Suomen Tililuotto

Suomen Tililuotto on NDN-Yhtiö Oy:n uusi lainapalvelu. Haminasta kotoisin oleva NDN-Yhtiö kuuluu Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Yritys on aikaisemmin tarjonnut pikavippejä muun muassa Suomivippi-palvelussaan, joten sillä on pitkä kokemus kuluttajaluotoista.

Suomen Tililuotto myöntää asiakkailleen 2000 euron luottorajan. Luottoraja on vapaasti käytettävissä: voit tehdä yhden tai useamman noston tai nostaa pienen tai ison lainasumman. Kuluja tulee vain niistä summista, jotka nostat tilillesi. Iso luottoraja ei siis haittaa, vaikka aikoisit nostaa vain vähän lainaa.

Tililuoton hakeminen on helppoa. Tunnistaudut vain Suomen Tililuoton verkkopalveluun pankkisi verkkopankkitunnuksilla ja täytät lainahakemuksen. Aukioloaikoina (ma – la kello 8 – 22, su kello 11 – 18) saat luottopäätöksen välittömästi, ja voit heti sen jälkeen siirtyä nostamaan rahaa. Luottopäätös ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestillä.

Tililuotto voidaan myöntää 21 – 75 -vuotiaille henkilöille, jotka täyttävät Suomen Tililuoton luottokelpoisuusmääritelmän ja asuvat Suomessa vakituisesti. Yksi henkilö voi tehdä vain yhden tililuottosopimuksen.

Kun tililuotto on myönnetty, voit nostaa rahaa tilillesi milloin tahansa. Nostojen teko onnistuu tekstiviestillä tai verkkopalvelussa. Nostoon liittyvästä tekstiviestistä ei peritä lisämaksua, ainoastaan matkapuhelinliittymäsi mukainen viestihinta. Nostoja voi tehdä kaikkina päivinä ympäri vuorokauden.

Tehdyt nostot erääntyvät takaisinmaksettavaksi seuraavan kuukauden lopussa. Suomen Tililuotto lähettää maksamista varten kotiisi laskun.

Jos maksat noston takaisin yhdessä erässä, lisäkuluja tulee vain nostoprovisiosta, jonka määrä on 15 prosenttia noston summasta. Esimerkiksi 300 euron noston nostoprovisio on siis 45 euroa.

Voit käyttää myös osamaksuominaisuutta. Osamaksusta ei tarvitse sopia erikseen, vaan otat osamaksun käyttöösi yksinkertaisesti maksamalla eräpäivänä laskuusi merkityn minimilyhennyksen. Minimilyhennys on lainasummasta riippuen 100 – 300 euroa, 300 euron lainan tapauksessa 100 euroa. Voit lyhentää lainaasi myös minimilyhennystä suuremmalla summalla. Osamaksu lisää hieman luoton kustannuksia, sillä ensimmäisen eräpäivän jälkeen velkasaldoon lisätään kuukausittain 8,9 prosentin korko.

Jos siis maksat 300 euron lainasi yhdessä erässä, maksettavaa tulee 345 euroa. Jos otat käyttöön osamaksun, maksat ensimmäisenä eräpäivänä 100 euroa, jolloin velkasaldoksi jää 245 euroa. Kun tähän lisätään korko, velkasaldo on noin 267 euroa. Seuraavan eräpäivänä valitset jälleen, maksatko minimilyhennyksen vai enemmän.

Suomen Tililuotto on helppokäyttöinen lainaratkaisu, jossa sekä lainan nostaminen että takaisinmaksu on joustavaa. Hae luottosopimus käyttöösi heti!

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • FerratumFerratum Ferratum lukeutuu pisimpään Suomessa toimineisiin vippipalveluihin, joka on ansainnut hurjan suosionsa rehellisellä toiminnalla ja edullisilla hinnoilla. Yritys toimii jo jopa 17 eri […]
  • suomilimiitti 1Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa täysi-ikäisille suomalaisille mahdollisuuden kätevään tililuottoon. Nosta rahaa käyttöösi vapaasti luottorajasi puitteissa. Lainaa 100 - 2000 euroa.
  • VippiluottoVippiluotto Vippiluotto myöntää 2000-4000 euron kulutusluottoja 1-2 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa voi hakea yli 21-vuotias Suomen kansalainen.
  • lainafi 2Laina.fi Laina.fi on korvannut pikavipit kätevällä ja edullisella Käyttölainalla. Sinulle myönnetään 2500 euron laina, ja voit kuukausittain nostaa käyttöösi tarvitsemiasi lainasummia. Luoton […]
  • lainasto 3Lainasto Lainasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön 2000 euron luottolimiitin. Voit hakea luottolimiittiä helposti ja maksutta nettihakemuksella.