Rahoituslaitos

Haluatko löytää edullisimman lainan yhdellä hakemuksella? Kokeile Rahoituslaitoksen palveluita. Täytät vain yhden lainahakemuksen, ja Rahoituslaitos etsii sinulle edullisimman luoton. Rahoituslaitoksen avulla saat nopeasti käyttöösi edullista pikavippiä tai kulutusluottoa.

Rahoituslaitos ei ole itse luotonmyöntäjä, vaan se toimii yhteistyössä lainapalveluiden ja luottoyhtiöiden kanssa. Kun asiakas hakee lainaa, hänelle etsitään sopivaa luottoa yhteistyökumppaneiden lainavalikoimista. Asiakkaalle tarjotaan aina edullisin mahdollinen laina. Rahoituslaitoksen kautta voi hyvin hakea luottoa ihan vain testatakseen hintatasoa, sillä luottohakemuksen lähettäminen ei sido lainan ottamiseen. Rahoituslaitoksen kautta saat helposti selville, minkä hintaista luottoa sinulla on mahdollisuus saada. Voit siis kilpailuttaa lainasi hyvin vähällä vaivalla.

Rahoituslaitos sopii sinulle, mikäli tarvitset lainaa 100 – 15 000 euroa. Sekä pienen vipin tarve että suuremmat rahoitusratkaisut hoituvat siis Rahoituslaitoksen avustuksella. Voit hakea lainaa, jonka maksuaika on yhdestä viiteen vuotta. Laskurilla voit arvioida, paljonko maksuaikaa tarvitset lainasummallesi ja kuinka suuri on kuukausierä. Huomaa, että kuukausierä on kuitenkin vain suuntaa-antava, ja saat lopullisen kuluerittelyn lainapäätöksen yhteydessä.

Rahoituslaitos.fi

Täytä lainahakemus osoitteessa Rahoituslaitos.fi. Tarvitset sitä varten tietoja taloudestasi ja työsuhteestasi. Sinun on tiedettävä esimerkiksi vuositulosi ja kuukausittaiset menosi. Antamiesi tietojen perusteella Rahoituslaitos ja luotonmyöntäjät voivat arvioida, kuinka suuren lainan takaisinmaksusta pystyt selviytymään.

Useimmat lainapalvelut haluavat nähdä hakijan palkkakuitin tai eläkepäätöksen ennen lainan lopullista myöntämistä. Lainapalveluilla voi olla käytössä myös vaihtoehtoisia tapoja todistaa tulot. Joka tapauksessa kannattaa varautua ainakin isojen kulutusluottojen tapauksessa siihen, että tulojen määrä on jollakin tavalla todistettava.

Voit halutessasi antaa lainapalveluille luvan tarkastaa tietosi Suomen Asiakastieto Oy:n kulutusluottojen kyselyjärjestelmästä. Kyseessä on eri asia kuin luottotietojen tarkistus. Luvan myöntäminen parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa.

Jos siis tarvitset kulutusluottoa tai pikavippiä, täytä hakemus vaikka heti. Mikäli sinulle löytyy sopiva laina Rahoituslaitoksen yhteistyökumppaneilta, saat sähköpostiisi lainatarjouksen. Voit vielä itse tutkia ja harkita lainatarjousta, eli hakemuksen lähettäminen ei millään lailla sido sinua ottamaan lainaa. Rahoituslaitoksen kautta luoton hakeminen on luonnollisesti ilmaista. Jos saamasi lainatarjous miellyttää sinua, hyväksy tarjous ja saat rahat pian tilille.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • EtuaEtua Kilpailuta lainasi Etuan kautta ilmaiseksi saadaksesi vain parhaimmat ja edullisimmat tarjoukset! Toimi heti!
  • lainaa24100 1Lainaa24 Lainaa24 etsii parhaat ja edullisimmat lainat useiden pankkien valikoimista. Vain yhden luottohakemuksen täyttämällä tavoitat useita luotonmyöntäjiä jotka antavat juuri sinun tarpeisiin […]
  • BondoraBondora Oletko kiinnostunut vertaislainaamisesta? Kun otat vertaislainan, et lainaa rahoitusyhtiöltä, vaan toisilta yksityisiltä henkilöiltä. Sijoittajien ja lainaajien välissä toimii […]
  • HalinoHalino Halino on erittäin edullinen kulutusluottopalvelu, josta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 100-6000 euroa. Saat lainallesi takaisinmaksuaikaa aina yhdestä vuodesta jopa viiteen vuoteen […]
  • TrustBuddyTrustBuddy TrustBuddyn lainavalikoimassa on 100 - 600€ pikavippejä. 14 vuorokauden maksuajalla luotto on ilmainen, 30 vuorokauden maksuajalla maksat korko- ja käsittelykulut. Tarvittaessa voit vielä […]