Pikavippi 900€

Jos äkillinen ja tilapäinen rahapula vaivaa, on tilanteeseen saatavana apua hyvin nopeasti. Useimmiten rahapula on vain muutamia satasia, mutta jos tarvitset 900 euron pikavipin, käy sen hankkiminen myös yhtä helposti ja nopeasti.

Useimmiten hieman suurempia pikavippejä tarvitaan silloin, kun vuokra on maksamatta, jääkaappi on tyhjänä, erääntyviä laskuja on vino pino ja palkkapäivä, tai muu vastaava päivä jolloin rahaa on tulossa on hyvinkin kaukana. Pienempi pikavippi riittää usein pelkkiin ruokahankintoihin tai vuokraan, mutta 900 euron pikavippi kattaa nämä kaikki.

Mikäli tilanne ei ole aivan kriittinen rahatilanteen kanssa, kannattaa pikavippi jättää useimmiten ottamatta. Jos kuitenkin lainarahaa aivan välttämättä tarvitsee, kannattaa sitä ottaa vain ja ainoastaan sellainen määrä jonka oikeasti tarvitsee. Jos tarvitset 900 euron lainan, otat sellaisen etkä euroakaan enempää. Mitä suuremman lainan ottaa, sitä suuremmat kulut siitä aina tulee ja se kaikki on pois seuraavien kuukausien käyttörahasta.

900 euron pikavippi on vakuudeton, eli lainaa ei tarvitse hankkia lainkaan takaajia eikä vakuuksia. Aivan noin vain lainaa ei kuitenkaan saa, vaan lainanhakija on täytettävä luotonantajien asettamat kriteerit. Kriteereitä on muun muassa vähintään 18 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus tai vähintään pysyvä asuinpaikka ja osoite Suomessa, henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa, moitteettomat luottotiedot ja verkkopankkitunnukset.

Kun olet varma että nämä ehdot ovat varmasti täyttyneet, voit aloittaa sopivan pikalainayrityksen etsimisen josta saat 900 euron pikavippejä.

Kun sopiva yritys on löytynyt voi lainanhakuprosessin aloittaa, haku kestää yleensä vain muutamia minuutteja. Ensilainaa hakevat henkilöt tunnistautuvat ensitöikseen palveluun verkkopankkitunnuksien avulla. Tunnistuksen yhteydessä lainaajalle luodaan oma henkilökohtainen PIN-koodi jonka avulla voi jatkossa kirjautua sisään helpommin. Lainanhakuprosessin seuraavassa vaiheessa annetaan henkilötiedot ja mahdollisesti muita tarvittavia lisätietoja kuten esimerkiksi työsuhde, asumismuoto ja muut mahdolliset lainat.

Kun hakemus on onnistuneesti lähetetty luotonantajalle, menee se asiakaspalvelun käsittelyyn. Asiakaspalvelu tarkistaa hakemuksen ja suorittaa tämän lisäksi henkilö- ja luottotietojen tarkistuksen eri rekistereistä. Lainaaja antaa automaattisesti luvan tietojensa tarkistamiseen hakemuksen lähettäessään. Kun kaikki on kunnossa, annetaan myönteinen lainapäätös. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen 900 euron pikavippi siirretään asiakkaan pankkitilille. Raha on käytännössä muutamassa minuutissa asiakkaan käytössä siitä hetkestä kun lainahakemus on lähetetty. Tämä edellyttää sitä, että pikavippihakemus on tehty ja lähetetty kello 7 – 23 välisenä aikana. Muina aikoina rahaa ei siirretä asiakkaan käyttöön. Jos hakemus tehdään kello 23 jälkeen, on rahat käytettävissä seuraavana aamuna.

Hae nyt huippuedellinen ja nopeasti saatavilla oleva 900 euron pikavippi. Pikavippi auttaa selviytymään seuraavaan palkkapäivään helpolla tavalla. Ensilainaajien kannattaa hyödyntää myös tarjoukset, joissa ensilainat saa täysin ilman kuluja jopa 1000 euroon saakka. Markkinoilla on muutamia pikavippifirmoja jotka tarjoavat ilmaisia pikavippejä jopa 45 vuorokauden maksuajalla.

Tutustu tarjontaan ja tee pikavippivertailua, voit säästää jopa satoja euroja varsinkin jos lainasummat nousevat suuriksi ja laina-ajat venyvät pitkiksi.

Muita vertailupalveluita: