmille hakijoille. Rinnakkaishakijaksi sopii esim. ystävä tai avio-/ avopuoliso.

Lainan takaisin maksu on helppoa

Laina-aika määräytyy luotonhakijan valinnan mukaan, ollen jo mainittu 1-15 vuotta. On suotavaa panna merkille, että laina-aika vaikuttaa kiinteästi myös takaisin maksettavaan summaan. Tämä siis tarkoittaa sitä, että mitä nopeammin maksat lainasi takaisin, sitä pienempi takaisin maksettava summa todellisuudessa on. Pankin kanssa sopimalla, lainan voi maksaa aiemmin sovittua lyhemmässä ajassa pois, ilman lisäkuluja.

Oli kyseessä sitten lomareissun suunnittelu, remontointilaina, lainojen yhdistäminen vai mikä tahansa rahantarve, kannattaa lainanhaku aloittaa Lainarahoitus lainapalvelussa!

Lainarahoitus lyhyesti

 • Kulutusluottoja kilpailuttava palvelu
 • Lainatarjoukset perustuvat yksilölliseen arvioon
 • Täysi-ikäisille
 • Lainasummat 500-50 000 euroa
 • Takaisinmaksuaika 1-15 vuotta
 • Mahdollisuus hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa
 • Vanhojen lainojen yhdistämismahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset

Alla näet useimmin kysyttyjä kysymyksiä Lainarahoitukseen liittyen.

Miten lainaa haetaan?

Lainaa haetaan Lainarahoitus nettipalvelussa, täyttämällä maksuttoman hakemuksen. Yksi hakemus riittää, vaikka kilpailutettavia pankkeja on useita. Lainaprosessi sujuu sitä nopeammin, mitä tarkemmin lainahakemus on täytetty.

Millä tavoin lainan korko muodostuu?

Lainojen korkokulut vaihtelevat pankista ja rahoituslaitoksesta, lainan määrästä ja tietenkin takaisinmaksuajasta riippuen. Jokainen luotonmyöntäjä tekee myös tarkan arvion asiakkaasta tämän tietojen perusteella ja muodostaa tämän perusteella yksilöllisen korkoprosentin. Eri lainoissa vertailuperusteena kannattaa käyttää todellista vuosikorkoa. Tämä ilmoittaa varsinaisen koron lisäksi myös muut lainasta laina-aikana maksettavat kulut.

Mikä on Lainarahoitus ”Oma palvelu”?

Kyseessä on Lainarahoituksen palvelu, johon asiakas ohjautuu lainahakemuksen jätettyään. Tässä henkilökohtaisessa ja yksilöllisessä palvelussa asiakas voi vertailla saamiaan lainatarjouksia ja hyväksyä valitsemansa lainan. Palvelussa asiakas voi myös muuten seurata lainanhakuprosessiaan.

Onko Lainarahoituksella asiakaspalvelua ja miten siihen saa yhteyden?

Lainarahoituksen asiakaspalvelu palvelee arkisin klo. 10.00-17.00. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun Lainarahoituksen nettisivujen kautta tai suoraan sähköpostitse. Lainaasi liittyvissä kysymyksissä kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä siihen rahoituslaitokseen, joka on myöntänyt sinulle lainan.

Mistä johtuu, että sain kielteisen lainapäätöksen?

Tämä voi johtua useista eri syistä. Kielteinen lainapäätös voi johtua esimerkiksi sinulla olevasta maksuhäiriömerkinnästä, iästäsi tai pankki on muuten arvioinut tilanteesi siten, ettei lainaa voida myöntää.

Lainarahoituksen kautta haettavien lainojen kulut lyhyesti

• Luottojen todellinen vuosikorko 4.9%-50.5%
• Korot ja kulut vaihtelevat luotonantajasta, lainatuotteesta, lainamäärästä ja takaisinmaksuajasta riippuen.
• Esimerkiksi 10 000 euron lainasummalla ja viiden vuoden maksuajalle kuukausittaiseksi maksueräksi tulee arvioituna 264€

Hyvästele rahahuolesi valmiiksi kilpailutetulla lainalla, luoton hakeminen on tehty nyt todella helpoksi Lainarahoituksen avulla. Muutaman minuutin työn ja pienen panostuksen voimin asiakkaalle avautuu mahdollisuus hankkia rahoitus unelmien toteuttamiseen. Lainamäärän ja kuukausittaisen takaisinmaksusumman saa helposti suunniteltua sopimaan omaan taloudelliseen tilanteeseen jo hakuvaiheessa ja lainan takaisinmaksu käy ilman suurempaa painetta.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

 • InstabankInstabank Edullinen netistä haettava pankkilaina löytyy InstabankiltaMonipuolisia käyttövaihtoehtoja löytyy Instabankin 500 – 50 000 euron vakuudettomasta kulutusluotosta. Käyttömahdollisuudet […]
 • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian on uuden sukupolven pankki, joka tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoja nopeasti tilille maksettuina. Se lainaa helposti 1 000 – 50 000 euroa ilman vakuuksia.Bank […]
 • FixuraFixura Fixura on Suomen ensimmäinen henkilöltä henkilölle lainoja välittävä palvelu. Se aloitti toimintansa vuonna 2009 ja se asiakaskunta on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana.
 • ZmartaZmarta Zmarta lainapalvelu tarjoaa asiakkailleen nopeaa apua rahapulaan. Lainaa on tarjolla 500 – 30 000 euron verran, joten Zmartan lainatuotteet sopivat hieman suurempia summia tarvitseville.
 • BigbankBigbank Bigbankin lainatarjonnasta löytyvät 2000-20000€ lainat pitkällä maksuajalla. Lisäksi tyytyväisyystakuu on asiakkaan turvana. Tutustu lainatuotteisiin nyt.