Pikavippi 100€

100 euron pikavipillä katat nopeasti arjessa yllättävistä eteen tulevan äkillisen ja pienen rahantarpeen. Satasen pikavipillä saat nopeasti helpotusta esimerkiksi tyhjään jääkaappiin tai maksamattomiin pieniin laskuihin.

Useimmilla meillä on monesti tilanteita elämässä, jolloin raha ei vain yksinkertaisesti riitä millään kattamaan kaikkia kuukausittain eteen tulevia kuluja. On vuokranmaksua, bussilippua, puhelinlaskua, sähkölaskua, internetyhteyslaskua ja niin edelleen. Tähän yhtälöön kun vielä sattuu esimerkiksi jokin kodinkone hajoamaan tai jokin muu yllättävä meno ja budjetti on jo valmiiksi tiukka, niin nopea ja tilapäinen apu on pieni pikavippi.

Pieni 100 euron pikavippi on siinä mielessä kätevä, että sen saa erittäin nopeasti käyttöön. Useimmat lainaa tarjoavat yritykset myöntävät satasen vipin ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on mahdollista useimmiten pelkkien verkkopankkitunnusten avulla, joten sen saa käyttöönsä kuka tahansa täysi-ikäinen ja luottokelpoinen henkilö. Jotkin pikavippifirmat saattavat edellyttää myös muunlaisia ehtoja, mutta pääsääntöisesti näin pienissä pikalainasummissa riittää pelkkä moitteeton maksu- ja luottotietohistoria.

100 euron pikavippi on mahdollista vielä nykyäänkin saada niin sanottuna kertaluottona tai uusien joustolimiittien tai –luottojen kautta. Kertaluottona otettava pikavippi tarkoittaa sitä, että kun otat 100 euron pikavipin ja maksat sen korkoineen ja kuluineen kokonaan pois, on homma sillä selvä. Nykyään markkinoilla olevien limiittien ja luottojen kanssa tilanne on toinen, sillä kun jompikumpi tililluottotyyppi sinulle on myönnetty, on se jatkuvasti käytössä.

Jos esimerkiksi tarvitset lainaa vain 100 euroa, useimmiten asiakkaalle kuitenkin myönnetään huomattavasti suurempi limitti käyttöön, kuten esimerkiksi 2000 euroa joka on varmasti tämän hetken yleisin lainattu summa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että kokoko summa on nostettava käyttöön. Kun tarve on pieni, voit nostaa vain tarvitsemasi 100 euron summan. Kuluja maksat vain ja ainoastaan siitä lainasummasta jonka käyttöösi nostat.

Kulut 100 euron pikavipissä jäävätkin näin ollen hyvin pieniksi. Vertailua toki kannattaa tehdä sillä jotkin lainafirmat perivät esimerkiksi kiinteän nostopalkkion joka näin pienessä rahasummassa saattaa nousta suhteettoman korkeaksi verrattuna lainattuun summaan. Korkokulut joka tapauksessa jäävät pieneksi mutta limiittien muut kulut voivat nostaa kulurakennetta huomattavastikin. Pääsääntöisesti näin pieni rahasumma kannattaa lainata sellaisesta palvelusta, joka tarjoaa lainasumman kertalainana. Näin ollen et sitoudu pitkiin joustoluottosopimuksiin, vaan olet vapaana kaikista velvoitteista maksettuasi pikavipin takaisin.

Hakemalla pienen 100 euron pikavipin säästät itsesi tilanteilta jossa esimerkiksi on vaarana että puhelinliittymä suljetaan tai jopa sähköt katkaistaan. Lisäksi jatkuva epävarmuus rahan riittävyydestä tuo mukanaan jatkuvan epämiellyttävän tunteen. Lainaamalla jo pienenkin summan saat nopeasti avun tilapäiseen rahapulaan. Lisäksi 100 euron lainasumma on niin pieni, että se on helppo maksaa takaisin ilman vyönkiristelyä.

Muita vertailupalveluita: