Lainasto

Lainasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön 2000 euron luottolimiitin. Voit hakea luottolimiittiä helposti ja maksutta nettihakemuksella. Lainaston lainapalvelu on auki joka päivä kello 7 – 23.

Kuka voi lainata Lainaston kautta? Lainasto voi antaa limiittiluoton henkilölle, joka on täyttänyt vähintään 21 vuotta ja joka on luottokelpoinen (=ei maksuhäiriömerkintää). Lainaston asiakkaan tulee asua vakituisesti Suomessa ja omistaa pankkitili suomalaisessa pankissa. Lisäksi Lainasto arvioi muilla tavoin, pystyykö hakija suoriutumaan lainojensa maksamisesta. Jotta hakija voi tunnistautua palveluun lainahakemuksen täyttämistä varten, hänen täytyy voida tunnistaa henkilöllisyytensä Nordean, Osuuspankin, S-Pankin, Danske Bankin, Tapiolan tai Aktian/Säästöpankin/POP-pankin pankkitunnuksilla. Vaihtoehtoisesti voi tunnistautua mobiilivarmenteella.

Lainaston luottolimiittipalvelussa luottoraja on aina 2000 euroa, ja kerralla asiakkaalla on mahdollisuus nostaa 200 – 2000 euron laina. Lainasto perii jokaisesta lainasta 15 prosentin nostoprovision. Lainasto laskuttaa luotot keskimäärin 30 vuorokautta noston tekemisen jälkeen. Koko lainaa ei ole pakko maksaa ensimmäisellä laskulla, sillä Lainasto tarjoaa myös osamaksuvaihtoehdon. Osamaksulla maksettaessa avoimesta lainasta peritään kuukausittain korkoa 9,9 prosenttia. Eräpäivänä täytyy kuitenkin maksaa aina minimissään 20 prosenttia avoimesta saldosta tai vähintään 50 euroa.

Hae Lainasto tästä!

Lainakulut voit selvittää Lainaston laskurilla. Kulujen määrä tosin vaihtelee sen mukaan, käytätkö osamaksuvaihtoehtoa. Kun nostoprovisio on 15 prosenttia, esimerkiksi 500 euron lainan saa 75 euron kuluilla, kun maksaa luoton kokonaan pois ensimmäisellä laskulla.

2000 euron joustava luotto sopii useisiin tarpeisiin. Se käy hyvin pikavipin korvaajaksi, sillä kun luottosopimus on solmittu, lainaa voi nostaa todella nopeasti ja vaivattomasti. Luottolimiitti tarjoaa hyvät mahdollisuudet pikkuvipin nostamiseen. Toisaalta korkeahko luottoraja mahdollistaa myös vähän isomman kulutusluoton hankkimisen. Kulutusluotolla voi rahoittaa esimerkiksi vähän isommat kodin ostokset, ja koska Lainaston luotossa on mukana joustava osamaksuvaihtoehto, useimmat löytävät palvelusta itselleen sopivia takaisinmaksuratkaisuita.

Lainasto-luottolimiitin tarjoaa Lainasto Oy, joka on kotoisin Turusta. Lainaston asiakaspalveluun saat yhteyden puhelimitse (1,50€ + pvm/min) tai sähköpostilla. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9 – 17. Voit ottaa Lainastoon yhteyttä myös palvelun nettisivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai asiakaspalveluchatissa.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • suomilimiitti 1Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa täysi-ikäisille suomalaisille mahdollisuuden kätevään tililuottoon. Nosta rahaa käyttöösi vapaasti luottorajasi puitteissa. Lainaa 100 - 2000 euroa.
  • lainafi 2Laina.fi Laina.fi on korvannut pikavipit kätevällä ja edullisella Käyttölainalla. Sinulle myönnetään 2500 euron laina, ja voit kuukausittain nostaa käyttöösi tarvitsemiasi lainasummia. Luoton […]
  • VippiluottoVippiluotto Vippiluotto myöntää 2000-4000 euron kulutusluottoja 1-2 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa voi hakea yli 21-vuotias Suomen kansalainen.
  • okmoney100 3OK Money OK Moneyn tarjoama OK Limiitti on 2100 euron arvoinen joustava luottotili. Luottotilin voi saada käyttöön jo sraha-asiat on kunnossa ja ikää löytyy vähintään 20 vuotta. Hae luottopäätös […]
  • RisicumRisicum Risicumin 500-1000 euron kulutusluotto 12 kuukaudeksi on oiva apu pieneen rahantarpeeseen. Hieman suurempaan tarpeeseen voit valita joustavan tililuoton.