Pikavippi 600€

600 euroa rahaa käyttöön nopeasti? Hakemalla pienen muutaman satasen pikavipin saat mukavasti joustoa arjen talouden tasapainottamiseen. Jos äkillinen rahantarve iskee ja kuukausibudjetti on käytetty, auttaa pieni vippi tilannetta heti ja takaisinmaksun voi hoitaa kun rahatilanne helpottaa esimerkiksi palkan muodossa.

Pikavipit ovat tänä päivänä useimmiten erilaisia tililuottoja tai joustolimiittejä joita myönnetään asiakkaan tekemän lainahamekusen mukaan. Jos tarvitset 600 euron vipin, voit esimerkiksi ottaa 2000 euron joustoluoton. Luottoa ei tietenkään ole pakko nostaa kokonaan käyttöön, vaan voit nostaa rahaa juuri sen summan kuin tarvitset.

Pikavipin hakeminen on maksutonta eikä se sido asiakasta vielä mihinkään. Jos tiedät että tukka rahatilanne on tulossa, kannattaa luottosopimus tehdä jo valmiiksi. Tämä takaa sen, että rahaa on heti käytettävissä kun sitä tarvitsee. Vaikka vippihakemukset käsitelläänkin hyvin nopeasti, voi rahapula tulla vaikka illalla jolloin hakemuksia ei enää käsitellä eikä rahaa siirretä. Tällöin jos sopimus on valmiina, voit siirtää tarvitsemasi summan tilille heti ilman että tarvitsee alkaa tekemään lainahakemusta.

Joustolainojen hyvä puoli on myös se, että maksat kuluja ainoastaan siitä summasta jonka luottotililtä nostat käyttöösi. Jos myönnetty limiitti on esimerkiksi 2000 euroa ja nostat siitä 600 euroa, maksat korkoa ainoastaan 600 euron osuudesta. Luotosta jäljellä oleva 1400 euron rahasumma ei maksa asiakkaalle yhtään mitään.

Asiakas voi nostaa jäljellä olevan summan tai olla nostamatta. Kun nostettu 600 euron summa on maksettu kuluineen takaisin, on jälleen koko 200 euron lainasumma käytettävissä. Luottoa ei ole pakko nostaa ollenkaan, sen voi nostaa pienissä osissa tai jopa kerrallaan koko summan. Ihan miten asiakas itse parhaaksi näkee.

Pikavippi haetaan jonkin lainaa tarjoavan yrityksen verkkosivuilta. Lainan hakemiseksi on varattava lähettyville verkkopankkitunnukset. Verkkotunnuksia tarvitaan tunnistautuessa palveluun. Tunnistautuminen tehdään samalla kertaa kun lainaa haetaan.

Tunnistautumisen yhteydessä asiakkaalle luodaan omat tunnukset palveluun. Kun tunnistus on suoritettu ja lainahakemus lähetetty, suorittaa lainaa tarjoava yritys henkilötietojen tarkistuksen. Tiedot tarkistetaan väestötietorekisteristä. Lisäksi tarkistetaan asiakkaan maksu- ja luottotiedot esimerkiksi Suomen Asiakastieto Oy:n tietokannoista.

600 euron pikavippiin riittää useimmiten 18-vuoden ikä. Joissakin tapauksissa ikää voidaan vaatia muutama vuosi enemmän. Luottotiedot on luonnollisesti oltava moitteettomassa kunnossa. Takaajia tai vakuuksia vippiin ei tarvitse hankkia.

Pikavipin voi maksaa halutessaan joko kerralla takaisin tai sen voi jaotella useampaan pieneen kuukausierään. Maksusummaan sisältyy pääoman lyhennys sekä korko. Jotkut lainafirmat voivat mysö periä esimerkiksi lainan avausmaksun, tilinhoitomaksun tai nostopalkkion aina kun lainaa nostaa. Todelliset kulut kannattaakin tarkistaa aina enne kuin laina hakee ja tarkistus kannatta tehdä vielä uudestaan ennen luottosopimuksen allekirjoitusta. Näin säästyy monelta murheelta ja harmilta kun todelliset pikavipstä aiheutuvat kultu ovat varmasti tiedossa.

Muita vertailupalveluita: