Suomilimiitti

Suomilimiitti on J.W.-Yhtiöt Oy:n tililuottopalvelu, joka 1.6.2013 lähtien korvaa yhtiön pikavipit. J.W.-Yhtiöt tunnetaan esimerkiksi Reissuluotto-nimisestä pikavippipalvelusta.

Suomilimiitti on uudenlainen luottolimiittipalvelu. Saat käyttöösi maksimissaan 2000 euron luottorajan, jota voit hyödyntää vapaasti. Luottorajan puitteissa voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat, joten voit nostaa lisää lainaa vaikka edellistä olisi vielä maksamatta. Noston minimisumma on 100 euroa.

Lainahakemus ja nostot tehdään Suomilimiitin verkkosivuilla. Suomilimiittiä voi hakea jokainen 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa moitteetta ja jonka luottotiedoissa ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainan hakemista varten tarvitaan julkinen matkapuhelinliittymä ja verkkopankkitunnukset. Lainaa voi hakea useimpien suomalaisten pankkien pankkitunnuksilla.

Hae Suomilimiitti tästä!

Pelkästä lainasopimuksen tekemisestä ei tule kustannuksia, vaan maksat vain käyttämästäsi lainasta. Suomilimiitti-luoton kulut muodostuvat nostoprovisiosta ja kuukausikorosta, mutta kuukausikorkoa ei tarvitse maksaa, jos lainan takaisinmaksu suoritetaan yhdessä erässä.

Nostopalkkion määrä on 15 prosenttia nostettavasta lainasummasta – esimerkiksi 300 euron lainasta siis 45 euroa. Nostamasi lainan ensimmäinen eräpäivä on noston jälkeisen kuukauden lopussa. Jos maksat koko luoton takaisin silloin, ainoa kulu on nostoprovisio.

Voit kuitenkin maksaa lainan erissä. Takaisinmaksu on joustavaa, sillä valitset itse, paljonko lyhennät lainaa. Lainaa tulee maksaa eräpäivänä vähintään minimilyhennyksen verran eli 30 prosenttia avoimesta saldosta tai vähintään 50 euroa. Ensimmäisen eräpäivän jälkeen jäljelle jäävästä saldosta maksetaan korkoa kahdeksan prosenttia kuukaudessa.

Jos luottorajasi on 2000 euroa ja nostat toukokuussa 500 euron lainan, nostoprovision osuus on 75 euroa. Jos maksat koko luoton kesäkuun lopussa, maksettavaa tulee siis yhteensä 575 euroa. Jos maksat luoton kahdessa erässä, kustannukset ovat yhteensä 602 euroa. Kolmessa erässä maksettavaa tulee 630 euroa. 500 euron luoton todellinen vuosikorko on 210,69 prosenttia.

Jos sinulla on laina-asioistasi kysyttävää, voit olla yhteydessä Suomilimiitin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse arkisin kello 9 – 21 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11 – 19.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • lainasto 1Lainasto Lainasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön 2000 euron luottolimiitin. Voit hakea luottolimiittiä helposti ja maksutta nettihakemuksella.
  • lainafi 2Laina.fi Laina.fi on korvannut pikavipit kätevällä ja edullisella Käyttölainalla. Sinulle myönnetään 2500 euron laina, ja voit kuukausittain nostaa käyttöösi tarvitsemiasi lainasummia. Luoton […]
  • rahapalvelu 3Rahapalvelu Vastikään avattu uusi lainapalvelu, Rahapalvelu myöntää edullista kulutusluottoa aina 4 000 euroon saakka. Lainanhaku tapahtuu nopeasti sähköisessä palvelussa ja hakuprosessi on täysin […]
  • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Tarvitsetko lainaa 20 - 2000 euroa? Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan, josta teet nostoja vapaasti. Luotto myönnetään vähintään 21 vuotta täyttäneille.
  • okmoney100 4OK Money OK Moneyn tarjoama OK Limiitti on 2100 euron arvoinen joustava luottotili. Luottotilin voi saada käyttöön jo sraha-asiat on kunnossa ja ikää löytyy vähintään 20 vuotta. Hae luottopäätös […]