LHV

LHV on virolainen pankki, joka toimii Suomen lisäksi kotimaassaan Virossa, Latviassa sekä Liettuassa. Se myöntää lainoja 1000 eurosta jopa 6000 euroon 12-36 kuukauden takaisinmaksuajoilla 18 vuotta täyttäneille, vakituisesti Suomessa asuville henkilöille, joilla on säännölliset tulot.

Luoton hakeminen tapahtuu joko verkkohakemuksella tai soittamalla. Luottoa hakiessasi sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi, tai vaihtoehtoisesti voit tehdä hakemuksen ilman tunnistautumista, jolloin luottosopimus lähetetään sinulle postitse ja tunnistautumien tapahtuu postikonttorissa.

Luottopäätöksen saat samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Luottosopimuksen voi tehdä kokonaan verkon kautta, sillä LHV tarjoaa mahdollisuuden lainasopimuksen sähköiseen allekirjoittamiseen. Jos LHV pyytää sinulta liitteitä lainahakemukseesi, voit toimittaa myös liitteet sähköisesti esimerkiksi sähköpostin avulla.

LHV on selkeästi edullisempi palvelu pienempiin pikavippeihin verrattuna. Isoista lainasummista huolimatta palvelun ikäraja ei ole korkea, eikä vakuuksia tai takaajia tarvita. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina on vuodesta 2011 saakka toiminut kulutusluottopalvelu, josta voit hakea 1500-6000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Lisäksi myönnetään lainoja jopa 15 000 euroon asti. […]
  • AasaAasa Aasa tarjoaa 2000-5000 euron suuruisia kulutusluottoja, joille annetaan takaisinmaksuaikaa kuudesta kuukaudesta aina jopa kahteen vuoteen saakka.
  • YleislainaYleislaina Voit kasvattaa pankkitilisi saldoa Yleislainan avulla 2000-5000 euron verran, ja saat lainallesi takaisinmaksuaikaa alkaen kuudesta kuukaudesta aina jopa 24 kuukauteen saakka.
  • lainaamo 1Lainaamo Lainaamon kautta saat kulutusluottoa jopa 20 000 euroa, mutta tarjolla on myös minimissään 500 euron pikavippejä ja muita pienempiä summia. Voit hakea lainaa verkkohakemuksella, kunhan […]
  • EtuaEtua Kilpailuta lainasi Etuan kautta ilmaiseksi saadaksesi vain parhaimmat ja edullisimmat tarjoukset! Toimi heti!