OK Money

OK Moneyltä saat käyttöösi pikavipit korvaavan OK Limiitti joustavan luoton. Luottoraja myönnetään 2100 euron summalle ja rahaa voit nostaa käyttöösi 50 – 2100 euroa sen mukaan kuinka paljon lainaa tarvitset. Koko 2100 euron summaa ei ole pakko nostaa käyttöön ellei niin suurella rahamäärälle ole tarvetta. Muutaman satasen laina onnistuu oikein mainiosti.

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi rahaa voi nostaa käyttöön kätevästi kännykällä. Nosto tapahtuu tekstiviestillä ja viestin lähetettyäsi rahat siirretään käyttöösi nopeasti.

Kun olet rahaa nostanut käyttöösi, on se luonnollisesti maksettava takaisin. OK Money eroaa muista lainapalveluista siten, että luottoa maksetaan aina kiinteällä tasasummalla joka kuukausi. Kuukausilyhennys on 130 euroa. Tämä helpottaa asiakkaan omaa talouden suunnittelua, sillä tiedossa on aina minkä verran luoton lyhennykseen on varattava rahaa. Eräpäivän voi valita 15. tai kuukauden viimeiseksi päiväksi. Eräpäivä kannattaa valita tilipäivää lähelle, niin on varmasti tilillä katetta hoitaa luoton maksut ajoissa.

Hae OK Money tästä!

Lainaa voivat hakea vähintään 20-vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luotto- ja oikeustoimikelpoiset henkilöt. Henkilöllisyys on varmistettava ja omasta tulotasosta on annettava selvitys. Tuloselvityksen voi antaa hakemuksen yhteydessä Instantor-palvelun välityksellä joka tekee sen automaattisesti puolestasi. Mikäli et halua Instantoria käyttää, on vaihtoehtona toimittaa kopiot palkkakuteista ja tiliotteista kolmelta edelliseltä kuukaudelta. Instantoria käyttämällä luottopäätöksen saa nopeammin.

Asikaspalvelu palvelee ammattitaidoilla ma-pe kello 7-22 ja la-su klo 9-21. ja yhteyttä voi ottaa soittamalla ja sähköpostilla. Rahansiiirrot suoritetaan myös asiakaspalveluaikoina. Muina aikoina lähetetyt nostopyynnöt tulevat maksuun seuraavana aamuna.

OK Money pähkinänkuoressa

  • Luottoraja 2100 euron summalle
  • Nosta rahaa tarpeen mukaan
  • Välitön luottopäätös
  • Kiinteä 130€ kuukausilyhennys
  • Luotettava ja nopea palvelu

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • lainasto 1Lainasto Lainasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön 2000 euron luottolimiitin. Voit hakea luottolimiittiä helposti ja maksutta nettihakemuksella.
  • rahapalvelu 2Rahapalvelu Vastikään avattu uusi lainapalvelu, Rahapalvelu myöntää edullista kulutusluottoa aina 4 000 euroon saakka. Lainanhaku tapahtuu nopeasti sähköisessä palvelussa ja hakuprosessi on täysin […]
  • lainafi 3Laina.fi Laina.fi on korvannut pikavipit kätevällä ja edullisella Käyttölainalla. Sinulle myönnetään 2500 euron laina, ja voit kuukausittain nostaa käyttöösi tarvitsemiasi lainasummia. Luoton […]
  • suomilimiitti 4Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa täysi-ikäisille suomalaisille mahdollisuuden kätevään tililuottoon. Nosta rahaa käyttöösi vapaasti luottorajasi puitteissa. Lainaa 100 - 2000 euroa.
  • EkstraluottoEkstraluotto Ekstraluotto myöntää asiakkailleen 2100 euron arvoisen joustavan luoton. Voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset ja juuri silloin kun tarvitset. Luotto on edullinen ja sitä […]