Luottoraha

Luottorahalta saat 2000 euron lainan, josta voit nostaa käyttöösi sen verran kuin tarvitset. Luoton hakeminen on ilmaista ja helppoa: tunnistaudu, täytä hakemus ja nosta luottoa tilillesi.

Vaatimuksena on, että lainan hakija on vähintään 18-vuotias ja hänen luottotietonsa ovat kunnossa. Hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus ja käytettävissään matkapuhelinliittymä, sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset.

Luottoraha haluaa varmistua, että asiakkaat pystyvät maksamaan takaisin nostamansa lainan. Siksi käytössä on Instantor-palvelu, jonka avulla jokaiselle asiakkaalle määritetään luottoluokitus. Luottoluokitus ilmoitetaan 0 – 5 tähdellä, josta 0 tähteä saaneille ei myönnetä lainaa. Muille suositellaan sopivaa maksiminostoerää. Luottoluokitus vaikuttaa myös lainojen hinnoitteluun.

Instantor tekee luottoluokituksen analysoimalla asiakkaan verkkopankin tapahtumia. Analysointi on turvallista ja luottamuksellista, ja se vie vain hetken.

Hae Luottorahaa tästä!

Kun asiakas on täyttänyt lainahakemuksen ja hänelle on myönnetty luotto, rahaa voi nostaa omalle pankkitilille saman tien. Luottopäätöksen saa välittömästi, jos lähettää hakemuksen Luottorahan aukioloaikoina eli maanantaista lauantaihin kello 7 – 23 ja sunnuntaisin kello 13 – 17. Myös rahansiirrot tehdään näinä aikoina.

Uudet asiakkaat saavat Luottorahalta tavallisimmin kahden tähden luottoluokituksen, jolloin Luottoraha suosittelee, että asiakas nostaa enintään 400 euron lainan. 400 euron lainan kulut ovat 100 euroa. Kun ensilaina on maksettu takaisin, Luottoraha nostaa asiakkaan luottoluokitusta. Sen jälkeen hänelle voidaan suositella suurempaa lainasummaa.

Luottorahan lainapalvelu on tililuotto, joten lainaa voi luottorajan puitteissa nostaa niin usein kuin haluaa. Luottorahan mukaan kannattaa kuitenkin nostaa kerrallaan vain yksi luotto ja maksaa se kokonaan takaisin ennen uuden lainan nostamista. Luottorahan lainat on hinnoiteltu siten, että nostot ovat kalliimpia, jos asiakkaalla on ennestään maksamatonta luottoa.

Luottoraha sopii hyvin pienen pikavipin tarpeeseen, sillä palvelusta saa tyypillisiä 100, 200 ja 300 euron pikavippisummia. Voit kuitenkin nostaa minkä tahansa 100 – 2000 euron lainasumman. Luottorahan sivuilta näet lainojen perushinnoittelun, johon asiakkaan saama luottoluokitus tosin voi vaikuttaa. Esimerkiksi 100 euron luottoa tulee kuukauden laina-ajalla maksaa takaisin 125 euroa.

Luottoraha-lainapalvelun tarjoaa helsinkiläinen C Finance Oy. C Financella on kokemusta laina-alasta vuodesta 2005 asti, sillä se tarjosi aikaisemmin Viestilaina-pikavippiä. Tililuottopalvelu Luottoraha korvasi Viestilainan pikavipit 1.6.2013 alkaen.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • EverydayEveryday Everyday on pikavippialan konkarin OPR-Vakuus Oy:n omistama, hieman erilainen pikalainapalvelu. Everyday nimittäin tarjoaa asiakkailleen 2000 euron luottorajan, jota asiakas voi käyttää […]
  • VivusVivus Vivuksen lainatarjonta sisältää 10 - 2010 euron lainasummat, joista voit valita mieleisesi kymmenen euron tarkkuudella. Maksuaikaa lainoille voi valita 3 - 30 vuorokautta yhden päivän […]
  • rahapalvelu 1Rahapalvelu Vastikään avattu uusi lainapalvelu, Rahapalvelu myöntää edullista kulutusluottoa aina 4 000 euroon saakka. Lainanhaku tapahtuu nopeasti sähköisessä palvelussa ja hakuprosessi on täysin […]
  • RisicumRisicum Risicumin 500-1000 euron kulutusluotto 12 kuukaudeksi on oiva apu pieneen rahantarpeeseen. Hieman suurempaan tarpeeseen voit valita joustavan tililuoton.
  • lainasto 2Lainasto Lainasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön 2000 euron luottolimiitin. Voit hakea luottolimiittiä helposti ja maksutta nettihakemuksella.