Lendo

Oletko kyllästynyt kalliisiin pikavippeihin joihin saa vain lyhyen maksuajan?

Haluisitko saada parhaan mahdollisen ja valmiiksi kilpailutetun lainatarjouksen useiden eri pankkien ja luottolaitosten lainavalikoimasta?

Haluatko saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia?

Suurin osa lainaa tarvitsevista voi allekirjoittaa yllä olevat kysymykset. Jatka lukemista ja kerromme miten tämä onnistuu.

Uusi lainapalvelu Lendo on aloittanut Suomessa

Huippuedullisen lainatarjouksen saaminen ja parhaiden tarjousten kilpailuttaminen on nyt entistä helpompaa ja nopeampaa.

Lendo lainapalvelun avulla on mahdollista myös vaihtaa vanhat ja kalliit pikavipit ja kulutusluotot uuteen ja edullisempaan Lendon kautta löytyvään lainaan. Koska laina on edullista Lendon kautta haettuna, on vanhojen vippien yhdistäminen aina kannattavaa ja voit säästää huomattavia summia kuukausitasolla maksettavista kuluista.

Hae Lendo tästä!

Mitä Lendo tarjoaa?

Vastaus on lyhyt ja ytimekäs. Lendo etsii ja kilpailuttaa parhaan lainan usealta eri pankilta juuri sinun tarpeeseen.

Laina tarvitse asiakas saa siis yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia usealta eri pankilta ja luottolaitokselta. Palvelu on täysin maksuton asiakkaalle eikä lainan hakeminen vielä sido mihinkään. Lopullinen luottosopimus solmitaan asiakkaan valitseman lainayhtiön kanssa. Voit siis täysin riskittä kokeilla ja pyytää tarjouksen minkälaista ja kuinka edullista lainaa olisi tarjolla.

Lainan tiedot:

 • Ikävaatimus 20 vuotta
 • Lainaa 500 – 50 000 euroa
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta
 • Useita lainatarjouksia
 • Valitse itse paras lainatarjous käyttöön
 • Ei takaajia tai vakuuksia
 • Yhdistä vanhat lainat
 • Vaihda kalliit vipit edulliseen lainaan
 • Ota lainaa vain sen verran kuin tarvitset

Lainaa on siis tarjolla 500 – 50 000 euroa sadan euron tarkkuudella. Voit siis ottaa juuri sen kokoisen lainan kuin tarvitset, etkä joudu maksamaan korkoa ylimääräisestä rahasta.

Lainanhakijan vaatimukset

Vaikka Lendon kautta on mahdollista hakea lainaa, on lopullinen päätös siitä kenelle luotto voidaan myöntää palvelun yhteistyökumppaneilla.

Pääsääntöisesti minimivaatimukset ovat vähintään 20 vuoden ikä, moitteettomat luottotiedot ja Suomen kansalaisuus.

Lisäksi lainanhakijalla on oltava riittävän suuret kuukausitulot haettuun lainasummaan nähden.

Vanhojen lainojen yhdistäminen

Voit pyytää koska tahansa maksuttoman lainatarjouksen, hakemuksia otetaan vastaan kellon ympäri joka päivä.

Jos käytössäsi on tällä hetkellä useampia pieni luottoja ja vippejä jotka ovat kalliita kuluiltaan, pyydä lainatarjous Lendolta. Merkitse tällöin hakemukseen lainan tarkoitukseksi ”lainojen poismaksu” ja kuinka suuri osa hakemastasi summasta vanhojen lainojen maksuun on tarkoitettu.

Voit säästää kuukausitasolla huomattavia summia vaihtamalla kalliit vipit edulliseen ja pitkällä maksuajalla varustettuun lainaan.

Maksuton hakemus kannattaa ehdottomasti tehdä, sillä vaikka saamasi tarjoukset ei jostakin syystä tulisi edullisemmaksi, ei tarjouksen pyytäminen kuitenkaan maksa mitään.

Pitkä maksuaika tarvittaessa

Lainojen maksuajaksi voi valita 1 – 12 vuotta. Pankit voivat kuitenkin ehdottaa sinulle paremmin sopivaa maksuaikaa käytettävissä olevan rahamääräsi mukaan. Liian lyhyt maksuaika valitessa rahaa jää vähemmän kuukaudessa normaaliin elämiseen. Pankit osaavat kuitenkin suositella parasta mahdollista vaihtoehtoa.

Tarvittaessa lainoihin on mahdollista saada kokonaan lyhennysvapaita kuukausia, mikäli rahatilanne on maksuohjelman aikana välillä heikko. Asia kannattaa tarkistaa lopullista luottosopimusta solmiessa.

Luonnollisesti lainaa voi lyhentää myös nopeammalla aikataululla tai maksaa koko loppusumman pois kerrallaan.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

 • lainaa24100 1Lainaa24 Lainaa24 etsii parhaat ja edullisimmat lainat useiden pankkien valikoimista. Vain yhden luottohakemuksen täyttämällä tavoitat useita luotonmyöntäjiä jotka antavat juuri sinun tarpeisiin […]
 • ZmartaZmarta Zmarta lainapalvelu tarjoaa asiakkailleen nopeaa apua rahapulaan. Lainaa on tarjolla 500 – 30 000 euron verran, joten Zmartan lainatuotteet sopivat hieman suurempia summia tarvitseville.
 • rahalaitos100 2Rahalaitos Rahalaitos kilpailuttaa lainoja puolestasi. Luottotarjousten hakeminen on ilmaista ja riskitöntä. Saamistasi huippuhyvistä lainatarjouksista voit valita juuri sinulle parhaiten sopivimman […]
 • InstabankInstabank Edullinen netistä haettava pankkilaina löytyy InstabankiltaMonipuolisia käyttövaihtoehtoja löytyy Instabankin 500 – 50 000 euron vakuudettomasta kulutusluotosta. Käyttömahdollisuudet […]
 • LainarahoitusLainarahoitus Lainarahoitus on palvelu, jonka avulla asiakas pystyy kilpailuttamaan itselleen parhaiten sopivan lainan. Lainahakemus on nopea täyttää ja lainatarjoukset saa välittömästi nähtäväkseen.