Onnen.fi

Tarvitsetko hiukan kulutusluottoa? Jos pitää ostaa vaikkapa huonekaluja tai kodinkoneita tai maksaa pois vähän isompi laskupino, avuksi voi olla kulutusluotto. 2000 – 3000 euron luotolla saa aikaan jo monenlaista, ja tällaisen luoton voit hankkia vaikkapa Onnen.fi -lainapalvelusta. Onnen.fi on 4Finance-konserniin kuuluva yhtiö. 4Financen lainapalveluihin kuuluu lisäksi muun muassa pienempää vippiä tarjoava Vivus.

Onnen.fi:ssä saat valita sopivan luottosumman 2000 ja 3000 euron väliltä. Luottosumman saa räätälöidä varsin tarkasti oman tarpeen mukaan, sillä summan voi valita 50 euron tarkkuudella. Ei siis tarvitse lainata yhtään enempää rahaa kuin tarvitsee. Sopivan laina-ajan voi valita kuukauden tarkkuudella 12 ja 24 kuukauden väliltä. Oikea laina-aika riippuu ennen kaikkea kuukausittaisesta maksuvarastasi. Selvitä, paljonko sinulla jää kuukaudessa ylimääräistä lainan maksua varten, ja valitse maksuaika sen mukaan. Onnen.fi:stä voit tarkistaa kuukausierän koon eri maksuajoilla.

Kuka sitten voi saada lainaa? Lähes kaikilla suomalaisilla on siihen hyvät mahdollisuudet. Ikäraja on palvelussa 20 vuotta, ja luottotietojen on oltava puhtaat. Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa, ja hän tarvitsee myös henkilökohtaiset pankkitunnukset ja sähköpostiosoitteen. Nykyään on yleistä, että kulutusluottoa haettaessa täytyy esittää palkkakuitti tai eläkepäätös, mutta Onnen.fi ei ainakaan sivuillaan ilmoita tällaisia vaatimuksia. Lainaa pitäisi siis saada, mikäli täyttää edellä mainitut kriteerit, ja mikäli hakijalla ei ole ennestään avointa lainaa Onnen.fi:stä. Jos on ottanut aiemmin lainaa 4Financelta, mutta myöhästynyt maksuissa huomattavasti tai jättänyt laskut maksamatta, on hyvin mahdollista, ettei uusia luottoja myönnetä.

Onnen.fi antaa luottopäätöksen heti, kun asiakas on antanut henkilötietonsa ja tunnistautunut. Jos luottopäätös on positiivinen, rahat siirretään asiakkaat tilille noin 15 minuutissa. S-Pankin ja Ålandsbankenin asiakkaille siirto voi tosin kestää kaksikin pankkipäivää. Onnen.fi:n lainapalvelu on avoinna kello 7 – 23.

Monia asioita voi hoitaa myös Onnen.fi:n verkkopalvelussa. Siellä voi esimerkiksi siirtää luoton eräpäivää kuukaudella eteenpäin, jos näyttää siltä, ettei pysty hoitamaan maksuerää ajoissa. Siirron onnistumiseksi on maksettava eräpäivänsiirtomaksu. Verkkopalvelusta voi tarkistaa myös jäljellä olevan velan määrän ja lainan maksutiedot, kuten tilinumeron.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • FerratumFerratum Ferratum lukeutuu pisimpään Suomessa toimineisiin vippipalveluihin, joka on ansainnut hurjan suosionsa rehellisellä toiminnalla ja edullisilla hinnoilla. Yritys toimii jo jopa 17 eri […]
  • JoustolainaJoustolaina Collector-palvelun Joustolaina on nyt entistä suurempi, sillä lainaa voi hakea jopa 10 000 euroa. Minimilaina on 2000 euroa.
  • surimo logo small 1Surimo Surimo Finance on tyydyttänyt kertaluotoillaan jo 50 000 asiakkaan lainatarpeen. Se on järkevä valinta keskisuurten, eli 500 – 4 000 euron vakuudettomissa luotoissa.
  • AasaAasa Aasa tarjoaa 2000-5000 euron suuruisia kulutusluottoja, joille annetaan takaisinmaksuaikaa kuudesta kuukaudesta aina jopa kahteen vuoteen saakka.
  • ZmartaZmarta Zmarta lainapalvelu tarjoaa asiakkailleen nopeaa apua rahapulaan. Lainaa on tarjolla 500 – 30 000 euron verran, joten Zmartan lainatuotteet sopivat hieman suurempia summia tarvitseville.