Easycredit

Eikö olisi mukava, jos sinulle olisi kertynyt säästöjä tilillesi pahan päivän varalle? Nykypäivän epävakaassa työtilanteessa tällainen kuitenkin jää vain haaveeksi useimmille suomalaisille. Onneksi on kuitenkin kehitetty erilaisia lainapalveluja, joita voi hakea ilmaiseksi lisärahoitusta yksinkertaisella verkkohakemuksella.

Jatka lukemista

Ferratum

Ferratum on yksi Suomen vanhimmista ja luotettavimmista pikalainapalveluista. Ferratum-lainaa voi saada 50 – 3000 euroa. Ensimmäinen pikavippi on ilmainen!

Ferratumin uudet asiakkaat voivat hakea ilmaista 50 – 300 euron pikavippiä tai 2000 – 2500 euron PlusLaina-kulutusluottoa. Vanhoille asiakkaille voidaan myöntää Joustava-joustoluotto, jonka luottoraja 2000€ on vapaasti käytettävissä, tai 2000 – 3000 euron kulutusluotto. Ikäraja on Ferratum-lainoissa aina 20 vuotta.

Ferratum-pikavippi tai kulutusluotto maksetaan takaisin korkeintaan 24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Pienissä pikavipeissä maksuaika on lyhyempi, 7 – 30 vuorokautta. Joustoluoton maksuaika venyy tarpeen mukaan. Kulutusluotoille voi valita 12 – 24 kuukauden maksuajan. Jatka lukemista

Credigo

Credigo tarjoaa rahoituspalveluja ja sen emoyhtiö Nordmill AB:lla, joka perustettiin vuonna 2006. Sillä on yli 100 000 pohjoismaista asiakasta.

Credigo myöntää pika-luottoja suomalaisille yli 20 -vuotiaille luottokelpoisille asiakkaille, joiden kotipaikka on Suomessa. Credigon tarjoaa selkeitä vakuudettomia lainaratkaisuja. Lainojen päälle ei tule yllättäviä lisäkuluja asiakkaalle maksettavaksi. Lainaa voi hakea 2500€ asti. Maksimissaan lainaa voi maksaa takaisin jopa viisi vuotta.

Jatka lukemista

Vivus

Vivus.fi tarjoaa mielenkiintoisia uutuuksia pikavippimarkkinoille, sillä ensiasiakkaat saavat vippiä ilman korkoja ja kuluja.

Vivus.fi palvelun uudet asiakkaat voivat hakea lainaa 10 – 400 euroa tismalleen kymmenen euron tarkkuudella ja valita maksuajaksi 3 – 30 päivää. Kuten jo sanottua, ensimmäinen laina on täysin ilmainen, joten maksat esimerkiksi 400 euron lainasta täsmälleen saman summan takaisin etkä yhtään enempää!

Vivus-vippiä voi saada korkeintaan 2010 euroa. Yli 400 euron laina myönnetään vanhoille asiakkaille, jotka ovat osoittaneet luotettavuutensa maksamalla ensilainan ajoissa takaisin. Myöhemmin lainaamalla esimerkiksi 170 euroa kymmeneksi päiväksi ovat lainakulut vain 15 euroa, eli takaisinmaksettavaa kertyy 185 euroa. Jatka lukemista

Pikavippi.fi

Pikavippi.fi tarjoaa pikalainaa 100 – 300 euroa. Pikavippi.fi:n vippi on tarjolla yli 18-vuotiaille hakijoille.

Pikavippi.fi tarjoaa maksuaikaa aina puoli vuotta. Vipin voi maksaa takaisin nopeamminkin. Nopeilla maksajilla on mahdollisuus saada alennusta korkokuluista.

Pitkästä maksuajasta huolimatta Pikavippi.fi:n lainakulut ovat kohtuulliset. Jos lainaa otetaan 100 euroa, takaisin on maksettava 125 euroa. 200 euron pikavippiä puolestaan maksetaan takaisin 250 euroa. 300 euron laina kustantaa 375 euroa. Jatka lukemista

TrustBuddy

TrustBuddy tarjoaa 100 – 600 euron pikavippejä kuukauden takaisinmaksuajalla. Nopeille maksajille TrustBuddyllä on erikoistarjous: 14 päivän maksuajalla lainasta ei peritä minkäänlaisia kuluja.

Kuukauden maksuajalla lainasta peritään käsittely- ja korkokulut, jotka ovat esimerkiksi 200 euron lainalle 61 euroa. Voit lainata minkä tahansa 100 – 600 euron lainasumman myös ensimmäisellä lainauskerrallasi. Kaikki lainasummat myönnetään jo 18 vuotta täyttäneille, eikä muita ikärajoja ole. Täysi-ikäisyyden lisäksi TrustBuddyn asiakkaiden tulee asua vakituisesti Suomessa, eikä heillä saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Maksuaikaa saa tarvittaessa enemmän kuin kuukauden. Jos haluat pidentää maksuaikaa, maksat TrustBuddylle pidennysmaksun. Pidennysmaksun määrä on 19 – 56 euroa riippuen lainassa olevasta summasta – esimerkiksi 200 euron lainan maksuaikaa pääset pidentämään maksamalla 29 euroa. Pidennysmaksu tulee maksaa heti, ja sen avulla siirrät eräpäivää kerrallaan maksimissaan 30 vuorokautta. Lainapääoman maksat takaisin uutena eräpäivänä.

Jatka lukemista