Pikavippi 300€

Pieneen ja yllättävän rahatarpeeseen soveltuu mainiosti esimerkiksi 300 euron pieni pikavippi. Pieni vippi on mahdollista hakea niin sanottuna kertalainana, aivan kuten aikaisemmat ennen lakimuutosta olleet pikavipitkin toimivat.

Pienissä muutaman sadan euron pikavipeissä on se hyvä puoli, että ne on helppo maksaa takaisin. Korkokulut eivät missään vaiheessa nouse ylitsepääsemättömän korkeiksi. Toki normaalia vippivertailua kannattaa eri pikaluottoyritysten tarjoamine lainatuotteiden kesken suorittaa. Myös pikkuvipeissä voi säästää varsin huomattavia summia kun valitsee pikavippipaikan oikein. Korkokulut eivät juurikaan vaihtele nykylainsäädännön vaativan korkokaton vuoksi, mutta erilaiset nostopalkkiot tai muut kulut voivat nostaa kulurakennetta.

300 euron pikkuvipin saa useimmiten käyttöön jo saman päivän aikana, kunhan hakemus vain tehdään kello 7-23 välisenä aikana. Pienet pikavipit ovat useimmiten asiakkaan käytettävissä noin 15 minuutissa hakemuksen jättämisen jälkeen.

Pikavipin hakeminen aloitetaan täyttämällä lainahakemus valitun pikavippifirman sivuilla. Vippihakemukseen annetaan tarvittavat henkilötiedot jotta lainaa voi saada. Näin pienen rahasumman ollessa kyseessä, ei vippiin tarvitse hankkia vakuuksia tai takaajia. Yleensä rahan lainaksi saamiseen riittää vähintään 18-vuoden ikä ja hyvin hoidetut raha-asiat. Luottotietomerkintöjä ei luonnollisesti saa olla eikä avoimena olevaa lainaa toisesta pikavippiyrityksestä.

Pikavippipäätöstä tehdessään pikalainayritykset suorittavat aina luottotietojen tarkistuksen joko julkisista tai yksityisistä luottorekistereistä. Luottopäätös annettaan asiakkaalle useimmiten minuuteissa ja myönteisen luottopäätöksen saadessaan ovat rahat käytettävissä hyvin nopeasti.

Lainaksi otettu 300 euroa maksetaan takaisin miten luottosopimus tehdessä on sovittu. Otettaessa kertalaina maksetaan vippi kerralla koko lainanpääoma sekä korkokulut. Nykyään myönnettävät joustolainat on mahdollista maksaa myös pienemmissä kuukausierissä takaisin. Tällöin kannattaa kuitenkin ottaa huomioon että lainasta aiheutuvat kustannukset voivat nousta huomattavasti korkeammaksi kuin normaali pieni pikavippi otettuna kertalainan muodossa.

Mikäli kuitenkin lainanhakija tietää että pieniä vippejä tarvitsee useasti on nykyään myönnettävät joustolimiitit tai –luotot erittäin hyvä ja kätevä valinta. Joustolimiittihakemuksen tehdessään saa käyttöönsä niin sanotun jatkuvan luoton jonka puitteissa rahaa voi nostaa aina silloin kun sitä tarvitsee, vaikka keskellä yötä. Mikäli luottoa tarvitsee vain yhden kerran, on silloin normaali pikavippi huomattavasti järkevämpi ratkaisu.

Hakemalla 300 euron pikavipin saat nopeasti apua äkilliseen rahapulaan. 300 eurolla pystyy hoitamaan useampia pikkulaskuja joita on päässyt kertymään. Pienellä vipillä saat mukavasti joustoa arjen raha-asioihin ja jatkoaikaa jos vaikka palkkapäivä on vasta tulossa myöhemmin. Lisäksi meille kaikille tulee jossakin vaiheessa elämää eteen tilanteita, että kuukausibudjetti ei vain yksinkertaisesti riitä kaikkeen mihin olisi tarvetta. Joskus saattaa tulla yllättäviä menoja joihin ei ole osannut varautua oikealla tavalla tai pienellä rahapuskurilla. Tällaisissa tapauksissa ei kannata jäädä murehtimaan huonoa rahatilannetta, vaan pienellä vipillä voi tasapainottaa talouden hetkessä. Rahan saa hetkessä käyttöön ja takaisinmaksun voi suorittaa myöhemmin kun rahatilanne on parempi.

Muita vertailupalveluita: