Vippiluotto

Lainapalvelu Vippiluotto tarjoaa kulutusluottoja 2000 eurosta 4000 euroon. Vippiluoton lainat ovat kertaluottoja, jotka maksetaan pois tasaerissä valitun maksuajan kuluessa. Vippiluotolle ei tarvitse millään lailla selvittää luoton käyttötarkoitusta, vaan voit käyttää rahat mihin tarkoitukseen haluat.

Pohditko, onko sinulla mahdollisuus saada Vippiluotolta lainaa? Jos olet täyttänyt 21 vuotta ja olet luottokelpoinen (ei maksuhäiriömerkintöjä), sinulla on hyvät mahdollisuudet lainata Vippiluotolta. Lainan saaminen edellyttää, että hakijalla on käytössä puhelinliittymä, joka on omissa nimissä ja jonka numero ei ole salainen.

Vippiluoton lainalle on mahdollista valita maksuaikaa yhdestä kahteen vuotta. Maksuajan voi valita tältä aikaväliltä vapaasti kuukauden tarkkuudella. Luottokulujen määrä riippuu valitun maksuajan pituudesta. Vippiluotolla lainan hinta on sama kaikille asiakkaille, ja hinta on helppo selvittää Vippiluoton laskurilla tai lainataulukosta. Esimerkiksi 2000 euron laina 12 kuukauden maksuajalla tuottaa kokonaisuudessaan takaisinmaksettavaa 2976 euroa, ja kuukausittainen lyhennyserä on 248 euroa.

Lainaa haetaan Vippiluoton nettisivuilla. Yksinkertaiseen hakemukseen tarvitset vain osoitetietosi ja tilinumerosi. Sinun tulee myös tunnistautua Danske Bankin, Handelsbankenin, Aktian/Säästöpankin/Paikallisosuuspankin, Nordean tai Osuuspankin pankkitunnuksilla. Mobiilivarmenteella tunnistautuminen on myös mahdollista. Kun olet kerran hoitanut palveluun rekisteröitymisen ja henkilöllisyyden todentamisen, kirjaudut jatkossa nopeasti omalla henkilötunnuksella ja pin-koodilla.

Vippiluotto-lainaa voi hakea myös tekstiviestillä. Jotta tekstiviestihakemus on mahdollinen, sinun täytyy kuitenkin ensin rekisteröityä netissä Vippiluoton asiakkaaksi. Siitä eteenpäin voit hakea vippiä yksinkertaisella tekstiviestillä. Viestin lähettäminen on ilmaista. Viestillä lainaaminen edellyttää, että lähetät viestin siitä numerosta, jonka olet ilmoittanut rekisteröitymisen yhteydessä.

Lähetettyäsi hakemuksen Vippiluotto antaa sinulle pikapuoliin vastauksen. Kun lainahakemuksesi on vahvistettu, saat rahat muutaman minuutin kuluessa tavallisimpien pankkien tilille. Lainan takaisinmaksu hoidetaan laskulla, jonka saat kotiosoitteeseesi.

Vippiluotto vastaa kysymyksiisi ja ratkaisee mahdollisesti ilmenevät ongelmatilanteet asiakaspalvelussaan, joka vastaa sekä puhelimeen että sähköpostiin. Soitto asiakaspalveluun maksaa 1,50€ minuutilta. Vippiluotto on avoinna arkisin kello 9 – 21 ja lauantaisin kello 11 – 19. Lainahakemuksen voit lähettää juuri silloin kun sinulle sopii, mutta hakemukset käsitellään palvelun aukioloaikojen puitteissa.

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • lainasto 1Lainasto Lainasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön 2000 euron luottolimiitin. Voit hakea luottolimiittiä helposti ja maksutta nettihakemuksella.
  • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Tarvitsetko lainaa 20 - 2000 euroa? Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan, josta teet nostoja vapaasti. Luotto myönnetään vähintään 21 vuotta täyttäneille.
  • suomilimiitti 2Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa täysi-ikäisille suomalaisille mahdollisuuden kätevään tililuottoon. Nosta rahaa käyttöösi vapaasti luottorajasi puitteissa. Lainaa 100 - 2000 euroa.
  • eurolimiitti100 3Eurolimiitti Eurolmiitti myöntää edullisen luottolimiitin käyttöösi. Luottoraja on 3000 euroa josta voi tehdä nostoja tarvitsemansa rahasumman verran. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto on ilmainen […]
  • saldo100 4Saldo Saldo.com tarjoaa asiakkailleen 2000 - 5000 euron luottorajan. Lainaa on mahdollista käyttää milloin ja miten tahansa, sinä päätät itse kuinka lainaasi käytät. Myönteisen luottopäätöksen […]