Pikavippi 800€

Tarvitsetko heti rahaa lainaksi mukavat 800 euroa? Äkilliseen rahapulaan saa onneksi nykyään apua varsin vaivattomasti pikavipin muodossa. Rahaa on käytössä parhaassa tapauksessa muutamissa minuuteissa vippihakemuksesta.

Lainarahaa on mahdollista hakea useista kymmenistä eri pikalaina-alan yrityksistä. Lainamuotoja on kuluttajan valittavana muutamia erilaisia. Normaali pikavippi eli kertalaina jossa on useimmiten mahdollista saada muutaman sadan euron arvoinen kertaluontoinen vippi, suurempi kulutusluotto jossa lainasumma voi olla jopa 30 000 euroa, tililuotto ja luottolimiitti pikalainoissa kuluttajan käyttöön myönnetään useimmiten 2000 euron arvoinen jatkuva luotto jota voi käyttää oman tarpeen mukaan ja ostaa esimerkiksi 800 euron pikavippi käyttöön. Lisäksi markkinoilla on erilaisia Mastercard tyylisiä kortteja joihin voi ladata rahaa tehdä kortilla ostoksia.

800 euron pikavippi kannattaa ottaa mahdollisuuksien mukaan kertalainana. Lainaat 800 euroa esimerkiksi kuukauden maksuajalla ja maksat lainan korkoineen pois. Tililuottoa on turha ottaa, mikäli rahantarve on vain kertaluontoinen. Jos kuitenkin tiedät että tarvitset rahaa lainaksi useamman kerran, on kertalaina silloin erittäin hyvä vaihtoehto. Saat yhdellä lainahakemuksella rahaa lainaksi useamman kerran ja jopa suurempia summia.

Mistä sitten lainaa kannattaa hakea? Tähän ei ole yksiselitteistä ratkaisua, vaan pikavipin ottaminen on aina tapauskohtaista. Toinen saattaa arvostaa pitkää maksuaikaa kun taas toiselle vipin edullisuus on tärkein kriteeri.

Summan ollessa niinkin suuri kuin 800 euroa, voi kuluissa tulla jo huomattaviakin eroja. Sopivaa pikavippiä etsiessä kannattaa hyödyntää netistä löytyviä pikavippivertailuja joilla pikavippi todennäköisesti löytyy halvemmilla kuluilla.

Pikavippi on lähes poikkeuksetta aina vakuudeton, eli lainaan ei tarvitse hankkia takaajia eikä vakuuksia. Pikavippifirmoille riittää vakuudeksi se, että luottotiedot on moitteettomassa kunnossa ja lainanhakija antaa selvityksen riittävästä jatkuvasta tulotasosta.

800 pikavippiin riittää lähes kaikissa firmoissa 18-vuoden ikä. Hakijan on oltava Suomen kansalainan tai vähintään on löydyttävä pysyvä asuinpaikka ja postiosoite. Käytössä on oltava oma matkapuhelinliittymä sekä henkilökohtainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.

Pikavipin hakeminen aloitetaan valitsemalla oman käyttöön sopivin pikalainatuote ja yritys josta lainan haluaa ottaa. Hakuprosessi aloitetaan tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksien avulla. Tämän jälkeen pääsee tekemään varsinaisen lainahakemuksen. Lainahakemuksen saatuaan yritys suorittaa henkilö- sekä luottotietojen tarkistuksen ja tekee lainapäätöksen. Lainapäätöksen ollessa myönteinen on raha useimmiten asiakkaan käytettävissä muutamissa minuuteissa. Lainapäätös voi olla myös kielteinen johtuen esimerkiksi rekisteristä saaduista tiedoista eikä yritykset ole velvollisia kommentoimaan asiakkaalle kielteistä lainapäätöstä millään tavalla.

Hae nyt 800 euron pikavippi. Vippaamalla saat kätevästi tarvittavaa joustoa tiukkaan rahatilanteeseen. Vippi on nopeasti käytettävissä tilillä ja maksun voit suorittaa myöhemmin takaisin kun rahatilanne on parempi.

Muita vertailupalveluita: