Rahapalvelu

Verkossa haettavat lainat on yleensä liitetty korkeisiin korkoihin ja kuluihin, nyt siihen on kuitenkin tullut muutos. Vastikään avattu uusi lainapalvelu, Rahapalvelu myöntää edullista kulutusluottoa aina 4 000 euroon saakka. Lainanhaku tapahtuu nopeasti sähköisessä palvelussa ja hakuprosessi on täysin ilmainen. Jatkuva kulutusluotto on usein parempi vaihtoehto kuin normaalit pikavipit. Muista kuitenkin vertailla luottoja, ennen lainapäätöksen tekemistä.

Millainen lainatuote on Rahapalvelun kulutusluotto?

Jatkuvalla kulutusluotolla on monta muutakin nimeä, olet ehkä törmännyt niihin jossain. Lainamuotoa kutsutaan muun muassa nimillä limiittiluotto, joustolimiitti ja luottotili.

Rahapalvelun tarjoama kulutusluotto tarkoittaa vakuudetonta, jatkuvaa luottoa, josta asiakas voi tehdä nostoja oman mielensä mukaan tiettyyn, ennalta määriteltyyn luottorajaan saakka. Lainahakemus tehdään vain kerran ja myönteisen päätöksen jälkeen asiakkaan on mahdollista tehdä nostoja. Uusia hakemuksia ei tarvita missään vaiheessa, vaan luottoa vapautuu uudelleen nostettavaksi sitä mukaa, kun asiakas maksaa luottoa takaisin luotonantajalle.

Hae Rahapalvelu tästä!

Rahapalvelun kulutusluotto on 100 – 4 000 euron luottorajallinen laina. Asiakas valitsee hakuvaiheessa sen luottorajan, minkä kokee itselleen sopivimmaksi. Nostoja rajoittaa ainoastaan tuo valittu luottoraja, sekä miniminostoksi määritelty 50 euroa. Nostot tehdään kirjautumalla joko pankkitunnuksilla tai henkilökohtaisilla Rahapalvelun tunnuksilla palveluun ja määrittelemällä nostosumma.

Valitsemansa summan saa tililleen pääsääntöisesti saman päivän aikana, tavallisesti aikaa kuluu noin 15 minuuttia. Yöaikaan tehdyt nostot maksetaan asiakkaalle palvelun aukioloaikoina, eli joka päivä klo. 8.00 – 22.00.

Rahapalvelu muutamalla sanalla

 • Tutun lainantarjoajan uusi palvelu
 • Kulutusluotto luottolimiitillä
 • Luottoraja 100 – 4 000 euroa
 • Kulutonta lainaa 2000€ saakka uudelle asiakkaalle
 • Maksa takaisin kolmessa vuodessa
 • Lisätietoa asiakaspalvelusta arkisin klo. 9.00 – 17.00

Miksi kannattaa valita Rahapalvelu?

Usein voidaan ajatella, että uudet palvelut vasta hakevat paikkaansa ja niiltä ei kannata lainata. Näin ei ole kuitenkaan Rahapalvelun kohdalla. Sen taustalla toimii IPF Digital Finland Oy, joka on taustavoimana myös esimerkiksi lainoja myöntävässä Credit24:ssä. Saat siis luotettavan lainapalvelun, mutta täysin uusin ja edullisemmin ehdoin.

Tällä hetkellä Rahapalvelu tarjoaa uusille asiakkailleen mahtavan bonuksen: Saat ensilainasi täysin ilman korkoja ja kuluja kuukaudeksi aina 2000 euroon saakka! Eli, jos nostat lainan nyt ja maksat sen takaisin ennen kuukauden aikarajan täyttymistä, saat lainan ”ilmaiseksi”. Tarjoukseen kannattaa tarttua heti, koska se on voimassa vain rajoitetun ajan. Tarjouksen ulkopuolelle on rajattu ne asiakkaat, joilla on ennestään voimassaoleva joustolimiitti Credit24:ssä.

Poiketen muista tililuottoa tarjoavista yrityksistä, Rahapalvelun lainan ensimmäisen noston saa ilman nostokuluja. Oli nosto sitten 50 euroa tai 2 000 euroa, et joudu maksamaan siitä nostettaessa mitään. Tästä syntyy iso säästö esimerkiksi 2 000 euron nostoa tarkasteltaessa, kun 6,95 prosentin nostopalkkiota ei peritä, asiakas säästää 139 euroa selvää rahaa!

Tietoa Rahapalvelun takaisinmaksusta

 • Tyypillinen takaisinmaksuaika 1 – 36 kuukautta
 • Maksetaan kuukausittaisissa erissä
 • Kuukausittain maksettaviksi erääntyy lyhennyksen minimisumma
 • Asiakkaalla on mahdollista maksaa lainasta myös minimisummaa suurempi lyhennys
 • Rahapalvelun lainasta ei peritä avaus- eikä kuukausittaisia tilinhoitomaksuja

Lisäpalveluilla lisää joustoa

Jos olet selvinnyt maksuvaateistasi ilman, että sinulla on kertynyt maksurästejä ja olet muutenkin hoitanut lainan hoidon mallikkaasti, sinulla on mahdollisuus turvautua tiukan paikan tullen maksuvapaaseen kuukauteen. Maksuvapaana kuukautena et maksa lainkaan lyhennyksiä, etkä kuluja vaan ne siirtyvät yhdessä maksuvapaasta kuukaudesta perittävän 20 euron maksun kanssa maksettaviksi seuraavina kuukausina. Kannattaa kuitenkin huomata se, ettei maksuvapaan kuukauden aikana voi tehdä lainkaan nostoja tililuotolta.

Eräpäivän voi valita mielensä mukaan, esimerkiksi oman tilipäivän mukaan. Jos eräpäivää haluaa myöhemmin muuttaa, sekin on mahdollista pientä korvausta vastaan. Eräpäivää ei kuitenkaan voi muuttaa jo erääntyvän laskun yhteydessä.

Rahapalvelu tililuoton luottorajaa on myös mahdollista muuttaa alkuperäisesti sovitusta luottorajasta. Luottorajaa voi nostaa tai vaihtoehtoisesti myös laskea. Mikäli haluan nostaa luottorajaa, se on ilmaista. Luottorajan lasku sen sijaan on maksullinen palvelu ja joudut kustantamaan siitä 20 euron palkkion.

Vinkkejä lainarahoituskohteisiin

Rahapalvelun kulutusluottoa on mahdollista saada sen verran reilusti, että kyseisellä summalla on mahdollista toteuttaa suuriakin haaveita. Rahojen käyttökohteen valinta on täysin asiakkaan oman harkinnan varassa, mutta seuraavassa on tarkasteltu hieman mahdollisia kohteita.

Lomamatka – Esimerkiksi muutaman tuhannen euron lainalla varaat jo mukavan matkan vaikka etelään tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi laskettelumatkan Alpeille.

RemonttiKaipaako kylpyhuone uusia laattoja tai keittiönkaapit vaihtamista?

Kulutusluotolla voit edistää kumpaakin remonttihaavetta ja rahaa voi tarvittaessa nostaa lisää, mikäli arvioidut kustannukset ylittyvät.

Arjen vararahastoYllättikö auton rikkoontuminen taas tilisi? Oliko tässä kuussa normaalia enemmän hankintoja?

Ei huolta, voit hakea Rahapalvelun tililuottoa joustavaksi vararahastoksi juuri tällaisiin tilanteisiin. Käytä tarpeen mukaan ja maksa takaisin vain nostamasi summan lisäksi siihen liittyvät korot ja kulut.

Hae Rahapalvelu tästä!

Mitä Rahapalvelun lainanhakijalta vaaditaan?

 • Vähintään 19 vuoden ikä
 • Maksuhäiriömerkittömyys
 • Säännölliset tulot palkasta, yritystoiminnasta tai eläkkeestä
 • Suomalaisen pankin pankkitili ja siihen liittyvät pankkitunnukset
 • Vakituista oleskelua suomessa
 • Henkilökohtainen puhelinnumero

Miten lainan korko muodostuu Rahapalvelussa?

