Pikavippi 700€

Kärsitkö rahapulasta johon tarvitset apua nopeasti? Edullinen 700 euron pikavippi tuo välitöntä apua tilanteeseen jossa tili on tyhjänä. Tällaisella rahasummalla saa hoidettua esimerkiksi myöhässä olevan vuokranmaksun jo hieman suuremmastakin asunnosta tai hankittua ruokaa ja maksettua suurimpia laskuja pois.

Kaikkia meitä vaivaa jossakin vaiheessa elämää akuutti rahapula johon on saatava välittömästi apua. Pikavippi on mainio väline kattamaan arjen yllättävät menot jotka eivät kuukausibudjettiin sovi. 700 euron nopea pikavippi antaa mukavasti joustoa huonoon rahatilanteeseen tarvittaessa jopa muutamassa minuutissa.

Pikavippiä voivat hakea useimmista pikalainayrityksistä jos ikää on vähintään 18-vuotta. Suuremmat pikalainat voivat vaatia ikää muutaman vuoden enemmän. 700 pikavippi kuitenkin on mahdollista hakea lähes jokaisesta firmasta jos on täysi-ikäinen.

Ikärajan lisäksi pikavipin saamiseen vaikuttaa myös muutamat eri kriteerit. Lähes kaikilla pikalainayrityksillä on samanlaiset ehdot lainan saamiseksi. Ehtona on muun muassa moitteettomat luottotiedot, Suomen kansalaisuus tai vähintään pysyvä asuinpaikka ja osoite suomessa, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymä ja tunnistautuminen pikavippipalveluun lainanantajan määrittelemällä tavalla.

Ensilainat haetaan aina pikavippipalvelun verkkosivuilta. Jos haet 700 euron pikavippiä, on se mahdollista ottaa niin sanottuna kertalainana tai tililuottomuotoisen jatkuvana luottona. Kertalaina on mainio valinta silloin, kun tiedät että tarvitset lainaa vain yhden kerran. Tililuotot voivat tulla kyseeseen siinä tapauksessa, jos lainan tarve on jatkuvaa ja tarvitset joustoa kuukausittain raha-asioiden hoitamiseen. Kaikki pikalainayrityksen eivät tarjoa kertalainoja lainkaan, vaan aina jos haet 700 euron pikavippiä, tarjotaan käyttöösi automaattisesti vähintään 2000 euron luottolimiittiä josta rahaa voi nostaa oman tarpeen mukaan käyttöön.

Jos vain mahdollista, pikavippi kannattaa ottaa kertalainana. Tällöin et sitoudu pitkiin lainasopimuksiin, vaan kun tilapäinen rahantarve lakkaa, maksat ottamasi 700 euron pikavipin pois ja homma on sillä selvä. Tililuottomuotoisessa pikavipissä on houkutuksena se , että ylimääräistä rahaa on jatkuvasti saatavilla ja houkutus rahan käyttämiseen on suuri vaikka lainaa ei oikeasti mihinkään tarvitse. Toisaalta, jos jouston tarve raha-asioiden pyörittämiseen on jatkuvaa, tarjoaa tililuottomuotoinen pikavippi loistavan tavan saada rahaa aina silloin käyttöön kun sitä eniten tarvitsee.

Kertalainat maksetaan useimmiten yhdessä erässä pois. Maksuaikaa kertalainoilla useimmiten on noin 14-45 vuorokautta. Tililuottomuotoiset 700 euron pikavipit voi maksaa halutessaan joko yhdellä kertaa tai pienissä kuukausierissä. Kuukausierissä maksettuna pikavippiin kertyy korkoa, kun taas yhdessä erässä maksettuna maksat lähes kaikissa tapauksissa vain nostopalkkion joka on lähes kaikilla pikalainafirmoilla 10% nostetun laina pääomasta. Lisäksi kannattaa tarkistaa mitä muita kuluja lainasta voidaan. Kuluja voi olla muun muassa lainan avauspalkkio tai järjestelypalkkio ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Ennen lainan ottamista kannattaa tarkistaa pikalainayhtiön lainaehdoista minkälaisia kuluja pikavipistä todellisuudessa tulee.

Tutustu sivujemme kautta 700 euron pikavippivaihtoehtoihin ja hae edullinen pikavippi jo tänään!

Muita vertailupalveluita: