Surimo

Surimo Finance on tyydyttänyt kertaluotoillaan jo 50 000 asiakkaan lainatarpeen. Se on järkevä valinta keskisuurten, eli 500 – 4 000 euron vakuudettomissa luotoissa. Surimon lainoissa lainankorko on matalampia suomen markkinoilla, lisäksi sen kuukausierät on viilattu poikkeuksellisen pieniksi, maksat vähimmillään vain 20 euroa kuussa!

Surimon lainahaitari on tosiaan moneen tarpeeseen sopivat, 500 – 4 000 euroa. Laina-ajat on määritelty kiinteiksi, 12, 24 tai 36 kuukauden mittaisiksi rupeamiksi. Todellinen valtti on varsin kohtuullinen todellinen vuosikorko, joka on korkeimmillaankin vain 48,26 %. Todellinen vuosikorko sisältää lainan kaikki kulut, eli siihen on sisällytetty lainan avausmaksu, nimelliskorko ynnä muut luottoon liittyvät juoksevat kulut.

Hae Surimo lainaa tästä!

Surimo joustaa juuri sinun elämäntilanteesi mukaan

Surimo Financen erinomaisuudesta, nimenomaan hankalien taloustilanteiden käyttöluottona, puhuu se, että sen takaisinmaksu on poikkeuksellisen joustavaa. Maksuaikaan näet sisältyy jopa 6 kappaletta maksuvapaita kuukausia. Nyt ei siis puhuta lyhennysvapaista, jolloin asiakas olisi vapautettu varsinaisesta lyhennyksestä, mutta velvoitettu maksamaan korot ja muut kulut. Maksuvapaassa kuukaudessa taas asiakas ei maksa kyseisessä kuussa MITÄÄN. Vaan kaikki kulut siirtyvät maksettaviksi tasaisesti seuraavissa lyhennyserissä.

Maksuvapaiden kuukausien pitoaika on asiakkaan päätettävissä. Asiasta tulee kuitenkin ilmoittaa asiasta Surimon asiakaspalveluun viimeistään 15 vuorokautta ennen kuin seuraava lasku erääntyy maksettavaksi. Ilmoitusvelvollisuus on sen vuoksi 15 vuorokautta, jotta asiakaspalvelu ehtii tehdä tarvittavat toimenpiteet laskun mitätöintiä varten. Maksuvapaan pitäminen kustantaa asiakkaalle 10 euroa per maksuvapaa kuukausi.

Nämä sinun täytyy ainakin tietää Surimosta

  • Tarjoaa matalaa korkoa verrattuna markkinatasoon
  • Myöntää lainoja aina 4 000 euroon saakka
  • Takaisinmaksuaikaa voi saada jopa 3 vuotta
  • Pienet kuukausierät
  • Et tarvitse vakuuksia millekään lainasummalle

Surimon lainahakemuksen täyttäminen on kaikille helppoa!

Varsinainen vipin hakeminen on varsin vaivatonta, jopa hieman kokemattomaltakin tietokoneen käyttäjältä. Tarvitset vain jonkinlaisen laitteen jolla päästä nettiin ja tietenkin jonkinlaisen verkkoyhteyden. Lainahakemus täytetään osoitteessa surimo.fi. Paina painikkeesta ”Hae Lainaa” ja siirry hakemuksen täyttämiseen. Lainahakemuksen täyttämisen alkaessa sinulla täytyy olla tiedossa ensinnäkin haluamasi lainasumma ja toivomasi laina-aika, 12, 24 tai 36 kuukautta. Näet alustavan kuukausieräsi jo tässä vaiheessa. Sinun on mahdollista myös valita toivomasi eräpäivä. Tavallisesti kannattaa valita esimerkiksi tilipäivääsi vastaava päivä.

Näiden tietojen täyttämisen jälkeen jatkat täyttämään henkilötietosi, sekä tulotietosi ja muut Surimon vaatimat tiedot asiakkuuden alkamiseksi ja lainanmaksukyvyn varmistamiseksi.

Lainahakemusta lähettäessäsi Surimo vielä herättelee sinua huomauttamalla lainalle tulevasta kuukausierästä. Jos olet varma, että pystyt tuon summan maksamaan kuukausittain, hyväksy hakemus. Tässä vaiheessa voit vielä myös peruuttaa hakemuksesi valitsemalla punasävyisen painikkeen.

Hae Surimo lainaa tästä!

On hyvä tiedostaa, että hakemuksen lähettämisen jälkeen lainaprosessi etenee vääjäämättä lainan maksuun tilillesi. Et siis voi tämän jälkeen perua hakemustasi, ellei sitten Surimo hylkää sitä. Voit joutua toimittamaan lainahakemuksesi liitteeksi joitain tositteita, mikäli niitä sinulta vaaditaan. Jos lainahakemus hyväksytään, saat rahasi tilille viimeistään hakupäivää seuraavana päivänä. Toki sinulla on lainan saamisen jälkeen laillinen oikeus perua se 14 päivän kuluessa sen nostamisesta.

Surimon Lainaehdot ovat alan selkeimpiä

Surimon lainoja hakiessasi et pyöri monimutkaisten lainaehtojen viidakossa. Tiedät aina mistä ja miksi maksat jotain. Lainan lyhentäminen esimerkiksi tapahtuu tasalyhenteisenä, eikä siitä tarvitse maksaa lainkaan tilinhoitomaksua. Surimo laina ei myöskään vaadi hakijaltaan vakuuksien tai takaajien hankintaa eikä esittelyä. Lisäksi lainan takaisinmaksu voi halutessasi olla alkuperäisesti sovittua lyhempi: maksat vain laskussa mainittua summaa suurempia lyhennyksiä kuukausittain tai halutessasi voit hurauttaa koko loppusumman maksetuksi kerralla, varojesi niin salliessa.

Surimon lainankäsittelijät työskentelevät asiakkaan edun mukaisesti ja pyrkivät nopeaan käsittelyaikaan. Lainanhakijan tulee olla joka tilanteessa yli 19-vuotias, jotta lainan hakuprosessi voi yleensäkin alkaa. Luottoa ei kuitenkaan myönnetä yli 72-vuotiaille. Perusehtoihin kuuluu myös suomalaisen pankkitilin omistus ja maksuhäiriömerkittömyys. Luottokelpoisuusarvio on vielä hienosäätöä, jossa tehdään lopullinen arvio siitä, voiko asiakkaalle myöntää vakuudetonta kulutusluottoa. Jos tulotasoa ja varallisuutta ei katsota tarpeeksi vakaaksi, lainanhaku estyy automaattisesti.

Apua online-palvelusta ja asiakaspalvelusta

Kaikilla Surimon asiakkailla on käytössään henkilökohtainen online – palvelu ilman minkäänlaisia lisämaksuja. Online – palvelussa on mahdollista tarkastella laskujen ajankohtaista tilannetta, hakea maksuvapaita kuukausia ja muutenkin hallinnoida erilaisia lainaasi liittyviä asioita. Sisäänkirjautuminen tapahtuu käyttämällä henkilötunnusta ja lainanumeroa. Löydät lainanumeron kaikista helpoiten sinulle saapuneesta laskusta tai lainasopimuksestasi. Online-palvelu on avoinna aina kun sitä tarvitset, eli voit käyttää sitä kellon ympäri!

Asiakaspalvelu taas tarjoaa asiakaspalvelijan henkilökohtaista apua. Asiakaspalvelun palveluajankohdat ovat rajattuja ja niitä voi käyttää arkisin virka-aikaan, eli kello 9.00 – 17.00. Yhteydenoton voi tehdä soittamalla, chattaamalla tai sitten lähettämällä mailia. Surimon verkkosivuilta on myös mahdollista lähettää näppärä yhteydenottolomake ja kirjata vastausta vaativat asiansa siihen.

Hae Surimo lainaa tästä!

Surimosta kysyttyä

Millä tavoin voin hankkia säästöä lainassani?

Lainanmaksussa voi säästää ainakin valitsemalla Surimo laskun sähköisessä muodossa. Paperilaskusta näet peritään lisähintaa lähes neljä euroa kuussa. Tottakai pidemmässä juoksussa voit säästää myös lyhemmän laina-ajan valitsemisella, koska mitä pidempi laina-aika sitä enemmän peritään kuluja sekä korkoa.

Millainen tunnistautuminen vaaditaan?

Sinun tulee tunnistautua palveluun käyttämällä verkkopankkitunnuksiasi. Tämä siis tarkoittaa sitä, että sinulla tulee olla käytössäsi ko. Tunnukset, jotta voit ylipäätään hakea Surimon vakuudetonta kertalainaa.

Milloin voi jättää lainahakemukseni ja milloin asiani käsitellään?

Lainahakemuksen jättäminen onnistuu silloin kuin se sopii parhaiten sinun aikatauluusi. Voit siis jättää Surimo lainahakemuksen vaikka keskellä yötä. Lainahakemuksien käsittely taas tapahtuu vain tiettyinä ajankohtina, jotka ovat päivittäin kello 7.00 – 23.00. Mikäli lainahakemus hyväksytään ja laina päätyy maksuvaiheeseen, tapahtuu maksaminenkin edellä mainittujen aukioloaikojen puitteissa.

Minkä vuoksi lähettämäni lainahakemus hylättiin?

Lainahakemuksen hylkäämiseen johtavia syitä voi olla useita. Voi olla, että täytit lainahakemuksen joitakin osin puutteellisesti, sinulla on ennestään maksuhäiriömerkintä tai aiemmasta lainaamisesta avoin lainasumma Surimolle. Voi myös olla, etteivät sinun mahdollisuutesi hankkia lainaa olleet Surimon kannalta tässä tilanteessa vakuuttavia. Tarkkaa selitystä hylätylle lainahakemukselle et kuitenkaan voi saada selville, koska Surimolla ei ole velvollisuutta ilmoittaa sitä.

Minulla on ongelmia maksaa lainalyhennystäni, mitä siitä seuraa?

Muistathan, että sinulla on käytettävissäsi maksuajan aikana 6 kappaletta maksuvapaita kuukausia, joita voit käyttää silloin kuin haluat. Näillä ratkaiset helposti ensihädän lainan maksussa. Mikäli nämä toimenpiteet eivät auta, sinun on syytä olla yhteydessä Surimon asiakaspalveluun ja kertoa tilanteestasi. Voitte varmasti päästä asiakaspalvelijan kanssa jonkinlaiseen ratkaisuun ongelman suhteen. Muista, että maksamaton laina johtaa lopulta perintään ja siitä seuraa hyvin suurella todennäköisyydellä myös maksuhäiriömerkintä.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • OstosrahaOstosraha Ostosraha on kulutusluottoja tarjoava lainapalvelu, josta saat 400-3000 euron lainat tilillesi jopa alle 15 minuutissa. Maksuaikaa lainoille on tarjolla 12-60 kuukautta.
  • rahapalvelu 1Rahapalvelu Vastikään avattu uusi lainapalvelu, Rahapalvelu myöntää edullista kulutusluottoa aina 4 000 euroon saakka. Lainanhaku tapahtuu nopeasti sähköisessä palvelussa ja hakuprosessi on täysin […]
  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi:ssä saat valita sopivan luottosumman 2000 ja 3000 euron väliltä ja maksuajaksi 12-24 kuukautta mielesi mukaan. Onnen.fi on tämänhetken suosituin kulutusluotto.
  • YleislainaYleislaina Voit kasvattaa pankkitilisi saldoa Yleislainan avulla 2000-5000 euron verran, ja saat lainallesi takaisinmaksuaikaa alkaen kuudesta kuukaudesta aina jopa 24 kuukauteen saakka.
  • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina on vuodesta 2011 saakka toiminut kulutusluottopalvelu, josta voit hakea 1500-6000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Lisäksi myönnetään lainoja jopa 15 000 euroon asti. […]