Lainan korko on yksilöllinen ja se lasketaan asiakasperusteisesti. Sinulle tehdään kattava riskienarviointikartoitus, jonka perusteella korkoprosentti muodostuu. Tämän vuoksi sinun korkosi voi olla erilainen kuin esimerkiksi naapurillasi.

Mikä on todellinen vuosikorko ja paljonko se on?

Todellinen vuosikorko on määre, joka sisältää lainan koron lisäksi kaikki muut lainaan liittyvät kustannukset, kuten tässä tapauksessa esimerkiksi nostopalkkion. Todellinen vuosikorko ilmoitetaan lainatarjouksessasi. Jos haluat vertailla eri vippejä, voit vertailla suoraan todellista vuosikorkoa. Rahapalvelun lainoissa todellinen vuosikorko on 49,85% – 153,63% (1 500 euron lainalle, 12 kuukauden maksuajalla).

Minkä vuoksi korkoa ylipäätään tulee maksaa?

Korko on maksu lainasta, eli maksat lainanantajalle korvausta siltä ajalta, kun kyseinen lainasumma ei ole luotonmyöntäjän käytössä. Korkotaso on tavallisesti korkeampi, mitä riskialttiimpi kohde on kyseessä. Tämän vuoksi vakuudettomissa lainoissa on tavallisesti korkeampi korko kuin pankkien tiliasiakkailleen myöntämissä, vakuudellisissa lainoissa.

Miksi minun pitää kertoa tulotietoni ja toimittaa liitteitä palkkatiedoistani Rahapalvelulle?

Vastuulliseen lainanmyöntämiseen liittyy oleellisesti lainanhakijan maksukyvyn selvittäminen. On molempien osapuolien kannalta suotavaa, että lainanmaksu sujuu odotetulla tavalla, eikä laina kuormita kohtuuttomasti sen hakijaa. Sama käytäntö on lakimuutoksen jälkeen kaikilla, vakuudetontakin lainaa myöntävillä yrityksillä.

Varani eivät riittäneet lainan lyhennykseen, mitä ongelmia siitä seuraa?

Maksumuistutus lähtee kahden viikon kuluttua eräpäivästä ja mikäli maksu viivästyy vielä muistutuksen eräpäivästä, lasku siirtyy perintään. Maksamaton maksu alkaa kerryttää viivästyskorkoa. Ole välittömästi yhteydessä Rahapalvelun asiakaspalveluun tilanteen selvittelyä varten. Voit esimerkiksi neuvotella lainan lyhennyksen muutoksista. Muutosvalmius riippuu siitä, miten hyvin olet hoitanut lainan aiemmin.

Älä suotta lannistu rahaongelmiesi edessä vaan toteuta haaveesi. Hae Rahapalvelun kulutusluottoa jo tänään!

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

 • InstabankInstabank Edullinen netistä haettava pankkilaina löytyy InstabankiltaMonipuolisia käyttövaihtoehtoja löytyy Instabankin 500 – 50 000 euron vakuudettomasta kulutusluotosta. Käyttömahdollisuudet […]
 • okmoney100 1OK Money OK Moneyn tarjoama OK Limiitti on 2100 euron arvoinen joustava luottotili. Luottotilin voi saada käyttöön jo sraha-asiat on kunnossa ja ikää löytyy vähintään 20 vuotta. Hae luottopäätös […]
 • komplett pankki 2Komplett Bank Oletko jo pidempään etsinyt kulutusluottoa, joka takaa joustavan takaisinmaksun ja mahdollistaa lyhennysvapaiden kuukausien ottamisen silloin kuin sinulle sopii? Norjalainen Komplett bank […]
 • suomilimiitti 3Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa täysi-ikäisille suomalaisille mahdollisuuden kätevään tililuottoon. Nosta rahaa käyttöösi vapaasti luottorajasi puitteissa. Lainaa 100 - 2000 euroa.
 • RisicumRisicum Risicumin 500-1000 euron kulutusluotto 12 kuukaudeksi on oiva apu pieneen rahantarpeeseen. Hieman suurempaan tarpeeseen voit valita joustavan tililuoton.