Pikavippi 200€

Tarvitsetko nopeasti rahaa käyttöösi 200 euron verran? Pikavippi auttaa nopeasti ja luotettavasti pikaisesti ilmestyneessä rahapulassa. 200 euron pikavippi on vielä nykyäänkin mahdollista saada ilman sitoutumista pitkiin tililuottosopimuksiin, jotka ilmestyivät markkinoille lakimuutoksen jälkeen jossa määriteltiin mm. korkokatto pikavipeille.

200 euron pikavippi riittää useimmin äkillisesti ilmaantuneeseen rahapulaan. Tätä suuremmat lainat tarkoittavat useasti jonkin suuremman ostoksen tekemistä tai hankkimista. Parilla sadalla saa jo mukavasti täytettä jääkaappiin ja maksettua vaikkapa sähkölaskun. Mikäpä olisikaan tympeämpää kuin sähköjen katkeaminen vain sen vuoksi, että tilipäivä ei juuri nyt sattunut sopivaan ajankohtaan kertyneen laskupinon kanssa.

200 euron pikavipin ottaminen on helppoa ja vaivatonta. Useimmissa pikalainafirmoissa vipin saamiseksi riittää 18-vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, moitteettomat luottotiedot sekä verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnukset ovat tarpeellisia vain ensimmäistä lainasummaa haettaessa. Verkkopankkitunnuksia käytetään tunnistautuessa siihen palveluun josta pikalainaa on hakemassa.

Kun tunnistus on onnistuneesti suoritettu suorittaa pikalainan myöntäjä lähes poikkeuksetta luottotietojen tarkistuksen eri rekistereistä. Lainhakemus lähetettäessä annetaan suostumus siihen, että maksu- ja luottotietohistoria tarkistetaan. Kun kaikki on kunnossa ja laina myönnetty siirtyvät rahat lainahakija tilille yleensä varsin nopeasti. Rahaa voidaan siirtää asiakkaan tilille vain kello 7-23 välisenä aikana. Jotkut pikalainayritykset voivat pitää maksupalvelua auki myös lyhyempiä aikoja. Asia kannattaa tarkistaa luottoa tarjoavan yrityksen sivuilta mikäli pikavipillä on todella kiire.

200 euron pikalainaa on mahdollista saada kertalainana tai jos tarve on jatkuva ja toistuu esimerkiksi joka kuukausi, kannattaa harkita myös niin sanotun joustoluoton hankkimista. Kertalaina on hyvä valinta niille henkilöille jotka tietävät tarvitsevansa lainaa vain yhden kerran. Joustoluotto taas soveltuu käyttöön sellaisille henkilöille, jotka tarvitset joustoa rahatilanteeseen useasti. Joustoluotto on tässä tapauksessa vaivaton ja edullinen tapa saada rahaa käyttöön silloin kun sitä tarvitsee ja vastaavasti maksaa laina pois aina silloin kun rahatilanne sallii.

Lainattaessa 200 euroa kertalainana on maksuaika yleensä tosi pitkä, jopa puoli vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että saat 200 euroa heti käyttöösi ja maksat puolen vuoden päästä koko lainasumman sekä koron kerralla takaisin. Näin lainaa hakevalla henkilöllä on varmasti tarpeeksi aikaa saada tarvittava rahasumma kerättyä jolla lainan saa maksettua pois. Lainan voi halutessaan tietysti maksaa myös huomattavasti nopeammin takaisin.

Joustoluoton ottaessaan asiakas sitoutuu niin sanottuun jatkuvaan luottoon mikä tarkoittaa sitä, että vaikka lainatun summan maksaa takaisin on lainaaja edelleen lainafirman asiakas ja myönnetty luottoraja on käytettävissä. Etuna tässä on tietysti se, että mikäli lainaa tarvitsee useammin kuin kerran on hakemus jo valmiiksi tehtynä ja laina myönnettynä, jolloin rahaa saa erittäin nopeasti ja helposti käyttöön, vaikka keskellä yötä. Kuluja tililuotosta ei mene lainkaan, mikäli yhtään nostoa ei luottorajasta tee. Tai vaikka 200 euron noston tekeekin ja sen maksaa kokonaan kuluineen pois, on joustoluotto jälleen kuluton siihen saakka kunnes seuraavan noston tekee.

Muita vertailupalveluita: