Ostosraha

Ostosraha tarjoaa hieman normaalia pikalainaa suurempia vakuutuksettomia luottoja, jotka vaihtelevat 400 ja 3000 euron välillä. Yrityksen taustalta löytyy pitkäaikainen ja luotettava OPR-Vakuus, joka on tarjonnut suomalaisille erilaisia rahoitusratkaisuita vuodesta 2005 asti.

Voit hakea lainaa Ostosrahasta joka päivä kello 8 – 22 välisenä aikana. Lainaa saadaksesi sinun tulee olla vähintään 20- ja korkeintaan 75-vuotias Suomen kansalainen, jonka luottotiedoista ei löydy maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa sekä matkapuhelinnumero. Myös prepaid-liittymän tai salaisen numeron avulla voi tehdä luottohakemuksen. Voit hakea lainaa, kun rekisteröidyt sivustolle pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

20-vuotiaille hakijoille voidaan myöntää Ostosrahalta 400 euron suuruinen laina. Vähintään 21 vuotta täyttäneiden lainasummia ei rajoiteta, vaan he voivat hakea mitä tahansa 400 – 3000 euron luottoa.

Lainan maksuaika voi olla 12, 18, 24, 30, 36, 42, 48, 54 tai 60 kuukautta. Pienimpiin eli 400 ja 600 euron lainoihin voit valita maksuajaksi 12, 18 tai 24 kuukautta. Sitä suurempiin lainasummiin voit valita myös pidempiä maksuaikoja.

Hae Ostosrahaa tästä!

Ostosraha perii lainoista 19 prosenttia korkoa vuodessa. Lisäksi lainasta maksetaan avausmaksu. Erilaisia lainavaihtoehtoja voit vertailla kätevästi Ostosrahan lainalaskurin avulla. Näet laskurista heti, paljonko valitsemallasi lainasummalla ja maksuajalla kertyy yhteensä takaisinmaksettavaa ja minkä kokoinen on kuukausittain maksettava lainanlyhennys.

Jos haet Ostosrahalta 2500 euron luoton ja valitset maksuajaksi 12 kuukautta, lyhennät lainaasi joka kuukausi 252 eurolla. Takaisinmaksettavaa kertyy siis yhteensä 3023 euroa.

Lainan voi maksaa takaisin sovittua maksuaikataulua nopeammin. Näin toimimalla on mahdollista säästää korkokuluissa. Toisaalta voit saada maksuaikaan joustoa eräpäivän siirron, maksujen järjestelyn tai lyhennysvapaan kuukauden muodossa. Maksujärjestelyitä voi tehdä itse verkossa OPR Online -palvelussa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Ostosraha tekee luottopäätökset aukioloaikoinaan. Luottopäätöksestä ilmoitetaan tekstiviestillä, ja saat tiedon 15 minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Laina on nostettavissa positiivisen luottopäätöksen jälkeen välittömästi, jos hakijalla on käytössään Nordean, Handelsbankenin, Danske Bankin, Osuuspankin, Säästöpankin, Aktian tai Paikallisosuuspankin tili.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • surimo logo small 1Surimo Surimo Finance on tyydyttänyt kertaluotoillaan jo 50 000 asiakkaan lainatarpeen. Se on järkevä valinta keskisuurten, eli 500 – 4 000 euron vakuudettomissa luotoissa.
  • FerratumFerratum Ferratum lukeutuu pisimpään Suomessa toimineisiin vippipalveluihin, joka on ansainnut hurjan suosionsa rehellisellä toiminnalla ja edullisilla hinnoilla. Yritys toimii jo jopa 17 eri […]
  • YleislainaYleislaina Voit kasvattaa pankkitilisi saldoa Yleislainan avulla 2000-5000 euron verran, ja saat lainallesi takaisinmaksuaikaa alkaen kuudesta kuukaudesta aina jopa 24 kuukauteen saakka.
  • BondoraBondora Oletko kiinnostunut vertaislainaamisesta? Kun otat vertaislainan, et lainaa rahoitusyhtiöltä, vaan toisilta yksityisiltä henkilöiltä. Sijoittajien ja lainaajien välissä toimii […]
  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi:ssä saat valita sopivan luottosumman 2000 ja 3000 euron väliltä ja maksuajaksi 12-24 kuukautta mielesi mukaan. Onnen.fi on tämänhetken suosituin kulutusluotto.