Risicum

Entinen pikavippipalvelu Risicum myöntää asiakkailleen nyt kahdenlaisia lainoja. Valita voi joko 2050 euron joustavan luottotilin tai 500 – 1000 euron kertalainan. Maksimissaan voi lainata siis noin pari tuhatta euroa, joten Risicumin painopiste on edelleen pienissä lainoissa.

Jos asiakas tarvitsee vain kertalainan, voi valita joko 500, 750 tai 1000 euron luottosumman. Kertalaina on siitä helppo, että maksuaikaa on aina 12 kuukautta. Vuosi on tällaiselle pienehkölle luotolle ruhtinaallinen maksuaika, joten Risicumin kertalaina sopii hyvin henkilöille, jotka haluavat pienen kuukausierän ja pitkän maksuajan. Kokonaiskustannukset tulevat toki kalliimmiksi kuin lyhyellä maksuajalla, mutta eivät nouse kuitenkaan mahdottomuuksiin.

Kertalainan hinnan näkee helposti etukäteen Risicumin verkkosivuilta, samoin sen, kuinka suuri kuukausierä kullakin lainasummalla tulee maksettavaksi. Joustavan tililuoton kohdalla tilanne ei ole näin yksinkertainen, sillä lainan takaisinmaksuaika joustaa. Asiakas saa siis käyttöönsä 2050 euron luottorajan, josta voi nostaa minimissään 50 euroa ja maksimissaan jäljellä olevan luottorajan verran (enintään 2050 euroa). Nostoja voi siis tehdä useita, ja asiakas saa vapaasti nostaa lisää lainaa, vaikkei olisi maksanut kaikkea Risicum-joustoluottoaan vielä takaisin. Tässä mielessä joustoluotto eroaa merkittävästi pikavipistä. Joustoluotto on kuitenkin hyvä ja edullinen vaihtoehto pikavipille.

Tutustu Risicumiin tästä!

Myös joustavaa luottoa täytyy lyhentää kerran kuussa, mutta lyhennyssummaan voi asiakas vaikuttaa merkittävästi itse. Luottoa täytyy lyhentää ainakin 10 prosentilla avoimesta velkasaldosta, mutta kuitenkin vähintään 50 eurolla. Pitkää maksuaikaa haluava voi siis venyttää lainaansa pitkäksi, kun taas nopeat voivat maksaa kaiken lainaamansa takaisin heti ensimmäisellä laskulla. Asiakkaat voivat itse valita eräpäiväksi joko kuukauden viimeisen päivän tai kuukauden puolivälin.

Joustoluottoa voi nostaa milloin tahansa käyttöönsä tekstiviestillä. Risicumin asiakaspalvelu maksaa nostot ma – pe kello 7 – 22 ja la – su kello 9 – 21.

Risicumin ikäraja on 20 vuotta ja yläikäraja 75 vuotta. Hakijalla täytyy olla riittävät tulot, ja niiden määrä on todennettava joko Instantor-palvelulla tai toimittamalla tosite tuloista. Luottokelpoisuutta ja vakituista asuinpaikkaa Suomesta edellytetään myös.

Risicum-brändin taustalla on DFC Nordic Oy. DFC Nordin palveluna tunnetaan myös Laina.fi-sivusto. Yhtiö on kotoisin Turusta.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • lainasto 1Lainasto Lainasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön 2000 euron luottolimiitin. Voit hakea luottolimiittiä helposti ja maksutta nettihakemuksella.
  • suomilimiitti 2Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa täysi-ikäisille suomalaisille mahdollisuuden kätevään tililuottoon. Nosta rahaa käyttöösi vapaasti luottorajasi puitteissa. Lainaa 100 - 2000 euroa.
  • ZmartaZmarta Zmarta lainapalvelu tarjoaa asiakkailleen nopeaa apua rahapulaan. Lainaa on tarjolla 500 – 30 000 euron verran, joten Zmartan lainatuotteet sopivat hieman suurempia summia tarvitseville.
  • rahapalvelu 3Rahapalvelu Vastikään avattu uusi lainapalvelu, Rahapalvelu myöntää edullista kulutusluottoa aina 4 000 euroon saakka. Lainanhaku tapahtuu nopeasti sähköisessä palvelussa ja hakuprosessi on täysin […]
  • LuottorahaLuottoraha Luottoraha on tililuottopalvelu, josta nostat nopeasti käyttöösi 100 - 2000 euron lainan. Luottorahan luottoluokitusjärjestelmä suosittelee sinulle sopivaa lainasummaa. Palvelu on avoinna […]