Saldo

Saldo on joustoluottopalvelu, joka Suomessa tarjoaa nopeaa, helppoa rahoitusta Turusta käsin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Joustoluotto toimii lähes luottokortin sijaisena, sillä Saldo myöntää hakijalle luottotilin, josta voi nostaa rahaa aina tarpeen tullen. Koska Saldo tekee rahasiirtoja ympäri vuorokauden, onnistuvat nostot milloin ja mistä tahansa. Asiakaspalvelun saa kiinni sähköpostitse ja puhelimitse arkisin klo 8-22, lauantaisin klo 10-21 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Luottokatto on hakijasta riippuen 2000€ ja 5000€ väliltä. Sopimus on aina toistaiseksi voimassa oleva, eli tarvetta lisäsopimuksille tai hakemuksille ei ole, vaikka ensin nostettu luotto ei riittäisikään. Koska summat vaihtelevat, vaihtelevat myös takaisinmaksuajat ja maksuerät. Nimelliskorkoa lainalle kertyy kuitenkin aina 29%, minkä lisäksi joka kuukausi maksetaan 4,90€ tilinhoidosta ja nostojen yhdeydessä 10% provisio.

Lainahakemus tehdään netissä, mikä vaatii suomalaista pankkitiliä ja verkkopankkitunnuksilla tunnistautumista. Lainaa voi hakea 20 vuotta täyttänyt, oikeustoimikelpoinen henkilö, joka asuu vakituisesti Suomessa ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Saldo arvioi hakijoiden tulot niin, että heidän on mahdollista maksaa laina takaisin.

Hae Saldo tästä!

Hakija saa päättää, miten luottohakemuksessa annetut tiedot tarkastetaan. Annetut tiedot voidaan tarkastaa Instantor-palvelun avulla, jolloin saat luottopäätöksen ja myös rahat välittömästi. Saldolle voi vaihtoehtoisesti lähettää myös tulotositteet, jotka tarkastetaan heti niiden saavuttua ja annetaan luottopäätös 1-2 arkipäivän sisällä hakemuksen jättämisestä.

Jokaisella lainansaajalla on oma Saldo tili, mistä lainaa voi tarkastella ja hallinnoida. Lisämaksusta voi lainaan tehdä sellaisia muutoksia kuin paperilaskutukseen vaihtaminen, kuukausierien muutokset ja kuukaudet, jolloin lainaa ei makseta. Palvelu pyrkii toimimaan mahdollisimman joustavasti ja tarjoamaan erilaisia ratkaisuja lainan takaisinmaksuun.

Saldopähkinänkuoressa

  • Luottoraja jopa 5000€
  • 14 vrk palautusoikeus
  • Rahasiirrot 24H
  • Lyhennys pienissä kk-erissä.
  • Edulliset korkokulut

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • rahapalvelu 1Rahapalvelu Vastikään avattu uusi lainapalvelu, Rahapalvelu myöntää edullista kulutusluottoa aina 4 000 euroon saakka. Lainanhaku tapahtuu nopeasti sähköisessä palvelussa ja hakuprosessi on täysin […]
  • VippiluottoVippiluotto Vippiluotto myöntää 2000-4000 euron kulutusluottoja 1-2 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa voi hakea yli 21-vuotias Suomen kansalainen.
  • suomilimiitti 2Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa täysi-ikäisille suomalaisille mahdollisuuden kätevään tililuottoon. Nosta rahaa käyttöösi vapaasti luottorajasi puitteissa. Lainaa 100 - 2000 euroa.
  • EkstraluottoEkstraluotto Ekstraluotto myöntää asiakkailleen 2100 euron arvoisen joustavan luoton. Voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset ja juuri silloin kun tarvitset. Luotto on edullinen ja sitä […]
  • okmoney100 3OK Money OK Moneyn tarjoama OK Limiitti on 2100 euron arvoinen joustava luottotili. Luottotilin voi saada käyttöön jo sraha-asiat on kunnossa ja ikää löytyy vähintään 20 vuotta. Hae luottopäätös […]