Zmarta

Zmarta lainapalvelu tarjoaa asiakkailleen nopeaa apua rahapulaan. Lainaa on tarjolla 500 – 30 000 euron verran, joten Zmartan lainatuotteet sopivat hieman suurempia summia tarvitseville. Maksuaikaa lainatulle rahasummalle saa 1 – 12 vuoden verran. Maksuaikataulu on asiakkaan valittavissa itselleen sopivaksi.

Zmartan takaisinmaksussa voit toivoa lisäksi haluamasi eräpäivän. Tämä on todella kätevä ominaisuus, sillä voit valita lainan lyhennyspäivän esimerkiksi palkkapäiväksi. Voit olla siis aivan varma siitä, että kun laina erääntyy maksettavaksi, on tilillä varmasti rahaa hoitaa maksu ajallaan.

Fiksu lainaaja vertailee erilaisia lainapalveluja mm. kulujen ja maksuaikataulun mukaan. Työ voi kuitenkin osoittautua varsin suureksi, sillä erilaisia pikavippi- ja lainatuotteita on tarjolla todella runsas määrä yhä tänä päivänä. Vaikka säästöä varmasti tulee vertailemalla, ei moni lainaa tarvitseva sitä kuitenkaan jostakin syystä tee. Tilannetta helpottamaan kannattaa valita Zmarta pikalainapalvelu. Zmartan avulla saat tehtyä yhdellä vippihakemuksella hakemuksen useaan eri lainaa tarjoavaan yritykseen. Näin säästä aikaa ja vaivaa huomattavasti ja saat yhdellä hakemuksella valittavaksesi useista erilaisista lainavaihtoehdoista.

Hae Zmarta tästä!

Palvelu ei siis myönnä lainoja itse, vaan toimii asiakkaan ja lainafirmojen välissä välittäen saman hakemuksen yli kymmenelle eri pikalainayritykselle. Saat pikalaina-alan yrityksiltä tarjoukset valitsemallesi lainasummalle. Näistä tarjouksista valitset käyttöösi sen, joka sinulle parhaiten sopii.

Saat siis yhdellä ainoalla lainahakemuksella takuuvarmasti edullisimman lainan haettua, rahasummasta riippumatta.

Lainarahasta maksettava korko määräytyy valitsemasi pikavippiyrityksen mukaan. Eri yrityksillä on erilaiset korot ja muut mahdolliset kulut ja ne voivat vaihdella todella paljonkin. Maksettava korko määräytyy siis hakemuksesi, valitun lainantarjoajan ja lainasumman mukaan. Lopullinen vuosikorko määräytyy hakija edellytysten mukaan ja lopullinen päätös voidaan antaa vasta hakemuksen lähettämisen ja luottotietojen tarkistamisen jälkeen. Luottoehdot on syytä lukea aina todella huolellisesti ennen sopimuksen allekirjoittamista, ettei minkäänlaisia yllätyksiä takaisinmaksussa pääse syntymään.

Takaisinmaksettavaan kuukausierään vaikuttavat lainan korko, lainasumma ja valitsemasi laina-aika. Suuntaa antavat esimerkit kuukausieristä löytyy Zmartan verkkosivuilta, mutta lopullinen summa selviää hakemuksen käsittelyn jälkeen.

Lainaa voivat hakea vähintään 20 vuotta täyttäneet vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt. Lainaa hakevalla on oltava säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, maksuhäiriötä ei saa olla. Kun nämä asiat ovat kunnossa, lainaa voidaan myöntää.

Lainarahaa myönnetään mihin tahansa käyttötarkoitukseen, auton ostoon, remonttiin, ulkomaan matkaan, useiden pienten lainojen yhdistämiseen, yritykselle ja niin edelleen.

Alustavan lainatarjouksen jälkeen useat eri lainanmyöntäjät tekevät lopullisen päätöksen myönnettävästä lainasta. Lainaan voi joutua toimittamaan liitetiedostoja, kuten mm. palkkatodistus ja todistus muista mahdollisista lainoista. Kun luottosopimus on toimitettu allekirjoitettuna mahdollisine liitteineen, on rahat käytettävissä useimmiten noin 3-5 pankkipäivän kuluessa.
Tee nyt ilmainen hakemus Zmarta lainapalveluun, saat huippuhyviä lainatarjouksia usealta eri yritykseltä!

Palvelussamme esiteltyjä lainapalveluita

  • LendoLendo Uusi lainapalvelu Lendo on aloittanut Suomessa. Huippuedullisen lainatarjouksen saaminen ja parhaiden tarjousten kilpailuttaminen 500-20000€ summille on nyt entistä helpompaa.
  • RisicumRisicum Risicumin 500-1000 euron kulutusluotto 12 kuukaudeksi on oiva apu pieneen rahantarpeeseen. Hieman suurempaan tarpeeseen voit valita joustavan tililuoton.
  • Freedom RahoitusFreedom Rahoitus Freedom Rahoitus on erikoistunut välittämään kulutusluottoja ja on yksi markkinoiden suosituimpia vakuudettomia luotttoja myöntäviä yrityksiä. Lainan määrä vaihtelee 500 ja 20 000 euron […]
  • lainasto 1Lainasto Lainasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön 2000 euron luottolimiitin. Voit hakea luottolimiittiä helposti ja maksutta nettihakemuksella.
  • LainarahoitusLainarahoitus Lainarahoitus on palvelu, jonka avulla asiakas pystyy kilpailuttamaan itselleen parhaiten sopivan lainan. Lainahakemus on nopea täyttää ja lainatarjoukset saa välittömästi nähtäväkseen.